5te çıkıcam canımEee kaçta çıkacan cesss
bizede yaz akşam şekercimmmmmm bekliyoruzzz
akşam yazmaya çalışırım pembişçim, merak etmeyin.
5te çıkıcam canımEee kaçta çıkacan cesss
bizede yaz akşam şekercimmmmmm bekliyoruzzz
ha oyle yapçam zaten de, demin acayip yağıyodu taksiye kadar bile çok ıslanırdım , neyse ki hafiflicek galiba şimdi.
şemsiye yok mu....
gerçi fırtına diyorsun ama...:böö::böö:
Ay sıkılıyorum ben ya eve gitmek istiyorum burdaki herkese acaip gıcık oluyorum şu an
şimseiye çooooook, dindi sayılır fırtına da zaten, izmirin havası bi yagar sonra durulur boyle. delü delüüüüü.
İnanmıyorum bir tek ben varım topikte,
haber vereyim dedim herşeyimiz iyi çıktı çok şükür. zaten sadece kontrol olduğu icin kısa bir doktor ziyaretiydi. boyumuz kilomuz yerinde, benim de suyum ve plasentanın yeri güzel. çok detaylı bişi soyleyemiyorum cunku cok detaylı konusmadık. 900 gr olmus, boyunu sormayı unuttum ama haftasıyla uyumlu dedi. Herkese selamlar, iyi haftasonları diliyorum.
haber vereyim dedim herşeyimiz iyi çıktı çok şükür. zaten sadece kontrol olduğu icin kısa bir doktor ziyaretiydi. boyumuz kilomuz yerinde, benim de suyum ve plasentanın yeri güzel. çok detaylı bişi soyleyemiyorum cunku cok detaylı konusmadık. 900 gr olmus, boyunu sormayı unuttum ama haftasıyla uyumlu dedi. Herkese selamlar, iyi haftasonları diliyorum.
günaydın millet...
vaaaaaaay cessssss tosun olmuş maşşallah... herkeşinkini geçmiş. :cikolata:
iri annenin şikko cücüğü![]()
ben geldim şekerim günaydın... daha gezme faslına başlamadık...uyuyoruz... sonra kahvaltı, sonra oğumun odası düzenlenecek yavaş yavaşşş.... en son dışarı.....
bende bugün 4 e kadar çalışıcam.2 saat erken bırakıcam yani.
nikah var.sonrada yemek.. sabah 6:30 da kalktım.hazırlandım...
bide dün akşam karnımın altında bıçak saplanması gibi bişi oldu...
çok panik oldum... bir kitap vardı sürekli başucumda.bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye....
bir baktım normal miş böyle bişi olması bu ay....
evet bakalım nasıl geçicek...ohhh yemekte var en güzel kısmı oymuş baksana günün)))
evet bakalım nasıl geçicek...
nikah şişli de.. yemek maslakta...
o yüzden 6:30 da kalktım banyo yaptım,giyiceğim kıyafeti hazırladım.işe geldim...
umarım güzel bir hava olur da biraz hava alırız....
iş iş iş sıkıldım valla....
yarında minik kızım için maskoya gitmeyi planlıyoruz.bakalım umarım olur... :cikolata::cikolata:
umarım güzel olur hava... yağmur diyor her yer ama ..bizde bugün birazcık arenin odasıyla ilgilenicess...hava çok sıcak akşama doğru çıkarız dışarı bizde...yürürüz azcık...
Biz daha hiç bişi almadık.bir tek dün bimden ateşölçer aldım.18,90tl ye kulaktan ölçüyormuş...
bir yerden başlamak lazım dimi...
sen neler aldın arene bitirdinmi alıcaklarını...