2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hay Allah ces yaa ne kadar ters gitti perde işin..Neyse sıkma tabi canını elbet gelicek cicileri oğluşun..Ne kadar titizlenirsen o kadar ters gider gerçekten akışına bırak

vALLA CANIM İNANILMAZ ters gitti malesef. Ama benim hep boyle olur. aldığım hiçbişi ilk gelişinde yerleşmez yerine, önce bi gider gelir alındığı yere, sonra yerleşir. Napiyim işte dedigin gibi, bıraktım akışına işte. sen naptın haftasonu?

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
vALLA CANIM İNANILMAZ ters gitti malesef. Ama benim hep boyle olur. aldığım hiçbişi ilk gelişinde yerleşmez yerine, önce bi gider gelir alındığı yere, sonra yerleşir. Napiyim işte dedigin gibi, bıraktım akışına işte. sen naptın haftasonu?

cumartesi temizlik vardı ortalarda dolanmadım oturdum bi köşede akşam yeğenim bende kaldı onunla oynadık pazar günü de babam geldi büyük alışverişe çıktık deterjanım falan bitmişti taşıyamayız diye alamıyoduk annemle. Babam sağolsun götürdü o işlerimi hallettim. hava yine nane hiç sevmiyorum bu havaları yaa...Güneş çıkınca insanın içi açılıyor. Ay bide dün markette yasemin çiçeği buldum saksıda. Ben ölürüm onun kokusuna hemen aldım inşallah mutlu ederim onu da bozulmaz diyorum dünden beri. Balkona koydum akşam rüzgarla beraber mis gibi kokusu geliyor İzmir kokuyor yaa çok özledim İzmiriii...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cumartesi temizlik vardı ortalarda dolanmadım oturdum bi köşede akşam yeğenim bende kaldı onunla oynadık pazar günü de babam geldi büyük alışverişe çıktık deterjanım falan bitmişti taşıyamayız diye alamıyoduk annemle. Babam sağolsun götürdü o işlerimi hallettim. hava yine nane hiç sevmiyorum bu havaları yaa...Güneş çıkınca insanın içi açılıyor. Ay bide dün markette yasemin çiçeği buldum saksıda. Ben ölürüm onun kokusuna hemen aldım inşallah mutlu ederim onu da bozulmaz diyorum dünden beri. Balkona koydum akşam rüzgarla beraber mis gibi kokusu geliyor İzmir kokuyor yaa çok özledim İzmiriii...

AY KIYAMAM CANIM yaaaaa, İzmir de nane ama, hiç özlencek gibi degil su siralar havasi itibariyle o yuzden keyfini bozma hiç. Ankara'ya dondu resmen izmir, kırkikindi yagmurları yagiyo hergün akşamüstü, gökgürültüsü şimşek gırla gidiyo. çok sıkıcı coooooook.

hmd

Üye
Tepki
50
selam kızlar... herkese iyi haftalar diliyorum.. hafta sonlarınız kötü geçmiş biraz ama bunda sonrası iyi gider inşallah.. cüzdanını inşallah bulursun. bende bursada öğrenciyken kaybetmiştim... bir aylık param kimliğim resimlerim hep gitti. Allah beterinden korusun dedik unuttuk gitti...
küçük paşalarımızda koca adam olmuşlar maşallah..
bende cuma tetenoz oldum ilk defa.. ama felaket bişi hala kolum ağrıyor.. elbisemi bile giyemiyorum düşünün yani o kadar.. öyle canı çok tatlı olan bi insan da değilim acıyor yani gerçekten.. kolumda kocaman bir şişlik var ve çok sert..

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ecrinlerin kaderi aynı olacak galiba bizdemi sorun var eşlerimizdemi çözemedim:acep:

bide benim hamileliğim sorunsuz geçti bi sıkıntım lmadı her işimi yapabiliyorum eşim o yüzden de rahat arada kaldırma itme işleri dışında yapma etme ben yapayım demez ama bundan sonra görür o yalancıktan şuram ağrıyo buram ağrıyo yapıcam

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
AY KIYAMAM CANIM yaaaaa, İzmir de nane ama, hiç özlencek gibi degil su siralar havasi itibariyle o yuzden keyfini bozma hiç. Ankara'ya dondu resmen izmir, kırkikindi yagmurları yagiyo hergün akşamüstü, gökgürültüsü şimşek gırla gidiyo. çok sıkıcı coooooook.

of bu sene gelmeyecek yaz.. İyi mi kötü mü onu da bilemiyorum ya. Belki böyle serin gitmesi daha iyi bizler için..Ama ruhum sıkılıyo bu havalarda da...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
of bu sene gelmeyecek yaz.. İyi mi kötü mü onu da bilemiyorum ya. Belki böyle serin gitmesi daha iyi bizler için..Ama ruhum sıkılıyo bu havalarda da...

ya tamam serin olsun iyi de, bu yağmur neyin nesi, ıslak ıslak herbi taraf. ne cam kalıyo ne çerçeveeeeee. Of sıkıcı çok ama dedigin gibi sıcaktan iyidir heralde.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ama benim kızımde şmdden yüz vermiyo babasına ilgilenmediği için onunla görür o ne babalar görüyorum ya gidiyo kendisi çocuguna elbiseler alıyo geliyo

aynen cnm ya benim eşimde daha bir çorap bile almadı kızımıza. belkide erkek deil diye umursamıyo zaten o hep erkek diyodu sonra doktor kız deyince öylece kalakaldı sevinmedi bile. ah kızımız bi doğsun bi büyüsün görcek o bu seferde kızım yüz vermeyecek ona bu yaptıklarını bir bir anlatıcam ileride kızımıza. benim neler çektiğimi babasınında inadına ne kadar umursamaz olduğunu herşeyi bilecek kızım ona göre sever o da bizi anayla baba arasındaki farkı anlar

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

serinlik bence iyi pişicez anacım yoksaaaa...enerjim çekilio benim güneşteeee....
hem bu taraftan uzarsa yaz, kış geç gelir...bebişler rahat eder..ohhhh

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
aynen cnm ya benim eşimde daha bir çorap bile almadı kızımıza. belkide erkek deil diye umursamıyo zaten o hep erkek diyodu sonra doktor kız deyince öylece kalakaldı sevinmedi bile. ah kızımız bi doğsun bi büyüsün görcek o bu seferde kızım yüz vermeyecek ona bu yaptıklarını bir bir anlatıcam ileride kızımıza. benim neler çektiğimi babasınında inadına ne kadar umursamaz olduğunu herşeyi bilecek kızım ona göre sever o da bizi anayla baba arasındaki farkı anlar

anlat şekerim anlat öyle şeymi olurmuş kız diye sevinmeyip erkek olursa sevinmek eskiler öyleymiş

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
sıkma canını canım yaa erkekler gerçekten bizim kadar umursamıyolar bende kızıma şunu lalacam diye elinden zorla götürmesem bugüne kadar hiç bişeyi olmazdı neymiş ben çok acele ediyomuşum bende kızımı düşünüyorum ama acelesi yokmuş bi günlük işlermiş bunlar babaannesi bile ondan daha heyecanlı istekli inanki geçen bizde tartıştık canım bişey çekti benim markete gidelim dedim hiçbişey demedi durdu durdu insan bi sorar diye kızdım sonra öteki odaya çekti gitti yarım saat sonra geldi hadi gidelim diyo bu seferde ben inatlaştım gitmicem senden de bişey istemicem dedim soruyorum dışarı çıkarken istediğin bişey varmı diye neden söylemiyon diyo bana bende sen sorduğun anda gelmiyo aklıma bi anda oluyo aşerme bu dedim aşerme mi kaldı ya diyo çok sinirlendirdi beni ya...sen önemsemiyosun beni dedim normal insan gibi davranıyosun dedim normal değilmisin dedi hayır ben hamile bi insanım dedim biraz ilgilen hamileymişim gibi davran sana hiç naz yapamıyorum anam babam bile senden çok soruyo ne istersin diye dedim neyse sonra ikna oldum gittik ne çekti canın dedi nesguik alcam dedim o ne ya içinde ne olduğu belli değil yürü gidelim dedi bende istiyorum kızım istiyo dedim aldırdım zorla surat bi karış tabi yatıncaya kadar

ben daha eşimden hiç bişey istemedim desem :dertli:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bide benim hamileliğim sorunsuz geçti bi sıkıntım lmadı her işimi yapabiliyorum eşim o yüzden de rahat arada kaldırma itme işleri dışında yapma etme ben yapayım demez ama bundan sonra görür o yalancıktan şuram ağrıyo buram ağrıyo yapıcam

benim o kadar ağrım oluyoda noluyo ofuldanıp duruyom çeken bilir onlar nerden bilecekki yaşadıklarımızı. benimki birgün olsun sormuyo bile bugün nasılsın ağrın varmı diye. başkalarının eşleri işyerinden arıyo soruyo bizimki hep yoğun bi tel açamıyo yani o kadar düşüncesiz ne beni nede kızını düşünüyo. herşey olabilir erken doğum ağrı sancı bunlar aklına bile gelmiyo bigün gözü önünde bayılsamda görse gününü

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
KIZLAR biz gerçekten çok hassasız, yoksa eşlerimizin her zamanki tavırları ama hamile olunca daha fazla özen istiyoruz haklı olarak. Ama dediğiniz gibi ben ne kadınlar tanıyorum adamları parmaklarında ceviriyorlar ahh

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
anlat şekerim anlat öyle şeymi olurmuş kız diye sevinmeyip erkek olursa sevinmek eskiler öyleymiş

inkar ediyo sevinmedin deyince sevinmişmiş bende inandım insan sevinse daha öğrendiği gibi biyerlere götürür karısını yemek söyler yada başka bişey biz direk eve geldik ve suratı hiç gülmedi. hoş ben pek güldüğünü görmem zaten eşimin. hep bi ciddiyet düğün yapıyoz adam gülmüyo düşün sanki zorla evlendiriyolar of of.. hangi birine yanayım

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
benim o kadar ağrım oluyoda noluyo ofuldanıp duruyom çeken bilir onlar nerden bilecekki yaşadıklarımızı. benimki birgün olsun sormuyo bile bugün nasılsın ağrın varmı diye. başkalarının eşleri işyerinden arıyo soruyo bizimki hep yoğun bi tel açamıyo yani o kadar düşüncesiz ne beni nede kızını düşünüyo. herşey olabilir erken doğum ağrı sancı bunlar aklına bile gelmiyo bigün gözü önünde bayılsamda görse gününü

hep böyle değilmiydi Esra,

sen fazla hassassın tatlım, bu kadar takma kafana benimkide beni gün içinde aramaz ben saat 4 e kadar aramazsam ne oldu aramadın der valla bende insan bir merak eder hadi benden geçtim oğlunu sor dedim ertesi gün aradı ne dedi biliyor musun: OĞLUMU VER TELEFONA ONUNLA KONUŞACAM. :hihi:

Yani hepsi aynı hemen hemen tabi istisnalar var ama.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

bazen bende istiyom şöyle olsada görse diye ona sinirden demi ama arasınlar sorsunlar her seferinde sitem ederim ölsem kalsam haberin olmaz işteyken diyorum sen ara o zaman diyo sonra telefona bakmayınca da korkuyo arka arkaya arıyo arada öyle yapmak lazım ahhh ah nerden geldim memlekete burda anası babası var benim annemler var içim rahat tabi bişey olsa haberi olur ama alanyadayken günde kaç kere arıyodu nasılsın sıkıldın mı diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar