2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
doğrudur hep öyle oluyoruz canım ya içimizde kıpırdadıkça heyecan daha da artıyor inş.hepimiz hayırlısıyla sağlıkla doğumlarımızı atlatırız...
inşallah deryacıım.
az önce epidural normal doğumu okudum, epidural nedir diye bakiim dedim, yarısında drdimki "ben okumayayım, ben görmeden ne yaparlarsa yapsınlar"
sağlıklı doğsunlar... ya bu arada 3 ayımız mı kalıyor??? ben şu an tam 180. gündeyim...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
inşallah deryacıım.
az önce epidural normal doğumu okudum, epidural nedir diye bakiim dedim, yarısında drdimki "ben okumayayım, ben görmeden ne yaparlarsa yapsınlar"
sağlıklı doğsunlar... ya bu arada 3 ayımız mı kalıyor??? ben şu an tam 180. gündeyim...

ben doğumla ilglli hiçbir şey okumuyorum izlemiyorum ve de dinleyemiyorum çünkü panik bi tipim bilinçaltıma atıp korkmamam lazım akışına bıraktım bakalım.bu hesaplamalarda benim de kafam karışık 3,5 ay falan kaldı diyorum ben:acep:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ben doğumla ilglli hiçbir şey okumuyorum izlemiyorum ve de dinleyemiyorum çünkü panik bi tipim bilinçaltıma atıp korkmamam lazım akışına bıraktım bakalım.bu hesaplamalarda benim de kafam karışık 3,5 ay falan kaldı diyorum ben:acep:
izleyemem bende, okumaya çalıştım sadece oda olmadı:1:

26 kasım sat olunca 8 temmuz 32+0 oluyo bi onu biliyorum doğum iznine çıkacağım için :deli:
amaaa 180 gün / 30 gün = 6 ay yapıyor
fakat
1 ay 4 hafta eder ya, 6 ay x 4 hafta = 24 hafta yapıyor
ilk hesaba göre bugün 6. ayımızı bitirdik biz
ikinci hesaba göre 6. ayımızı bitirmekle kalmayıp bir de 7. aydan 1 hafta gibi bişiialmış oluyoruz...
kafam karıştı valla
ben 8 temmuzu bilirim, izne çıkacam :1::1::1:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
inşallah deryacıım.

aa canım seninde 100 günün kalmış

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
açayım belki kızlara yetişirim dedim ama yetişemedim :acep::acep::acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar