2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
İnanmıyorum bir tek ben varım topikte,

haber vereyim dedim herşeyimiz iyi çıktı çok şükür. zaten sadece kontrol olduğu icin kısa bir doktor ziyaretiydi. boyumuz kilomuz yerinde, benim de suyum ve plasentanın yeri güzel. çok detaylı bişi soyleyemiyorum cunku cok detaylı konusmadık. 900 gr olmus, boyunu sormayı unuttum ama haftasıyla uyumlu dedi. Herkese selamlar, iyi haftasonları diliyorum.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

haber vereyim dedim herşeyimiz iyi çıktı çok şükür. zaten sadece kontrol olduğu icin kısa bir doktor ziyaretiydi. boyumuz kilomuz yerinde, benim de suyum ve plasentanın yeri güzel. çok detaylı bişi soyleyemiyorum cunku cok detaylı konusmadık. 900 gr olmus, boyunu sormayı unuttum ama haftasıyla uyumlu dedi. Herkese selamlar, iyi haftasonları diliyorum.

gözün aydın canım kocaman olmuş tosun yaaaaaaa....:1::1::1:

ceygul

Üye
Tepki
45

maaşallaah yaaa 1 kılo olmuş nerdeysee

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

maşallah ces.ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün....
kocaman bebek olmuş.maşallah....:nanik::nanik:

hoftasonu diye kimse yok benden başka...
oh gezin kızlar gezin.....
bizde çalışalım....
neyse bizim içinde gezin.:uzgun::uzgun:
:hihi::hihi::hihi:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ben geldim şekerim günaydın... daha gezme faslına başlamadık...uyuyoruz... sonra kahvaltı, sonra oğumun odası düzenlenecek yavaş yavaşşş.... en son dışarı.....:huhuu:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

günaydın millet...
vaaaaaaay cessssss tosun olmuş maşşallah... herkeşinkini geçmiş. :cikolata:

iri annenin şikko cücüğü :kptmya: :kptmya:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ben geldim şekerim günaydın... daha gezme faslına başlamadık...uyuyoruz... sonra kahvaltı, sonra oğumun odası düzenlenecek yavaş yavaşşş.... en son dışarı.....:huhuu:

bende bugün 4 e kadar çalışıcam.2 saat erken bırakıcam yani.
nikah var.sonrada yemek.. sabah 6:30 da kalktım.hazırlandım...
bide dün akşam karnımın altında bıçak saplanması gibi bişi oldu...
çok panik oldum... bir kitap vardı sürekli başucumda.bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye....
bir baktım normal miş böyle bişi olması bu ay....

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende bugün 4 e kadar çalışıcam.2 saat erken bırakıcam yani.
nikah var.sonrada yemek.. sabah 6:30 da kalktım.hazırlandım...
bide dün akşam karnımın altında bıçak saplanması gibi bişi oldu...
çok panik oldum... bir kitap vardı sürekli başucumda.bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye....
bir baktım normal miş böyle bişi olması bu ay....

ohhh yemekte var en güzel kısmı oymuş baksana günün :))))

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ohhh yemekte var en güzel kısmı oymuş baksana günün :))))
evet bakalım nasıl geçicek...
nikah şişli de.. yemek maslakta...
o yüzden 6:30 da kalktım banyo yaptım,giyiceğim kıyafeti hazırladım.işe geldim...
umarım güzel bir hava olur da biraz hava alırız....
iş iş iş sıkıldım valla....
yarında minik kızım için maskoya gitmeyi planlıyoruz.bakalım umarım olur... :cikolata::cikolata:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
evet bakalım nasıl geçicek...
nikah şişli de.. yemek maslakta...
o yüzden 6:30 da kalktım banyo yaptım,giyiceğim kıyafeti hazırladım.işe geldim...
umarım güzel bir hava olur da biraz hava alırız....
iş iş iş sıkıldım valla....
yarında minik kızım için maskoya gitmeyi planlıyoruz.bakalım umarım olur... :cikolata::cikolata:

umarım güzel olur hava... yağmur diyor her yer ama ..bizde bugün birazcık arenin odasıyla ilgilenicess...hava çok sıcak akşama doğru çıkarız dışarı bizde...yürürüz azcık...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
umarım güzel olur hava... yağmur diyor her yer ama ..bizde bugün birazcık arenin odasıyla ilgilenicess...hava çok sıcak akşama doğru çıkarız dışarı bizde...yürürüz azcık...

Biz daha hiç bişi almadık.bir tek dün bimden ateşölçer aldım.18,90tl ye kulaktan ölçüyormuş...
bir yerden başlamak lazım dimi...:panter:
sen neler aldın arene bitirdinmi alıcaklarını...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Biz daha hiç bişi almadık.bir tek dün bimden ateşölçer aldım.18,90tl ye kulaktan ölçüyormuş...
bir yerden başlamak lazım dimi...:panter:
sen neler aldın arene bitirdinmi alıcaklarını...

bi park yatak aldık teyzesi...yorganı nevresim takımı tamam. battaniye ler...2-3 tane. kıyafet çok az ama...3-4 takım bide içine body falan... başka başka? bide salıncak gelecek bi arkadaşın hediyesi...salonda minik zaten yer tutmuyor fazla... yeter daha ne olsun????
alınacaklar bitmiyo tabii ama minimuma indirdim ben. doğunca gezicez oğlumla daha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar