bisey daha sorim.. Karpuzzz yiyomusunuzzz? Sekeri olcturen anneler bilir. Karpuz zararlımı bizeee
ben ölçürmedim canım ama yenir herhal tüm yaz diyetlerinde var karpuz:1:
bisey daha sorim.. Karpuzzz yiyomusunuzzz? Sekeri olcturen anneler bilir. Karpuz zararlımı bizeee
e bak sormuyorum o zaman, sonra yok sormadın da benle ilgilenmedin falan deme haaaaaaaaa. sanki biz görüyoz da maaşı bütün olarak. nerdeeee, alcan maaşı da hop kenara koycan. geldigi gibi gidiyo be kuzum.yahuuuu cesim iyi siyorsunda bi sor bakayım bu eşşek arkadaşına, çalışıyorsunda aldığın maaşı bütün olarak hiç gördün mü?
bi sor bi sor?
bi sor bin ah işit
hiç sorma neyse vazgeçtim, parnaklarım ağrımasın yazmaktan
Ben bi bostan yemişimdir şimdiye kadar canım. 3 günde 10 kiloluk karpuzu bitiriyorum. şeker çıkmadı bende valla. ama karpuzun şekeri bişi yapmaz heralde zaten şekere yaaaaaa. ye sen yeeee.bisey daha sorim.. karpuzzz yiyomusunuzzz? sekeri olcturen anneler bilir. karpuz zararlımı bizeee
Cesika okumadın mı başıma gelenleri
e bak sormuyorum o zaman, sonra yok sormadın da benle ilgilenmedin falan deme haaaaaaaaa. sanki biz görüyoz da maaşı bütün olarak. nerdeeee, alcan maaşı da hop kenara koycan. geldigi gibi gidiyo be kuzum.
Ben bi bostan yemişimdir şimdiye kadar canım. 3 günde 10 kiloluk karpuzu bitiriyorum. şeker çıkmadı bende valla. ama karpuzun şekeri bişi yapmaz heralde zaten şekere yaaaaaa. ye sen yeeee.
Kızlar toplamda 5 kilo almışım süper dimi 10 kilo ie bitirecem gebeliğimi inşallah
Kızlar toplamda 5 kilo almışım süper dimi 10 kilo ie bitirecem gebeliğimi inşallah
ah datlum şimdi sen deyince gördüm geçmişte cüzdanın kaybolmuş, ama belki de evdedir. Aynısını yaşadımdı da sabah çanta değiştirip gelmiştim. Bi baktım cüzdan yok. Para da yoooook, iş yerinde kaldım oyle beş parasız. Neyse ki eşimin iş yeri yakında ondan almıştım idarelik. Neyse eve bi giddim, evde vestiyerde kalmış cüzdan. öpe öpe bi hal olmuştum cüzdanı. Bence seninki de evdedir canım inşallah yani, ama degilse de, yani kaybetöişsen, heme gazeteye kimlik kaybıyla ilgili ilan vermeyi unutma, hemen yenisini çıkartçan elin mahkum. Hata evin yakında gitsen hemen baksan evde mi degil mi diye yaaaaa, aklımda kaldı benim şimdi bak. Ama neyse ne takma kafanı. Ara kartları dondurt şimdilik olur mu ben oyle yapmıştım.
E yavrım şimdi biz Gülayımla senin üzerine çullanırsak nolur diye düşünmüyomusun hiç 5 kilo almışım sadece derken. seni var ya ezeriz, silindir geçmişten beter olur halin, de mi Gülayım yaaaaa, ne diyo bu beeeeeeeeeeeeeee![]()
5 kilo almışmış, Allahım deliricciiiiiiiiiiiim.
yok tatlım evde sabah şöle bir baktık kocamla her iey var cüzdan yok evdede çocuk yokki bir yere atsın diyelim, en son markete gitmiştim para ödedim sonrası yok sanırım markette düştü onlar beni tanıyor, inşallah bulurum ya
YAAA AŞKOLSUN, ZATEN BENİM ARKDAŞLARIM GICIK OLUYOR BANA BU NE BİÇİM HAMİLE DİYE HAMİLE DEDİĞİN ETLİ BUTLU OLURMUŞ NEYMİŞ BENİM HALİM.. GEÇENLERDE DOĞUM GÜNÜ OLAN ÇOCUKLARIN ANNESİNDEYİM KIZLARIN HAMİLE BARBİ BEBEKLERİ VAR DEDİM BARBİ HAMİLE OLURSA BÖYLE OLUR HAA FİT SADECE GÖBEK, ODA MUTFAKTAN DUYMUŞ SANKİ SEN FAZLASIN KENDİNE BAK BİDE BARBİYE LAF SÖYLÜYOR GICIK EDİYORSUN BENİ DEDİ (TABİ GÜLEREK) :deli:
kızlar ben dün tartıldım 64 kilo olmuşum toplamda 11 kilo almışım:sok nolcak benim bu halim
E yavrım şimdi biz Gülayımla senin üzerine çullanırsak nolur diye düşünmüyomusun hiç 5 kilo almışım sadece derken. seni var ya ezeriz, silindir geçmişten beter olur halin, de mi Gülayım yaaaaa, ne diyo bu beeeeeeeeeeeeeee![]()
5 kilo almışmış, Allahım deliricciiiiiiiiiiiim.
cessss zaten aldığımız kiloların toplamı bi adam ettiğine göre, her türlü korksunlar bizden :deli: