2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sorma canım ya bende uyudum uyuyacağım gene uykuya sardım canım bu aralar

aaa evet ben de çok uyur oldum yine, işin garibi, ağrılar içinde uyuyorum ama uyuyorum. kalkıyorum ağrılar devam ediyo. özellikle yan yatmaktan boyun disklerim S harfine dondu resmen. zaten düzleşme vardı boynumda artık ne hale geldi bilemiyorum hiç.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
aaa evet ben de çok uyur oldum yine, işin garibi, ağrılar içinde uyuyorum ama uyuyorum. kalkıyorum ağrılar devam ediyo. özellikle yan yatmaktan boyun disklerim S harfine dondu resmen. zaten düzleşme vardı boynumda artık ne hale geldi bilemiyorum hiç.

sen okudun sabah yazdığımı yan yatmak zorunda değilmişiz canım öyle dedi doktorum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sen okudun sabah yazdığımı yan yatmak zorunda değilmişiz canım öyle dedi doktorum

bazen bi uyanıyorum zaten bebegimin dürtüklemesi ile, sırt üstü bi güzel yayılıp yatmışıjm. ya işte kan akışı bozuluyo ya o yuzden istemiyorum ben sırtüstü yatmayyı. ama gayri ihtiyari yatıyorum, bebeişkom hiç sevmiyo ama sırtüstü yatmamı hemen başlıyo taklalara.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
şimdi serviste uyurum biraz cüzdanımada kavuşayım oh benden iyisi olmaz

az biraz yemeğimde var valla yerim yemeği yatarım gene kışlıkları toplayayım diyordum ama yok halim

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
bazen bi uyanıyorum zaten bebegimin dürtüklemesi ile, sırt üstü bi güzel yayılıp yatmışıjm. ya işte kan akışı bozuluyo ya o yuzden istemiyorum ben sırtüstü yatmayyı. ama gayri ihtiyari yatıyorum, bebeişkom hiç sevmiyo ama sırtüstü yatmamı hemen başlıyo taklalara.

doktorumda dediki yatmaya ile bişi olsa dünyada insan nesli kalmazdı dedi çok güldüm, yan, sırtüstü yüzüstü abi yüzüstü yat bakalım yatabiliyon mu dedi olmuyor ya artık, nasıl rahat ediyorsan öyle uyu dedi

aman ya herkesin tarzı farklı

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ay size sölemedim ben dün akşam üstü kızarma yapıyordums en koca yağ parçası gel göbeğime sıçra bebeğime geldi bebeğime geldi diye bağırıyordum ya

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
şimdi serviste uyurum biraz cüzdanımada kavuşayım oh benden iyisi olmaz

az biraz yemeğimde var valla yerim yemeği yatarım gene kışlıkları toplayayım diyordum ama yok halim

ben de akşamdan hazırlamıştım yemegi, hatta yarının fasülyesini de aytıklamıştım gidince onu pişircem, sonra bende deviririm yatarım. Allahtan kışlıkları yorganları kaldırdım ben.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ben de akşamdan hazırlamıştım yemegi, hatta yarının fasülyesini de aytıklamıştım gidince onu pişircem, sonra bende deviririm yatarım. Allahtan kışlıkları yorganları kaldırdım ben.

yok ben birşey yapmadım ev gerçekten çok dağınık gibi yazlık kıyafetleri yıkadım ütülemedim falan filan üff valla içimden hiç bişi gelmiyor, atılacak verilecek bir dünya kıyafet var

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yok ben birşey yapmadım ev gerçekten çok dağınık gibi yazlık kıyafetleri yıkadım ütülemedim falan filan üff valla içimden hiç bişi gelmiyor, atılacak verilecek bir dünya kıyafet var

ütüleri ben de yapmadım. verilcekleri bi güzel paketledim, eşim arabaya koydu evde yayıntı olmasın diye, köye götürcez onları. yazlıklar hala ütülenmek üzere beni bekliyolar. Canım ne zaman isterse o zaman yapıcam vallahi.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Hayatımız bundan sonra daha zor olacak şimdi aman evi temizlemedik bişi olmaz diyemeyeceğiz evde minik insanlarımız olacak her yerin tertemiz tozsuz olması lazım hijyen heleki bizimkiler başak ya yandıkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar