Benimki 600 grammış biraz şişko galiba
600 gr mıı?? benimki 1022 gr :1::dill:
bu arada slm kızlar..
Benimki 600 grammış biraz şişko galiba
tamam cnm konuşmayı deniycem inş. kırmadan kırılmadan anlatabilirim derdimi.
bizde de tam tersi ben ona kırılayım söylemem o da bana kırılsın söylemez kavga etmeyiz ama ortada bi soğuk hava eser durur sebebi belirsiz. keşke konuşsakta çözsek sorunu her ne ise. hiç konuşmamakta iyi olmuyor kafada hep soru işaretleri oluyor neden niçin nasıl?:acep: halbuki bana dese sen neden böyle yaptın yada neden böyle dedin bende cevabını vercem ortada sorun kalmayacak. aynı şekilde bende ona sormam lazım gerçi ben sorsamda o yok bişey deyip geçiştirir kesin susmayı tercih eder genelde öyle bi kişiliği var
eger hic konusmazsak bu birgun bizecok daha sert bir patlama olarak Geri doner.esram güzel arkdaşım herkes farklı be boşver eğer seni gerçekten çok rahatsız etseydi bebek yapmazdın bu adamdan dimi...
Bizde kavga etmeyiz ben trip yaparım konuşmam o yapar konuşmaz sonra geçer boşver hayat çok kısa beeeeee
merhaba anneciklerrrrrr
benim göğsümden süt gelio yaaa sizde de oldu mu? normalmiş aslında ama bu kadar erken beklemiyordum. tamam oluk oluk akmıyor ama atletimi benek benek ıslatmış:1::1:
anne oluyorum ulennnnnn çok heyecanlandım yaaaa:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik
Ben onuda çooook denedim, karşıma aldım, biraz şöyle davransan ben daha mutlu olurum dedim. ama bi halt değişmedi. onlar öyle kabullenilmek istiyorlar. sonunda da pes edeceksin benim gibi.. beklentini sıfın altına düşüreceksin. olacağı oooo...
beleme bişi..:dertli:
ebeeeet
şekerim sakın memişleri kocana elletme
:1::1::1::1: nası bi duygu yaaa :1: benim uçları beyaz ama gelen giden yok henüz :cikolata:
benimkide öyle canım hep dışarlarda geçmiş öğrenim hayatı inş. değiştirebilriz bakalım hayırlısıyla bebişlerimiz doğunca napacaklar:acep:
bebişin keyfi yerindeymiş işte, eli başının altında olduğuna göre, maşallah kuzucuğumuza...
bu arada sonrası yükselmiş, kesin diyette olucan, şekerlilerin yanısıra hamurişi beyaz ekmekte yasak olacak hazırlan:nk:
bizde de tam tersi ben ona kırılayım söylemem o da bana kırılsın söylemez kavga etmeyiz ama ortada bi soğuk hava eser durur sebebi belirsiz. keşke konuşsakta çözsek sorunu her ne ise. hiç konuşmamakta iyi olmuyor kafada hep soru işaretleri oluyor neden niçin nasıl?:acep: halbuki bana dese sen neden böyle yaptın yada neden böyle dedin bende cevabını vercem ortada sorun kalmayacak. aynı şekilde bende ona sormam lazım gerçi ben sorsamda o yok bişey deyip geçiştirir kesin susmayı tercih eder genelde öyle bi kişiliği var
Mehtapcim cuzdaninin bulunmasina cok sevindim birde bebisin boyuna takmissin soyle diyim sana son ultrason olcumunde fl degerini 7 ile carparsan boyunu veriyormus doktorlar aslinda bu donemlerde boy soylemiyo cunku iki buklum durduklari icin olculmesi cok zor ama bu bir sitede yaziyordu 24. Hafta itibariyle bu hesaplama kesinlikle dogruymus. Sen birde fl degeriyle 7 yi carpip kac cm olduguna bak bakalim doktorun soyledigiyle tutuyor mu? Merak ettim bende bizede soyle olur mu?:1:
kaç haftalıksın ben 27 ye girdim ve atletim de 2 3 yerde leke olmuştu öyle farkettim bi baktım evet beyaz süttttt..ama sıkmamak lazımmış ellemiyorum bile şimdi.
çok garip yaaaa aldım yastığı kucağıma emzirme antrenmanı yapmaya başladımçok acaip bi duygu hele doğrunuca nasıl hissedicez. ben ağlamaktan bi hal olurum gibi gelio zaten duygusalım herşeye daha da çok ağlıom
neden elletmemeliyiz memişleri:
sütün hattinden fazla gelmesi allah korusun doğumu hazırlarmış o yüzden dedim.
Mehtapcim cuzdaninin bulunmasina cok sevindim birde bebisin boyuna takmissin soyle diyim sana son ultrason olcumunde fl degerini 7 ile carparsan boyunu veriyormus doktorlar aslinda bu donemlerde boy soylemiyo cunku iki buklum durduklari icin olculmesi cok zor ama bu bir sitede yaziyordu 24. Hafta itibariyle bu hesaplama kesinlikle dogruymus. Sen birde fl degeriyle 7 yi carpip kac cm olduguna bak bakalim doktorun soyledigiyle tutuyor mu? Merak ettim bende bizede soyle olur mu?:1:
Ya kızlar
bu sıralar bir çok arkadaşım doğum yaptı hepside gögüs iltahabı oldu doktorada sormadım bunu engelleyebilir miyiz acaba? çok ağrılı ateşli bir süreçmiş bebişide emziremiyormuşsun o arada