uzuuunn bi atradan sonra slmmm kızlarr,annemdeyim ve burda net var ooohh yasasııınnn.-ciko
herkes mayıştı mı yaa yemek sonrası..... az kaldı yağmur indirecek burda.....
hoşgeldin canım, iyisin inşallah?
Ay ben işlere daldım valla, bak saat 3 olmuş iyi ki dalmışım, zaman nasıl geçti anlamadım, 2 saat sonra oğlumla başbaşa olucaaaam.Aman Allahım çok heyecanlıyım ben.
Merhaba tatlı anneler, nasılsınız görüşmeyeli?
ben ve oğluş iyiyiz, ayrıntılı ultrasonuda atlattık,bir sıkıntı cıkmadı cok şükür.
aylık kontrollere kaldık artık.
sizinde 1 ayda mı kontrolünüz? benim dr.mu gec verdi?
benim 3 haftada 1.Merhaba tatlı anneler, nasılsınız görüşmeyeli?
ben ve oğluş iyiyiz, ayrıntılı ultrasonuda atlattık,bir sıkıntı cıkmadı cok şükür.
aylık kontrollere kaldık artık.
sizinde 1 ayda mı kontrolünüz? benim dr.mu gec verdi?
1 ay canım ama bundan sonra 15 güne düşecek benimki...
hoşgeldin canım, iyisin inşallah?
Ay ben işlere daldım valla, bak saat 3 olmuş iyi ki dalmışım, zaman nasıl geçti anlamadım, 2 saat sonra oğlumla başbaşa olucaaaam.Aman Allahım çok heyecanlıyım ben.
benim 3 haftada 1.
neden 15e düşüyor canım?
ay ne güzel yaaa...bende çok özledim zuzumu yaaa... ama tam 1 haftamız var görüşmek için bizim ...
herkes mayıştı mı yaa yemek sonrası..... az kaldı yağmur indirecek burda.....
benim 3 haftada 1.
neden 15e düşüyor canım?
doğum için hastane seçen izmirliler varmı aceeppp *:elis:
sen kaç haftalık oldun tatlım,niye 15 güne düşüyor ?
doğum için hastane seçen izmirliler varmı aceeppp *:elis:
benim doktorun heryerde anlaşması var... kent ege sağlık gazi çınarlı... bunlardan biri olucak sanırım...
1 ay canım ama bundan sonra 15 güne düşecek benimki...
benim 1 ay olması normal o zaman, bana pek uzun geldi de,2li 3lü ayrıntılı derken 10-15 günde bi gitmeye alışmıştım,neyse kıpırdıyor ya artık en azından kalbnin attığını biliyorum,önceden hep korkuyordum kalbi duracak diyebenim 3 haftada 1.
neden 15e düşüyor canım?
ben aslında rutin kontrollerim için buca doruk tıp a gidiyorum.dr um da aysel taşer,çok memnunum kendisinden ama gelin görün ki küçük bi hastane ve son anada bi aksilik olursa çunarlıya sevk etmeleri gerekiyo ve ben o an o stresi yasamak istemiyorum.su ana kadar bi aksilik olucak gibi görünmedi.bende normal epidural istiyorum.özel tınaztepe hastanesiyle ilgili güzel duyumlar alıyorum.kendim hiç gitmedim.ege saglık la alakalı tek bildiğim şey de satın alma müdürünün müşterimiz olması,hangi konuda yardımcı olabilir bi fikrim yok,anestezist i de iyiymi değilmi bilmiyorum.basından beri aysel taser girsin istiyodum dogumuma ama,neyin nerd ne şekilde olacagını Allah bilir.onun için bi kaç seçenegim olsun istiyorum.:acep:
biri ama hangisi, karar ver artık canm yaaaa sen de. gel diyom egede yapalım beraber. bence Gazi ve çınarlının yeri çok çok kötü, kent güzel ama ben duygusal olarak çekiniyorum (babannem kentte hayatını kaybetmisti de o sebeple istemiyorum orayi), doktorum da normal dogumda ebelerinden dolayı Ege'yi tavsiye etti. ben zaten Ege'nin kadrolu hastasıyım dogumu da orda yapcam insallah. kendim de orda dogmusum