2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
3 gün aradan sonra tekrar selamlarrrrrrrr arkadaşlar. yoğun yorucu geçen 3 gün sonrasında en sonunda taşınıp ewimizi yerleştirdik. canım çıktı resmennn. tetanoz aşısı çok önemliymiş ya elimi ayağımı sağa sola çarpıp yırtmaktan mahvoldum her defasında iyiki aşı olmuşum dedim. oğlumuda kendimide hayli ihmal ettim. suçlu hissediyorum kendimi bebeğime karşı. buarada 15 günde 350 gr almışım. kötümü iyimi anlamadım.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yahuuuu cesim iyi siyorsunda bi sor bakayım bu eşşek arkadaşına, çalışıyorsunda aldığın maaşı bütün olarak hiç gördün mü?
bi sor bi sor?

bi sor bin ah işit :kptmya:

hiç sorma neyse vazgeçtim, parnaklarım ağrımasın yazmaktan :kptmya:
e bak sormuyorum o zaman, sonra yok sormadın da benle ilgilenmedin falan deme haaaaaaaaa. sanki biz görüyoz da maaşı bütün olarak. nerdeeee, alcan maaşı da hop kenara koycan. geldigi gibi gidiyo be kuzum.
bisey daha sorim.. karpuzzz yiyomusunuzzz? sekeri olcturen anneler bilir. karpuz zararlımı bizeee
Ben bi bostan yemişimdir şimdiye kadar canım. 3 günde 10 kiloluk karpuzu bitiriyorum. şeker çıkmadı bende valla. ama karpuzun şekeri bişi yapmaz heralde zaten şekere yaaaaaa. ye sen yeeee.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Cesika okumadın mı başıma gelenleri

Ah datlum şimdi sen deyince gördüm geçmişte cüzdanın kaybolmuş, ama belki de evdedir. aynısını yaşadımdı da sabah çanta değiştirip gelmiştim. bi baktım cüzdan yok. para da yoooook, iş yerinde kaldım oyle beş parasız. neyse ki eşimin iş yeri yakında ondan almıştım idarelik. neyse eve bi giddim, evde vestiyerde kalmış cüzdan. öpe öpe bi hal olmuştum cüzdanı. bence seninki de evdedir canım inşallah yani, ama degilse de, yani kaybetöişsen, heme gazeteye kimlik kaybıyla ilgili ilan vermeyi unutma, hemen yenisini çıkartçan elin mahkum. hata evin yakında gitsen hemen baksan evde mi degil mi diye yaaaaa, aklımda kaldı benim şimdi bak. ama neyse ne takma kafanı. ara kartları dondurt şimdilik olur mu ben oyle yapmıştım.

Tepki
67
e bak sormuyorum o zaman, sonra yok sormadın da benle ilgilenmedin falan deme haaaaaaaaa. sanki biz görüyoz da maaşı bütün olarak. nerdeeee, alcan maaşı da hop kenara koycan. geldigi gibi gidiyo be kuzum.

Ben bi bostan yemişimdir şimdiye kadar canım. 3 günde 10 kiloluk karpuzu bitiriyorum. şeker çıkmadı bende valla. ama karpuzun şekeri bişi yapmaz heralde zaten şekere yaaaaaa. ye sen yeeee.

valla kocam bi karpuz almıs dun.. aksama kalırmı bilmiyom:D aksam sorar karpuz getirimmi die bende hangi karpuz.. aaa karpuzmu var dicem:D

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar toplamda 5 kilo almışım süper dimi 10 kilo ie bitirecem gebeliğimi inşallah

E yavrım şimdi biz Gülayımla senin üzerine çullanırsak nolur diye düşünmüyomusun hiç 5 kilo almışım sadece derken. seni var ya ezeriz, silindir geçmişten beter olur halin, de mi Gülayım yaaaaa, ne diyo bu beeeeeeeeeeeeeee:lala:
5 kilo almışmış, Allahım deliricciiiiiiiiiiiim.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ah datlum şimdi sen deyince gördüm geçmişte cüzdanın kaybolmuş, ama belki de evdedir. Aynısını yaşadımdı da sabah çanta değiştirip gelmiştim. Bi baktım cüzdan yok. Para da yoooook, iş yerinde kaldım oyle beş parasız. Neyse ki eşimin iş yeri yakında ondan almıştım idarelik. Neyse eve bi giddim, evde vestiyerde kalmış cüzdan. öpe öpe bi hal olmuştum cüzdanı. Bence seninki de evdedir canım inşallah yani, ama degilse de, yani kaybetöişsen, heme gazeteye kimlik kaybıyla ilgili ilan vermeyi unutma, hemen yenisini çıkartçan elin mahkum. Hata evin yakında gitsen hemen baksan evde mi degil mi diye yaaaaa, aklımda kaldı benim şimdi bak. Ama neyse ne takma kafanı. Ara kartları dondurt şimdilik olur mu ben oyle yapmıştım.

yok tatlım evde sabah şöle bir baktık kocamla her iey var cüzdan yok evdede çocuk yokki bir yere atsın diyelim, en son markete gitmiştim para ödedim sonrası yok sanırım markette düştü onlar beni tanıyor, inşallah bulurum ya

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
E yavrım şimdi biz Gülayımla senin üzerine çullanırsak nolur diye düşünmüyomusun hiç 5 kilo almışım sadece derken. seni var ya ezeriz, silindir geçmişten beter olur halin, de mi Gülayım yaaaaa, ne diyo bu beeeeeeeeeeeeeee:lala:

YAAA AŞKOLSUN, ZATEN BENİM ARKDAŞLARIM GICIK OLUYOR BANA BU NE BİÇİM HAMİLE DİYE HAMİLE DEDİĞİN ETLİ BUTLU OLURMUŞ NEYMİŞ BENİM HALİM.. GEÇENLERDE DOĞUM GÜNÜ OLAN ÇOCUKLARIN ANNESİNDEYİM KIZLARIN HAMİLE BARBİ BEBEKLERİ VAR DEDİM BARBİ HAMİLE OLURSA BÖYLE OLUR HAA FİT SADECE GÖBEK, ODA MUTFAKTAN DUYMUŞ SANKİ SEN FAZLASIN KENDİNE BAK BİDE BARBİYE LAF SÖYLÜYOR GICIK EDİYORSUN BENİ DEDİ (TABİ GÜLEREK) :deli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yok tatlım evde sabah şöle bir baktık kocamla her iey var cüzdan yok evdede çocuk yokki bir yere atsın diyelim, en son markete gitmiştim para ödedim sonrası yok sanırım markette düştü onlar beni tanıyor, inşallah bulurum ya

inşallah bulursun canım inşallah.

YAAA AŞKOLSUN, ZATEN BENİM ARKDAŞLARIM GICIK OLUYOR BANA BU NE BİÇİM HAMİLE DİYE HAMİLE DEDİĞİN ETLİ BUTLU OLURMUŞ NEYMİŞ BENİM HALİM.. GEÇENLERDE DOĞUM GÜNÜ OLAN ÇOCUKLARIN ANNESİNDEYİM KIZLARIN HAMİLE BARBİ BEBEKLERİ VAR DEDİM BARBİ HAMİLE OLURSA BÖYLE OLUR HAA FİT SADECE GÖBEK, ODA MUTFAKTAN DUYMUŞ SANKİ SEN FAZLASIN KENDİNE BAK BİDE BARBİYE LAF SÖYLÜYOR GICIK EDİYORSUN BENİ DEDİ (TABİ GÜLEREK) :deli:

Ben gülmüyorum ama baaaaaaaaaak:alsana:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

cessss zaten aldığımız kiloların toplamı bi adam ettiğine göre, her türlü korksunlar bizden :deli:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ben cumartesi doktor amacamıza dedimki ben hep sırtüstü yatıyorum sola falan yatamıyorum ne olacak zarar veriyor muyum yavruma dedim oooo dedi yatış şeklinden zarar gelseydi insan nesli kalmazdı dedi nasıl yatabiliyorsan yat dedi yan sırtüstü yüzüstü (yatamazsın ama dene istersen dedi) takılma böyle şeylere dedi haberiniz olsun üzülüp duruyordum ya sırtüstü diye :kayris:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar