2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Kızlar geçmişe fazla bakamadım.
Önemli şeyleri bir hayırsever özet geçerse minnettar olurum.
Mehtap ve Ces doktora gidecekti başka giden varmı?

Bu arada Mehtap senin beğendiğin pijama takımı+sabahlık olmak üzre 3 lü takımmış fiyatı 80,00 TL dedi canım.
Nette 125,00 TL benim komşuda 10-20 kar koyuyorsa demekki gerçek fiyatı 60,00 TL filan düşün bu nette ne çok kazık yiyoruz hehehee:1:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlarrrrrr günaydın iyi haftalar h.sonu sınavlarımızı bitirdik artık aranızdayız c.tesi ömer'imi görmeye gittik paşam 850 gr ve 33 cm olmuş şeker yüklememde kan tahlillerimde idrar yollarımda hiç bişicikler yokmuş turp gibiymişim :))))))

Maşallah sana ve bebegine tatlım, çok sevindim iyi haberlerine. inşallah sınav sonuçları da iyi çıkar da rahatlarsın iyice.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Bu arada Mehtap senin beğendiğin pijama takımı+sabahlık olmak üzre 3 lü takımmış fiyatı 80,00 TL dedi canım.
Nette 125,00 TL benim komşuda 10-20 kar koyuyorsa demekki gerçek fiyatı 60,00 TL filan düşün bu nette ne çok kazık yiyoruz hehehee:1:

Elmacim meraba, Mehtap da ben de gittik doktora. ikimiz de iyiyiz canım, Rüzgar 600 benimki de 900 gr olmuş. herşey yolunda çok şükür. sen nasılsın?

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kızlarrrrrr günaydın iyi haftalar h.sonu sınavlarımızı bitirdik artık aranızdayız c.tesi ömer'imi görmeye gittik paşam 850 gr ve 33 cm olmuş şeker yüklememde kan tahlillerimde idrar yollarımda hiç bişicikler yokmuş turp gibiymişim :))))))

oo ne güzel. maaşşaallah sana ve oğluşuna. haftaya da benim şeker yüklemem var. umarım benim sonuçlarda iyi çıkar

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ayaklarımız ve bileklerimiz şişecekmiş tansiyon problemimiz olmadığı sürece sıkıntı yokmuş, birde yıllar önce insanların uydurduğu albümüm diye bir gebelik hastalığı var dedi öyle bir rahatsızlık yok dedi şiş gören yaşlı insanlar böyle diyebilir dedi. bütün gebeler ortak şikayeti budur bu haftalarda dedi yapacak birşey yok yazın daha çok olacak dedi sıcaklardan. beynini beyinciklerini gösterdi ne kadar seffaf hala kafası demek ki ya, yuvarlak suratı var ben ve eşim gibi. Ama eşim dedi ki KOALA diye bir sevimli var ya ona benziyor dedi insan çocuğuna böyle der mi ya, çok kızdım valla derler ya kargaya yavrusu şahin gözüküyor aynı öyle oldum kızlar insanın kendi yavrusu farklı valla..

hee bide unutmadan ürü gözleri olacak yavrumun hatat gözkü açık fotosu var :dill::dill:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

iyiymiş tatlım fiyatı, yaa ben cüzdanımı kaybettim ona üzgünüm... Rüzgar iyi maşallah 600 gram 27 cm (bana botu az geldi yaa) anasını gibi ha bire ağzı oynayıp duruyordu, totalde 5 kilo almışım. çok şükür Rüzgarım iyi ya gersi boş

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

Günaydın,

maşallah canım böyle bitiririz inşallah

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

elma ben emin önüne gittim geçenlerde orada bile 80 den başlıo fiyatlar yaa normalde gecelik giymem sadece tek bir gün içinde koyuyor o parayı vermek cimrilik işte :ayk:

Maşallah sana ve bebegine tatlım, çok sevindim iyi haberlerine. inşallah sınav sonuçları da iyi çıkar da rahatlarsın iyice.

Elmacim meraba, Mehtap da ben de gittik doktora. ikimiz de iyiyiz canım, Rüzgar 600 benimki de 900 gr olmuş. herşey yolunda çok şükür. sen nasılsın?
maaşallah yavrularınıza allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bu arada sınavlarım çok iyiydi sadece birtek dersten emin değilim diğerlerinden kesin geçtim kalma ihtimalim olanda en kolay ders girişimcilik :acep:

oo ne güzel. maaşşaallah sana ve oğluşuna. haftaya da benim şeker yüklemem var. umarım benim sonuçlarda iyi çıkar

cnm çok saol sağlıklı haberlerini alırız inşallah

ayaklarımız ve bileklerimiz şişecekmiş tansiyon problemimiz olmadığı sürece sıkıntı yokmuş, birde yıllar önce insanların uydurduğu albümüm diye bir gebelik hastalığı var dedi öyle bir rahatsızlık yok dedi şiş gören yaşlı insanlar böyle diyebilir dedi. bütün gebeler ortak şikayeti budur bu haftalarda dedi yapacak birşey yok yazın daha çok olacak dedi sıcaklardan. beynini beyinciklerini gösterdi ne kadar seffaf hala kafası demek ki ya, yuvarlak suratı var ben ve eşim gibi. Ama eşim dedi ki KOALA diye bir sevimli var ya ona benziyor dedi insan çocuğuna böyle der mi ya, çok kızdım valla derler ya kargaya yavrusu şahin gözüküyor aynı öyle oldum kızlar insanın kendi yavrusu farklı valla..

hee bide unutmadan ürü gözleri olacak yavrumun hatat gözkü açık fotosu var :dill::dill:

kız mehtap koala desin adam ne olucak oda çok şeker bi yaratık yaaa bende sıpacık die seviom oğlumu
resminizide beklioruz en kısa zamanda
çok konuştum ama senin sınav nasıl geçti bu arada

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

maşallah oğluşuna cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim

Tepki
19
şimdi halimizi hatırımızı sormayan babamız bakalım doğunca nasıl davrancak eminimki doğuncada haberi bile olmaz kızımızın herşeyiyle ben ilgilenmek zorunda kalırım ama olsun o kadar acısını ağrısını çekiyorum daha çekicemde doğduktan sonra sevmeye kalksın ben vermiycem görcek o. düşünün kızlar bugüne kadar bir kere bile doktor muayene parası ödemedi. üstelik yanımda geldiği halde doktora parasını ben çıkarıp veriyorum nasıl ağırıma gidiyor bir bilseniz bayanın yanında erkek varken bayan para ödermi ben utanıyorum o utanmıyo sanki çocuğu ben tek başıma yaptım sanki benim bir hastalığım. ya ev hanımları kızacak bana belki ama söylemeden edemiycem. birsürü evhanımı arkadaşım var onlar el üstünde tutuluyor ben ise çalıştığım halde eve ondan fazla para getirdiğim halde kıymetim bilinmiyor yazık ya valla çok ağırıma gidiyor bu durum:mendil:

Hiç böyle düşünmemiştim çok mu safım ben ya, hamile kaldığımdan beri tüm muayen ultrason paralarını ben ödedim bir kere çıkarıp vermedi kocam ama paran var mı diye soruyor ben de var diyorum :acep:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
iyiymiş tatlım fiyatı, yaa ben cüzdanımı kaybettim ona üzgünüm... Rüzgar iyi maşallah 600 gram 27 cm (bana botu az geldi yaa) anasını gibi ha bire ağzı oynayıp duruyordu, totalde 5 kilo almışım. çok şükür Rüzgarım iyi ya gersi boş

Canım oğluşuna maşallah,ayy cüzdana üzüldüm inşallah içinde çok birşey yoktu ve bulursun diyorum....

elma ben emin önüne gittim geçenlerde orada bile 80 den başlıo fiyatlar yaa normalde gecelik giymem sadece tek bir gün içinde koyuyor o parayı vermek cimrilik işte :ayk:

maaşallah yavrularınıza allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bu arada sınavlarım çok iyiydi sadece birtek dersten emin değilim diğerlerinden kesin geçtim kalma ihtimalim olanda en kolay ders girişimcilik :acep:

cnm çok saol sağlıklı haberlerini alırız inşallah

kız mehtap koala desin adam ne olucak oda çok şeker bi yaratık yaaa bende sıpacık die seviom oğlumu
resminizide beklioruz en kısa zamanda
çok konuştum ama senin sınav nasıl geçti bu arada

Canım evet fiyatlar biraz tuzlu fakat bizde her zaman anne olmuyoruz işte düğün gibi düşün o zamanda 3-5 saat giymek için gelinliğe avuç dolusu paralar döküyoruz.
Yani bunlar özel ve güzel anlar :)

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Hiç böyle düşünmemiştim çok mu safım ben ya, hamile kaldığımdan beri tüm muayen ultrason paralarını ben ödedim bir kere çıkarıp vermedi kocam ama paran var mı diye soruyor ben de var diyorum :acep:

cnm sorun para deil sorun parayı benim ödemem. ben evde vereyim onun cebine ama dışarıda başkaları bilmesin o ödesin sonuçta benim eşim bebeğimin babası. bence ona düşer ödeme yapmak. ben bi erkek olsam kendimi ezik hissederdim şahsen ve nasıl nice o parayı bulurdum kendim cebimden çıkarır verirdim eşime ödetmezdim.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Canım oğluşuna maşallah,ayy cüzdana üzüldüm inşallah içinde çok birşey yoktu ve bulursun diyorum....

Canım evet fiyatlar biraz tuzlu fakat bizde her zaman anne olmuyoruz işte düğün gibi düşün o zamanda 3-5 saat giymek için gelinliğe avuç dolusu paralar döküyoruz.
Yani bunlar özel ve güzel anlar :)

40 tl vardı canım ama babamın resmi ki benim için çok önemli, nufüs cüzdanım, ehliyetim (sanki araba kullanıyorum yanımda) kredi ve banka kartları notların-m falan filan vardı

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
cnm sorun para deil sorun parayı benim ödemem. Ben evde vereyim onun cebine ama dışarıda başkaları bilmesin o ödesin sonuçta benim eşim bebeğimin babası. Bence ona düşer ödeme yapmak. Ben bi erkek olsam kendimi ezik hissederdim şahsen ve nasıl nice o parayı bulurdum kendim cebimden çıkarır verirdim eşime ödetmezdim.

seni benimi var tatlım üzülme beee

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
image001.jpg

kızlar bu takım nasıl
2.050,00 tl 8 taksit yapıyolar.
mondi mimoza delüx

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
seni benimi var tatlım üzülme beee

dilek arkadaşımız beni yanlış anlamış o yüzden açıklama yaptım. ha bide şöyle bişey var doktora beraber gidiyoruz genelde eşimle ve giderken hiç demiyo paran varmı diye kendisi üzerinde 10-20tl den fazla para taşımaz genelde kart kullanır e doktorunda pos makinesi yok bildiğim kadarıyla tutki bende para yok ondada yok nasıl ödeme yapıcaz:acep: muayene ücretim 100tl doktora kimliği bırakıp para çekemyemi gitçez bankamatiğe ne saçma dimi? amann neyse susturun artık beni bugün hiç iyi deilim.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
40 tl vardı canım ama babamın resmi ki benim için çok önemli, nufüs cüzdanım, ehliyetim (sanki araba kullanıyorum yanımda) kredi ve banka kartları notların-m falan filan vardı

Ah be Mehtap zaten insan paradan çok giden şeylere üzülüyor nüfüsc.ehliyet şimdi bunları tekrar çıkarmaya uğraş.Kartları iptal et heleki manevi olan resme diyecek söz yok.Geçmiş olsun tekrar birtanem

Ekli dosyayı görüntüle 7965

kızlar bu takım nasıl
2.050,00 tl 8 taksit yapıyolar.
mondi mimoza delüx

Evindeki mobilyalarınla kombine olması çok önemli,tek başına pek hoş durmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar