2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
tamam cnm konuşmayı deniycem inş. kırmadan kırılmadan anlatabilirim derdimi.

Ben onuda çooook denedim, karşıma aldım, biraz şöyle davransan ben daha mutlu olurum dedim. ama bi halt değişmedi. onlar öyle kabullenilmek istiyorlar. sonunda da pes edeceksin benim gibi.. beklentini sıfın altına düşüreceksin. olacağı oooo...
beleme bişi..:dertli:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bizde de tam tersi ben ona kırılayım söylemem o da bana kırılsın söylemez kavga etmeyiz ama ortada bi soğuk hava eser durur sebebi belirsiz. keşke konuşsakta çözsek sorunu her ne ise. hiç konuşmamakta iyi olmuyor kafada hep soru işaretleri oluyor neden niçin nasıl?:acep: halbuki bana dese sen neden böyle yaptın yada neden böyle dedin bende cevabını vercem ortada sorun kalmayacak. aynı şekilde bende ona sormam lazım gerçi ben sorsamda o yok bişey deyip geçiştirir kesin susmayı tercih eder genelde öyle bi kişiliği var

esram güzel arkdaşım herkes farklı be boşver eğer seni gerçekten çok rahatsız etseydi bebek yapmazdın bu adamdan dimi...

Bizde kavga etmeyiz ben trip yaparım konuşmam o yapar konuşmaz sonra geçer boşver hayat çok kısa beeeeee
eger hic konusmazsak bu birgun bizecok daha sert bir patlama olarak Geri doner.
ufak ufak seyler kocaman sorunlar olur.
birde sikintili gecirdigimiz anlar da bizimle olur...
oysa hayat okadar Kisa ki...

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
merhaba anneciklerrrrrr
benim göğsümden süt gelio yaaa sizde de oldu mu? normalmiş aslında ama bu kadar erken beklemiyordum. tamam oluk oluk akmıyor ama atletimi benek benek ıslatmış:1::1:
anne oluyorum ulennnnnn çok heyecanlandım yaaaa:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik

:1::1::1::1: nası bi duygu yaaa :1: benim uçları beyaz ama gelen giden yok henüz :cikolata:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Ben onuda çooook denedim, karşıma aldım, biraz şöyle davransan ben daha mutlu olurum dedim. ama bi halt değişmedi. onlar öyle kabullenilmek istiyorlar. sonunda da pes edeceksin benim gibi.. beklentini sıfın altına düşüreceksin. olacağı oooo...
beleme bişi..:dertli:

amaaannn en iyisi böyle devam etmek battı balık yan gider:teytey::teytey::teytey:

Tepki
32
:1::1::1::1: nası bi duygu yaaa :1: benim uçları beyaz ama gelen giden yok henüz :cikolata:

kaç haftalıksın ben 27 ye girdim ve atletim de 2 3 yerde leke olmuştu öyle farkettim bi baktım evet beyaz süttttt..ama sıkmamak lazımmış ellemiyorum bile şimdi.
çok garip yaaaa aldım yastığı kucağıma emzirme antrenmanı yapmaya başladım :) çok acaip bi duygu hele doğrunuca nasıl hissedicez. ben ağlamaktan bi hal olurum gibi gelio zaten duygusalım herşeye daha da çok ağlıom

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
benimkide öyle canım hep dışarlarda geçmiş öğrenim hayatı inş. değiştirebilriz bakalım hayırlısıyla bebişlerimiz doğunca napacaklar:acep:

bence değişirler kızlar kendileri öyle ortamlardan uzak kaldığı için çocuğuna öyle davranmaz daha çok vakit geçirirler doğunca diye düşünüyorum ben

Tepki
32
bu arada geçen hafta gebelik eğitimi vardı oraya gittim anlatma fırsatı olmadı

şimdi ben günlük şişe süt içiyordum ama kutu sütleri tercih etmek lazımmış sütteki mineraller çoğunlukla cama yapışıyormuş. bi de cam şişede ışığa maruz kaldığı içinsüt besin değerlerini kaybediomuş günlük bile içsen mutlaka kutuda iç dedi doktor. ama uzun ömürlü sütleri tercih et dedi.

sebze fileleri var ya onları sordum çocuk ağzına sokacak içinde ne var bilmiosun çok sağlıklı bulmuyorum dedi.

emziğe sonuna kadar karşılar. ben de çok karşı olanlar gördüm sadece bi kaç hafta dayanabildiler dedim. hatta dün gittim avent silikon emziklerimizi bile aldım:1::1::1: bi de biberonda dr browns ve avent arasında kalmıştım. drbrownsa alışan memeyi almıyormuş diye bir söylenti üzerine avente karar verdim ve onu da aldım şu bal rengi olanlar var pes malzemeden yapılıomuş daha dayanıklı dediler. 2li biberon 50 tl ye aldım 260ml llik.

vee unibabyler. malesef onada karşılar. alkolsuzmuş dedim. aç bi yüzüne sür mutlaka yanacak dedi bana . ne derlerse desinler mutlaka içinde bi takım maddeler var dediler. en iyisi su ve pamuk hazırlayın derler. tabi yıkamak mümkünse en tercih edileni o. twins baby die bi bez çıkmış numune verdiler. onu ıslatıyormuşsun ve siliyormuşsun en katkısızı ve saf pamuk olanı o dediler. jokerde gördüm ben de ama daha araştıramadım.

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
bebişin keyfi yerindeymiş işte, eli başının altında olduğuna göre, maşallah kuzucuğumuza...
bu arada sonrası yükselmiş, kesin diyette olucan, şekerlilerin yanısıra hamurişi beyaz ekmekte yasak olacak hazırlan:nk:

bugün başladım zaten diyete :) doktorum bişey demedi henüz aramadı ama kesin diyet diceğini bildiğim için ben bugünden peşin peşin başladım :hihi:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bizde de tam tersi ben ona kırılayım söylemem o da bana kırılsın söylemez kavga etmeyiz ama ortada bi soğuk hava eser durur sebebi belirsiz. keşke konuşsakta çözsek sorunu her ne ise. hiç konuşmamakta iyi olmuyor kafada hep soru işaretleri oluyor neden niçin nasıl?:acep: halbuki bana dese sen neden böyle yaptın yada neden böyle dedin bende cevabını vercem ortada sorun kalmayacak. aynı şekilde bende ona sormam lazım gerçi ben sorsamda o yok bişey deyip geçiştirir kesin susmayı tercih eder genelde öyle bi kişiliği var

evet canım erkekler önce susmayı tercih ediyorlar bizde tartıştığımız zaman bi süre konuşmuyoruz sakinleştikten sonra soruyorum niye kızdın neden böyle oldu konuşulunca da sorunlar gerçekten çözülüyo soğuklukta kalkıyo bende hep konuşmak isterim ama o susmayı tercih ettiği için sinirlenince bende sesimi ister istemez yükseltiyorum bazen konuşmuyosun derdini anlatmıyosun diye daha kötü oluyo bu sefer

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Mehtapcim cuzdaninin bulunmasina cok sevindim birde bebisin boyuna takmissin soyle diyim sana son ultrason olcumunde fl degerini 7 ile carparsan boyunu veriyormus doktorlar aslinda bu donemlerde boy soylemiyo cunku iki buklum durduklari icin olculmesi cok zor ama bu bir sitede yaziyordu 24. Hafta itibariyle bu hesaplama kesinlikle dogruymus. Sen birde fl degeriyle 7 yi carpip kac cm olduguna bak bakalim doktorun soyledigiyle tutuyor mu? Merak ettim bende bizede soyle olur mu?:1:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM.

akşam evden bakarım FL değerine yazarım

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
kaç haftalıksın ben 27 ye girdim ve atletim de 2 3 yerde leke olmuştu öyle farkettim bi baktım evet beyaz süttttt..ama sıkmamak lazımmış ellemiyorum bile şimdi.
çok garip yaaaa aldım yastığı kucağıma emzirme antrenmanı yapmaya başladım :) çok acaip bi duygu hele doğrunuca nasıl hissedicez. ben ağlamaktan bi hal olurum gibi gelio zaten duygusalım herşeye daha da çok ağlıom

25+6 yım tubikcan. aynıyız yani seninle.. güzel bir duygudur herhalde :) ben emzirirken gıdıklanmazsam iyidir

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ya kızlar

bu sıralar bir çok arkadaşım doğum yaptı hepside gögüs iltahabı oldu doktorada sormadım bunu engelleyebilir miyiz acaba? çok ağrılı ateşli bir süreçmiş bebişide emziremiyormuşsun o arada

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
Mehtapcim cuzdaninin bulunmasina cok sevindim birde bebisin boyuna takmissin soyle diyim sana son ultrason olcumunde fl degerini 7 ile carparsan boyunu veriyormus doktorlar aslinda bu donemlerde boy soylemiyo cunku iki buklum durduklari icin olculmesi cok zor ama bu bir sitede yaziyordu 24. Hafta itibariyle bu hesaplama kesinlikle dogruymus. Sen birde fl degeriyle 7 yi carpip kac cm olduguna bak bakalim doktorun soyledigiyle tutuyor mu? Merak ettim bende bizede soyle olur mu?:1:

doktoruma boyunu sormamıştım söylediğin hesaplamaya göre benimki 33,25 çıkıyor

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Ya kızlar

bu sıralar bir çok arkadaşım doğum yaptı hepside gögüs iltahabı oldu doktorada sormadım bunu engelleyebilir miyiz acaba? çok ağrılı ateşli bir süreçmiş bebişide emziremiyormuşsun o arada

bende çok korkuyorum inş. olmaz zaten bende fibroadenom adında bi kitle var küçük kistler var bide o olursa yanarım ağrıdan duramam

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum mesaim bitti kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın:gulegule:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar