2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar ayaklarım felaket şişti ya. hani ayaklarınızın üzerine oturunca yürürken karıncalanma olurya yürürken aynen öyle oluyor. akşamları inmiyor daha sabahtan şiş neden oluyor acaba ya fazla tuzluda yemem ben idrarada çıkıyorum çok kötü oldu yaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
CESOOOOOOOOOOOOOO ben artık uykuya doyamıyorum, göslerim acıyo :lilav:
arada kapıyom gözleri napim..:deli:

benim de kapanıyo göslerim Gülayım, uyuyamadım akşam hiç,, yani bölük pörçük yer değiştire değiştire. o da kıymetli olmuyo haliyle. eve gitsem gidemem, burda uyuyamıyorum, ruh gibi oldum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ayaklarım felaket şişti ya. hani ayaklarınızın üzerine oturunca yürürken karıncalanma olurya yürürken aynen öyle oluyor. akşamları inmiyor daha sabahtan şiş neden oluyor acaba ya fazla tuzluda yemem ben idrarada çıkıyorum çok kötü oldu yaa

geceleri sırt üstü mü yatıyosun peki Esracim?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
benim de kapanıyo göslerim Gülayım, uyuyamadım akşam hiç,, yani bölük pörçük yer değiştire değiştire. o da kıymetli olmuyo haliyle. eve gitsem gidemem, burda uyuyamıyorum, ruh gibi oldum.

dün yine diğer günlere göre daha iyi uyudum. gece çok komikiz yaaa uyurken dönersin yaa kocişimle aynı anda dönmüşüz dudak dudağa geldik uyku sersemi ben onu öptüm o da beni..ay çok romantikti :cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
dün yine diğer günlere göre daha iyi uyudum. gece çok komikiz yaaa uyurken dönersin yaa kocişimle aynı anda dönmüşüz dudak dudağa geldik uyku sersemi ben onu öptüm o da beni..ay çok romantikti :cokkomik:

Ay ne güzel tesadüf oyle o yaaaaa, sonrasında uykuya doyamamışındır tabe.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
gülaaayyyyyyyyyyyyyyyy nası denk gelmiş o ole yaaaa süper valla

ayyy arada olsun yauuu , sizde denk getirin :cokkomik:
ben birah tuhaf uyurum, bekarken ablamla uyurdum, hasta filansa gece uykumda saçını okşayıp öpermişim, sabah söylerdi..
ömür de hasta olsun uyku arasında onuda öpüp severmişim...
SEVDİM Mİ NASIL SEVİYORUM DÜŞÜNÜN SİZ :utan:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
bende dün bebişi gördüm allahım o ne öyle maşallah 3,500 kg ve 51 cm yan yatmış ellerinde yanaklarına koymuş maşallah hiç uyanmadı 2 saattir uyuyordu sevedim poposunu pışpışladım sadece ya allahım hayırlısı ile bizde sağlıkla kucaklarımıza alalım

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Kızlar günaydın hepinize...
Bende dün geceyi kötü geçirdim gece 2:30 ben yatakta bir sağa,bir sola dönüyorum.Arada kalkıp oturuyorum,karnıma,ayaklarıma yastık koyuyorum yok uyku gelmiyor.Ateş basıyor camı açıyorum offff,sonra lavaboya zor attım kendimi
böğüre-böğüre çıkardım zavallı kocam başımda.
Öyle bir yarım saat daha kıvrandım sonra uyumuşum.
Sabahta zorla uyandım :böö:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar