2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ginaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :cicek: :cicek: :cicek: :cicek: :cicek: :cicek: :cicek:

sabah sabah kocişim komiklik yaptı bana , neşesi yerindeydi.. rüyasında kesin fantazi yapmış :kptmya: :kptmya: :kptmya:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hiç uyuyamadım ben akşam arkidişler, SNOOPY gibi elimde pikem oda oda gezdim ama yoook nerde uyku. sonra sızmışım da accık uyumuşum Allahtan. maymun gibiyim o sebeple bugun, nasıl geçer bilemeyrum yani.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
hiç uyuyamadım ben akşam arkidişler, SNOOPY gibi elimde pikem oda oda gezdim ama yoook nerde uyku. sonra sızmışım da accık uyumuşum Allahtan. maymun gibiyim o sebeple bugun, nasıl geçer bilemeyrum yani.

ben de öyle bi uyumuşumki hiç lavaboya kalkmamışım bi uyandım feci şekilde sancım var çok kötüydü yaaa

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Ya işyerinde daha zor boyle problemler, şimdi uykum var acık kestirsem diyorum ama masaya kapanamıyorum göbek var, başka türlü de nasıl uyunur ki yaf? Gülay akıl ver bacım, napsam da accık uyusam?

aynen canım yaaa uyku bastırıyo uzansam süper olcak ama nerdeeeeee daha izne de cok var napalım boyle davam

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Çok var izne çooook, temmuz sonunda anca çıkıcam ben de. o zamanda kadar 1-2 tatil yapıcam ama.

ben de temmuz sonunda cıkıyom tatlım eşim burda yanımda o da sıkılıyo ben işteyken yapacak bişeyi de yok garibimin 6 haziranda işe başlıcak sonra temmuz sonuna kadar yok yani ben gidene kadar o yüzden ben de haftaya rapor alsam diyorum 5 günlük eşimle vakit geçirmek için sölicem müdüre gerçi burdaki şefin gözüne batıyo rapor alınca ama napim bi daha gelemicek ki eşim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben de temmuz sonunda cıkıyom tatlım eşim burda yanımda o da sıkılıyo ben işteyken yapacak bişeyi de yok garibimin 6 haziranda işe başlıcak sonra temmuz sonuna kadar yok yani ben gidene kadar o yüzden ben de haftaya rapor alsam diyorum 5 günlük eşimle vakit geçirmek için sölicem müdüre gerçi burdaki şefin gözüne batıyo rapor alınca ama napim bi daha gelemicek ki eşim

Aman batarsa batsn gözüne boşver, senin eşinle geçirdigin vakit kadar degerli bişi olamaz. bence de al sen rapor canım yaaaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar