evet canım ya terk edilmiş buralar
akşamları hep böyle şu diziler bitse artık di mi özgeeee
evet canım ya terk edilmiş buralar
ben geldiiimmmmmmmm
akşamları ne sakin oluyor ya, sizlerde olmasanız ben ne edicem(((
gündüz coşturuyorsunuz burayı ama gündüzde ben giremiyorum...
nasılsınız kızlarrr
biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsınkızlar ben de burdayım geçmişi okuyordum 2 gündür giremedim nete nasılsınız?
biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın
kızlar ben de burdayım geçmişi okuyordum 2 gündür giremedim nete nasılsınız?
derya iyiyiz cnm ben geçmişi okuyamıyorum üşeniyorum sen de iyisin inş
akşamları hep böyle şu diziler bitse artık di mi özgeeee
ben de iyiyim şükür eminecim tek sıkıntım ev sahibimiz evi satıyor eşim alma taraftarı ama çok zorlanacağız bakalım işler karıştı biraz haliyle bende de ne olacak telaşı başladı:acep::acep:
evet bitsin bizde özümüze dönelim :sirin::sirin:
deryacım hoşgeldin nerelerdeydin bakalım
canım günüm vardı dün. dikmendeydim annemlerde kaldım sabah eşimde geldi akşam üstü beraber geldik eve sen naptın?
ay üzüldüm ama inş hayırlısı olur sizin için hamilelikte de böyle sıkıntılar zorluyo insanı belki de bebeğin şansıdır ev sahibi olursunuz
kızlar eşim geldi çıkayım ben hepinizi öpüyorum canlarım :sirin::sirin:
kızlar eşim geldi çıkayım ben hepinizi öpüyorum canlarım :sirin::sirin:
iyiyiz valla, sadece yorgunuz..aynen saadetcim ben de gündüz giremiyorum akşam da kimse yok
biz iyiyiz cnm sen nasılsın
öyle ama hiç uğranmamasından iyidir diye düşünüyorum ben...iyiyiz canım sen nasılsın.malesef eski tadımız yok çoğu kişi uğramaz oldu
biz iyiyiz vallahoşgelsin saadet evet gündüzleri daha coşkulu ben de çok giremiyorum gündüzleri bizim bi sıkıntımız yok şimdilik oğluşumla sen nasılsın?
ev satın alın, az zorlanın ama alın derim ben.. kiracı olmak çok kötüben de iyiyim şükür eminecim tek sıkıntım ev sahibimiz evi satıyor eşim alma taraftarı ama çok zorlanacağız bakalım işler karıştı biraz haliyle bende de ne olacak telaşı başladı:acep::acep:
tahmini olarak dedi, şu anki kilosuna göre bir tahmin yaptı...saadetcimgeçmişi okurken gördüm şimdi maşallah atahana kocaman olmuş gözünaydın bu arada kaç kilo doğacağını nasıl anladı drun?
iyi akşamlar canım sana...:sirin:kızlar eşim geldi çıkayım ben hepinizi öpüyorum canlarım :sirin::sirin:
iyiyiz valla, sadece yorgunuz..
öyle ama hiç uğranmamasından iyidir diye düşünüyorum ben...
biz iyiyiz valla
ev satın alın, az zorlanın ama alın derim ben.. kiracı olmak çok kötü
tahmini olarak dedi, şu anki kilosuna göre bir tahmin yaptı...
bende...hımm inş.biranönce geçse şu zaman yaa kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum
bende...
derya dün çok güzeldi, dr.dan sonra sevinçten tuvalete gitmeyi bile unuttum. hemen eşimi aradım, herşeyi kelimesi kelimesine anlattım, onun sevincini hissetmekte çok duygulandırdı, ne bileyim öyle işte sevindirik heyecanlı mahsun bişii oluverdim valla