2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
evet ces çok haklısın valla allah razı olsun, kartvizitim vardı ordan ulaşmışlar, iş cep numaramda kartta yazar dünden beri arıyoruz dediler, cepde kapalıydı hafta sonu diye. allah razı olsun

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar marketten aradıalr bulmuşlar yaşasınnnnn, akşam alacam

günaydın kızlar Ces,mehtap doktor kontrolleri güzel geçmiş çok sevindim gözünüz aydın maşallah oğluşlara

Sagol Damlacım, Allah hepimizin bebişine sagliklar versin.

Bu arada dün perdelerim geldi, bi kısmı yine geri gittiiiii, bu sefer de boyunu yanlış yapmış adam, ay deliricem ben artık :) daha da kafama takmıyorum, pimpiriklendikçe bişiler oluyo çünkü, saldım çayıra.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydın annişler..... sabah erkenden kalktık, hoş hiç uyumadık Aren efendinin sayesinde!!!!!!! akşam horon tepince!!!!!
2. tetanozuna olduk bakalım... ohhh bi dahak kasımda :)))) oğlumla giderim artıkkkk :p
perşembe sabahtanda şekere gidiyoruz... ay bu çocuk hala tepiniyooooo.....

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
günaydıb millet..

sabah sabah canım sıkkın dert yanayım azıcık..

cumartesi bebişimizin odasını almaya gittik, aldık da , ömür orda mırın kırın etti, boya alalım dedim sonra alırız dedi. koltuk bakıcam dedim, yok çok geziyomuşum bi yere girip alcakmışım.. neyse dedim, eve geçtik..
Ekli dosyayı görüntüle 7964
şu üstteki takımı beğendim 2.050,00 tl ye veriyorlar.. ama kararsız kaldım başka rengi konusunda..

neyse cumartesi bi gıcık olmuştum ses etmedim, akşam enişte aradı balığa çıkalım mı diye, sabah 6 da çıkacaklarmış 9 da geleceklermiş, kahvaltı edebilecekmişisz.. iyi dedim git..
saat 10 da uyandım, 11,30 oldu açlıktan ölüyorum ne arayan var ne soran.. 12 filan kahvaltıyı hazırlayıp aradım gelmeyi düşünmüyorsun bari ara diye çemkirdim..

hala balıktaymışlar falanmış filanmış, ben uyanmıyayım diye aramamış..
ben hamileyim yaaa, aç aç seni mi bekliycem, bi düşünde ara dimi ama..
geldi bi tartıştık.. bide işine gelirse demez mi...
dün öğleden beri konuşmuyorum kendisiyle.... o inat camışında konuşacağını sanmıyorum..
ben mi hamileyim o mu bilmiyorum zatenn..
hiç kimseye bi naz yapamadım.. nazı bırakın normal sıkıntılarımı bile tek başıma atlatıyorum, kaldı ki hamilelik sıkıntılarım umurlarında olsun.. tek büyütücem sanırım kızımı, babası hiç sormuyo, sevmiyo, ilgilenmiyo zaten bu aralar..
daha bu kadar zaman oldu bir kere bebeğimizin ne ihtiyacı kaldı gel alalım demedi.
ne bekliyorum ki?

sıkma canını canım yaa erkekler gerçekten bizim kadar umursamıyolar bende kızıma şunu lalacam diye elinden zorla götürmesem bugüne kadar hiç bişeyi olmazdı neymiş ben çok acele ediyomuşum bende kızımı düşünüyorum ama acelesi yokmuş bi günlük işlermiş bunlar babaannesi bile ondan daha heyecanlı istekli inanki geçen bizde tartıştık canım bişey çekti benim markete gidelim dedim hiçbişey demedi durdu durdu insan bi sorar diye kızdım sonra öteki odaya çekti gitti yarım saat sonra geldi hadi gidelim diyo bu seferde ben inatlaştım gitmicem senden de bişey istemicem dedim soruyorum dışarı çıkarken istediğin bişey varmı diye neden söylemiyon diyo bana bende sen sorduğun anda gelmiyo aklıma bi anda oluyo aşerme bu dedim aşerme mi kaldı ya diyo çok sinirlendirdi beni ya...sen önemsemiyosun beni dedim normal insan gibi davranıyosun dedim normal değilmisin dedi hayır ben hamile bi insanım dedim biraz ilgilen hamileymişim gibi davran sana hiç naz yapamıyorum anam babam bile senden çok soruyo ne istersin diye dedim neyse sonra ikna oldum gittik ne çekti canın dedi nesguik alcam dedim o ne ya içinde ne olduğu belli değil yürü gidelim dedi bende istiyorum kızım istiyo dedim aldırdım zorla surat bi karış tabi yatıncaya kadar

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın annişler..... sabah erkenden kalktık, hoş hiç uyumadık Aren efendinin sayesinde!!!!!!! akşam horon tepince!!!!!
2. tetanozuna olduk bakalım... ohhh bi dahak kasımda :)))) oğlumla giderim artıkkkk :p
perşembe sabahtanda şekere gidiyoruz... ay bu çocuk hala tepiniyooooo.....
birazdan yorgunluktan uyuyakalır o zaman sen de uyursun tatlım.
ıyıyım cesım sen nasılsınn

iyiyim ben de çalışıyorum napim.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Sagol Damlacım, Allah hepimizin bebişine sagliklar versin.

Bu arada dün perdelerim geldi, bi kısmı yine geri gittiiiii, bu sefer de boyunu yanlış yapmış adam, ay deliricem ben artık :) daha da kafama takmıyorum, pimpiriklendikçe bişiler oluyo çünkü, saldım çayıra.

hay Allah ces yaa ne kadar ters gitti perde işin..Neyse sıkma tabi canını elbet gelicek cicileri oğluşun..Ne kadar titizlenirsen o kadar ters gider gerçekten akışına bırak

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
sıkma canını canım yaa erkekler gerçekten bizim kadar umursamıyolar bende kızıma şunu lalacam diye elinden zorla götürmesem bugüne kadar hiç bişeyi olmazdı neymiş ben çok acele ediyomuşum bende kızımı düşünüyorum ama acelesi yokmuş bi günlük işlermiş bunlar babaannesi bile ondan daha heyecanlı istekli inanki geçen bizde tartıştık canım bişey çekti benim markete gidelim dedim hiçbişey demedi durdu durdu insan bi sorar diye kızdım sonra öteki odaya çekti gitti yarım saat sonra geldi hadi gidelim diyo bu seferde ben inatlaştım gitmicem senden de bişey istemicem dedim soruyorum dışarı çıkarken istediğin bişey varmı diye neden söylemiyon diyo bana bende sen sorduğun anda gelmiyo aklıma bi anda oluyo aşerme bu dedim aşerme mi kaldı ya diyo çok sinirlendirdi beni ya...sen önemsemiyosun beni dedim normal insan gibi davranıyosun dedim normal değilmisin dedi hayır ben hamile bi insanım dedim biraz ilgilen hamileymişim gibi davran sana hiç naz yapamıyorum anam babam bile senden çok soruyo ne istersin diye dedim neyse sonra ikna oldum gittik ne çekti canın dedi nesguik alcam dedim o ne ya içinde ne olduğu belli değil yürü gidelim dedi bende istiyorum kızım istiyo dedim aldırdım zorla surat bi karış tabi yatıncaya kadar

Dün bende eşimle tartıştım akşamda sinirimden ağlaya,ağlaya uyudum.
Sanırım bu haftasonu bize uğurlu gelmedi :dertli:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

ecrinlerin kaderi aynı olacak galiba bizdemi sorun var eşlerimizdemi çözemedim:acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar