doktoruma boyunu sormamıştım söylediğin hesaplamaya göre benimki 33,25 çıkıyor
Masallah ozaman canim sen kacinci haftadasin.
Benimde 24+2 de 29cm cikti.
doktoruma boyunu sormamıştım söylediğin hesaplamaya göre benimki 33,25 çıkıyor
cesika bir yere mi gitti?
mehtapçım, biryere kadar gitmiştim de döndüm kuzum. Ay sıkıldım vallahim de, bitsin bu gün artık.
sorma canım ya bende uyudum uyuyacağım gene uykuya sardım canım bu aralar
aaa evet ben de çok uyur oldum yine, işin garibi, ağrılar içinde uyuyorum ama uyuyorum. kalkıyorum ağrılar devam ediyo. özellikle yan yatmaktan boyun disklerim S harfine dondu resmen. zaten düzleşme vardı boynumda artık ne hale geldi bilemiyorum hiç.
sen okudun sabah yazdığımı yan yatmak zorunda değilmişiz canım öyle dedi doktorum
bazen bi uyanıyorum zaten bebegimin dürtüklemesi ile, sırt üstü bi güzel yayılıp yatmışıjm. ya işte kan akışı bozuluyo ya o yuzden istemiyorum ben sırtüstü yatmayyı. ama gayri ihtiyari yatıyorum, bebeişkom hiç sevmiyo ama sırtüstü yatmamı hemen başlıyo taklalara.
şimdi serviste uyurum biraz cüzdanımada kavuşayım oh benden iyisi olmaz
az biraz yemeğimde var valla yerim yemeği yatarım gene kışlıkları toplayayım diyordum ama yok halim
Masallah ozaman canim sen kacinci haftadasin.
Benimde 24+2 de 29cm cikti.
ay size sölemedim ben dün akşam üstü kızarma yapıyordums en koca yağ parçası gel göbeğime sıçra bebeğime geldi bebeğime geldi diye bağırıyordum ya
ben de akşamdan hazırlamıştım yemegi, hatta yarının fasülyesini de aytıklamıştım gidince onu pişircem, sonra bende deviririm yatarım. Allahtan kışlıkları yorganları kaldırdım ben.
ay size sölemedim ben dün akşam üstü kızarma yapıyordums en koca yağ parçası gel göbeğime sıçra bebeğime geldi bebeğime geldi diye bağırıyordum ya
yok ben birşey yapmadım ev gerçekten çok dağınık gibi yazlık kıyafetleri yıkadım ütülemedim falan filan üff valla içimden hiç bişi gelmiyor, atılacak verilecek bir dünya kıyafet var
geçmiş olsun exporter göbeğin çıplakmıydıki?
yandın mı mehtapım ya, bişi olmamıştır inşallaaaah.
çok şükür azcık kızarık oldu cesikam