2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
ben geldiiimmmmmmmm
akşamları ne sakin oluyor ya, sizlerde olmasanız ben ne edicem :((((
gündüz coşturuyorsunuz burayı ama gündüzde ben giremiyorum...
nasılsınız kızlarrr

hoşgelsin saadet evet gündüzleri daha coşkulu ben de çok giremiyorum gündüzleri bizim bi sıkıntımız yok şimdilik oğluşumla sen nasılsın?

derus

Aktif Üye
Tepki
123
derya iyiyiz cnm ben geçmişi okuyamıyorum üşeniyorum sen de iyisin inş

ben de iyiyim şükür eminecim tek sıkıntım ev sahibimiz evi satıyor eşim alma taraftarı ama çok zorlanacağız bakalım işler karıştı biraz haliyle bende de ne olacak telaşı başladı:acep::acep:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
saadetcimgeçmişi okurken gördüm şimdi maşallah atahana kocaman olmuş gözünaydın bu arada kaç kilo doğacağını nasıl anladı drun?

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ben de iyiyim şükür eminecim tek sıkıntım ev sahibimiz evi satıyor eşim alma taraftarı ama çok zorlanacağız bakalım işler karıştı biraz haliyle bende de ne olacak telaşı başladı:acep::acep:

ay üzüldüm ama inş hayırlısı olur sizin için hamilelikte de böyle sıkıntılar zorluyo insanı belki de bebeğin şansıdır ev sahibi olursunuz

derus

Aktif Üye
Tepki
123
ay üzüldüm ama inş hayırlısı olur sizin için hamilelikte de böyle sıkıntılar zorluyo insanı belki de bebeğin şansıdır ev sahibi olursunuz

inş.hayırlısıyla alalım diyorum ama oturduğum semti sevmiyorum :acep: bi de çok zorlanacağız taşınmak da çok zor gerçekten 1 ay süre var önümüzde bakalım ne olacak

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
aynen saadetcim ben de gündüz giremiyorum akşam da kimse yok
biz iyiyiz cnm sen nasılsın
iyiyiz valla, sadece yorgunuz..

iyiyiz canım sen nasılsın.malesef eski tadımız yok çoğu kişi uğramaz oldu :(
öyle ama hiç uğranmamasından iyidir diye düşünüyorum ben...

hoşgelsin saadet evet gündüzleri daha coşkulu ben de çok giremiyorum gündüzleri bizim bi sıkıntımız yok şimdilik oğluşumla sen nasılsın?
biz iyiyiz valla :D
ev satın alın, az zorlanın ama alın derim ben.. kiracı olmak çok kötü :(
saadetcimgeçmişi okurken gördüm şimdi maşallah atahana kocaman olmuş gözünaydın bu arada kaç kilo doğacağını nasıl anladı drun?
tahmini olarak dedi, şu anki kilosuna göre bir tahmin yaptı...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
iyiyiz valla, sadece yorgunuz..

öyle ama hiç uğranmamasından iyidir diye düşünüyorum ben...

biz iyiyiz valla :D

ev satın alın, az zorlanın ama alın derim ben.. kiracı olmak çok kötü :(

tahmini olarak dedi, şu anki kilosuna göre bir tahmin yaptı...

hımm inş.biranönce geçse şu zaman yaa kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
hımm inş.biranönce geçse şu zaman yaa kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum
bende...
derya dün çok güzeldi, dr.dan sonra sevinçten tuvalete gitmeyi bile unuttum. hemen eşimi aradım, herşeyi kelimesi kelimesine anlattım, onun sevincini hissetmekte çok duygulandırdı, ne bileyim öyle işte sevindirik heyecanlı mahsun bişii oluverdim valla

derus

Aktif Üye
Tepki
123
bende...
derya dün çok güzeldi, dr.dan sonra sevinçten tuvalete gitmeyi bile unuttum. hemen eşimi aradım, herşeyi kelimesi kelimesine anlattım, onun sevincini hissetmekte çok duygulandırdı, ne bileyim öyle işte sevindirik heyecanlı mahsun bişii oluverdim valla

doğrudur hep öyle oluyoruz canım ya içimizde kıpırdadıkça heyecan daha da artıyor inş.hepimiz hayırlısıyla sağlıkla doğumlarımızı atlatırız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar