bende yarın gideceğim ama şekeri hafta içi yaptıracağım izin alırım iş yerinden
mehtap çok geç gitme tahlil için açlık çok fena bide kusmamak gerekiyormuş kusunca baştan yapıyolar herşeyi...
bende yarın gideceğim ama şekeri hafta içi yaptıracağım izin alırım iş yerinden
okudum ama eve geldiğimde siz çıkmıştınız o yüzden yazmadım sabah kızlar gelince yazarım dedim.. darısı başınıza kuzum..bu arada faceten bizi bulmuşsun bana facedeki ismini yaz ekleyelim seni
Ay Damlacım oğlıunun iyi olmasına ve şeker yüklemede iyi sonuç çıkmasına pek sevindim. ben de bugun aksamustu gidicem (Elmacim sana da tesekkur ederim iyi sanslar dilemissin ama alintilayamisim). insallah ben de senin gibi pür neşe dönerim doktordan. Allah saglikli gunlerin devamini nasip etsin.kızlar günaydın dün merak etmişsiniz ama çok yoğun bi gündü.
sabah aç karnına evden çıktım 8.00 gibi babam hastaneye götürdü bizi ama istanbulun iğrenç iş trafiği yüzünden 10 dk da gittiğimiz yolu 1 saatte gidebildik. Neyse önce damardan kan aldılar hemen arkasından şekerli su içtim içine limonda koymuşlar gayet güzeldi tadı hiç rahatsız olmadım. Tam 1 saat o şekilde hastanede beklememi söylediler çok acıktım tabi ama dayandık.1 saat sonra parmaktan kan aldılar 20 dk sonra sonuçlarınızı alın dediler. o arada kahvaltımızı yaptık annemle. sonuçlarımızı aldık ama doktor amcamızın 2 tane ameliyatı olduğu için 14 te gel dediler. bizde annecimle bakırköye gittik alışveriş yaptık. saat 14 te hastaneye döndük ama ameliyatlar bitmediği için bekledik saat 16.30 gibi doktorumuz geldi. Kızlar tartıldım 9,5 kilo almışım toplamda ama doktorumuz inceciksin demeye devam etti hatta bebeğin ultrasonda beynine bakarken senin zayıf olmanın avantajı raha rahat görebiliyorum herşeyi dedi. İyiki zayıf hamile kaldım dedim yoksa zor olucaktı benim için.
Neyse tosunum 850 gram olmuş herşeyi yolunda haftasıyla uyumlu gayet neşeliydiŞeker sonucum gayet güzel ayrıca tam kan sayımı da yapıldı kanım biraz düşük çııkmış ama o kadarı normal demir hapını haftada 3 gün 2 defa iç dedi. 1 ay sonraya görüşücez oğlumun o zamana sakalları çıkar sanırım :deli:
mehtap çok geç gitme tahlil için açlık çok fena bide kusmamak gerekiyormuş kusunca baştan yapıyolar herşeyi...
okudum ama eve geldiğimde siz çıkmıştınız o yüzden yazmadım sabah kızlar gelince yazarım dedim.. darısı başınıza kuzum..bu arada faceten bizi bulmuşsun bana facedeki ismini yaz ekleyelim seni
damla oğlunun odasına baktım çok güzel benimde dün internetimde problemim olduğu içingiremedim herkeze günaydın
teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmene..
kızlar bu arada benim karnım çok büyüdü dün hastanede beklerken hamişler vardı muhabbet ettik 26 haftalık deyince gözleri yuvalarından çıktı..Biri 30 diğeri 32 haftalıktı yarısı kadardı göbekleri :dertli:
ces hadi darısı başına inşallah bizim oğlanlar kilodaştı geçen kontrol bakalım devam mıinşallah pür neşe gelirsin sende...
mehtap su bile yok :uzgun: bu arada muhasebeye çıkıp doğum fiyatlarını konuştum haziranda zam dönemiymiş ama belli olmaz gelmeyebilir dedi fiyatı sabitletemiyormuşuz kan uyuşmazlığı iğnesini sordum 203 lira o tutuyormuş. yalnız garip olan spinalde fark almıyolar epiduralde 500 lira fark istiyolar
ces hadi darısı başına inşallah bizim oğlanlar kilodaştı geçen kontrol bakalım devam mıinşallah pür neşe gelirsin sende...
mehtap su bile yok :uzgun: bu arada muhasebeye çıkıp doğum fiyatlarını konuştum haziranda zam dönemiymiş ama belli olmaz gelmeyebilir dedi fiyatı sabitletemiyormuşuz kan uyuşmazlığı iğnesini sordum 203 lira o tutuyormuş. yalnız garip olan spinalde fark almıyolar epiduralde 500 lira fark istiyolar
teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmene..
kızlar bu arada benim karnım çok büyüdü dün hastanede beklerken hamişler vardı muhabbet ettik 26 haftalık deyince gözleri yuvalarından çıktı..Biri 30 diğeri 32 haftalıktı yarısı kadardı göbekleri :dertli:
birde erkek bebeklerde sivriliyor diyorlarya gerçekten doğru benimki yayıldıkça yayılıyo :3:
a evet bakalım hala kilodaşlar mıben çok yiyemedim ya bu aralar belki de düşmüştür benimkinin kiklo artışı diye çok korkuyorum. bakalım görcez.
birde erkek bebeklerde sivriliyor diyorlarya gerçekten doğru benimki yayıldıkça yayılıyo :3:
düşmez ces sen hiçbişey yemesen bile artık onlar besleniyolar bizden merak etme maşallahı vardır oğluşunun
sorma fizana çıktı arkadan hiç belli olmuyo hamiş olduğum ama önden koca bi top var karnımda
düşmez ces sen hiçbişey yemesen bile artık onlar besleniyolar bizden merak etme maşallahı vardır oğluşunun
sorma fizana çıktı arkadan hiç belli olmuyo hamiş olduğum ama önden koca bi top var karnımda