2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
32
merhabalar annişlerrr.

dün şekerim yüksek çıkmadı diye sevinirken bugün doktorumla görüştüm 2.saat şekerimin odlukça düşük olduğunu söyledi. 2 saatte bir beslenmem lazımmış ne yicem o kadar bilmiom. bide ben doymadan kalkmam kiiiii. az az bselenmek hiç bana göre değil. bol protein almam lazımmış. karbonhidtarlar çok sınırlı.meyveleri bile sütle yoğurtla yicekmişim ya. benim kadar yoğurt yiyen bi canavar nası böle oldum anlamadım yaaa.. aman sütünüzü peynirinizi yoğurdunuzu eksik etmeyin. ben sütü ihmal ediyordum biraz ama tövbeeeeee atlamam daha.tosunumun maşşallahı var ama beni sömürmüş sıpa resmen yaa.

b 12 eksikliği için de iğne verdi yaaaa. bu arada onu da çok tesadüfen farkettik. sonuçlarınızı doktora vermeden iice inceleyin. ben sınırda olanları düşük olanları falan tek tek sordum onlaırın önem verdiği değerler farklı . çünkü çok fazla sonuç olduğu için gözden kaçabilior. ya da sınırın az altındaysa çok önemsenmeyebilir. paranoyak olmak lazımmış ki ben çok rahatımdır. tam kan sayımında ki 2 3 değerin aynı anda düşük olması b12 eksikliğine işaret olabilir dedi bi tahlil yaptır gene de dedi.ihtimaller üzerine onun tahlilini yaptırdım anlıcağınız.
ben dün kollarım delik deşik oldu diye söylenirken bi de bu çıktı yaaa. kevgire dönücem yakında

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
merhabalar annişlerrr.

dün şekerim yüksek çıkmadı diye sevinirken bugün doktorumla görüştüm 2.saat şekerimin odlukça düşük olduğunu söyledi. 2 saatte bir beslenmem lazımmış ne yicem o kadar bilmiom. bide ben doymadan kalkmam kiiiii. az az bselenmek hiç bana göre değil. bol protein almam lazımmış. karbonhidtarlar çok sınırlı.meyveleri bile sütle yoğurtla yicekmişim ya. benim kadar yoğurt yiyen bi canavar nası böle oldum anlamadım yaaa.. aman sütünüzü peynirinizi yoğurdunuzu eksik etmeyin. ben sütü ihmal ediyordum biraz ama tövbeeeeee atlamam daha.tosunumun maşşallahı var ama beni sömürmüş sıpa resmen yaa.

b 12 eksikliği için de iğne verdi yaaaa. bu arada onu da çok tesadüfen farkettik. sonuçlarınızı doktora vermeden iice inceleyin. ben sınırda olanları düşük olanları falan tek tek sordum onlaırın önem verdiği değerler farklı . çünkü çok fazla sonuç olduğu için gözden kaçabilior. ya da sınırın az altındaysa çok önemsenmeyebilir. paranoyak olmak lazımmış ki ben çok rahatımdır. tam kan sayımında ki 2 3 değerin aynı anda düşük olması b12 eksikliğine işaret olabilir dedi bi tahlil yaptır gene de dedi.ihtimaller üzerine onun tahlilini yaptırdım anlıcağınız.
ben dün kollarım delik deşik oldu diye söylenirken bi de bu çıktı yaaa. kevgire dönücem yakında

Elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz... ama bakalım bende henüz bir test yapılmadı... şeker yada kanla ilgili.....
niye o kadar çok kan alıyorlar....:böö::böö:

Tepki
32
tuğbacım geçmiş olsun iğneleri ne kdr zaman oalcakmışsın

şeker tatlı yasak deil dimi ama ?

önce 5 gün ardarda
sonra 5 tanesini 1 er hafta arayla
sonra da ayda bir
yani doğuma kadar iğnelere devam.

Allahtan yasak değil. ama kontrollu olmakta fayda var .asıl o zaman yıkılırdım çünkü tatlısız çikolatasız duramıyorum ben ve yüksek çıkıcak diye daha çok korkmuştum. iğnelere razıyım yani:deli:

Tepki
32
Elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz... ama bakalım bende henüz bir test yapılmadı... şeker yada kanla ilgili.....
niye o kadar çok kan alıyorlar....:böö::böö:

ilk şeker yüklememde 2 kere kan alınmıştı zaten aç ve tok olarak.
sonuçlar yüksek çıkınca doktor 75 glık şeker yüklemesi yaptır dedi 2 gün sonra onları yaptırdım
bu sefer aç karnına 1 kere, 1.saatte 1 kere 2. saatte 1 kere kan alıyorlar. 2 saat bekliyorsun ve o iğrenç sudan tam 3 bardak içiosun yaa. berbattı.

cildim de çok hassas kollar mosmor dolaşıyorum ortalıkta. tetanoz aşımı da yaptırdım bi de arada.hani iğneden aşıdan korkmam da cesurumdur çok ama ben korkmadıkça iğnesini kapan üstüme gelio yaaaaaaa bu kadar da olmaz.....bi de popo morarıcak şimdi:1::1::1::1:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ilk şeker yüklememde 2 kere kan alınmıştı zaten aç ve tok olarak.
sonuçlar yüksek çıkınca doktor 75 glık şeker yüklemesi yaptır dedi 2 gün sonra onları yaptırdım
bu sefer aç karnına 1 kere, 1.saatte 1 kere 2. saatte 1 kere kan alıyorlar. 2 saat bekliyorsun ve o iğrenç sudan tam 3 bardak içiosun yaa. berbattı.

cildim de çok hassas kollar mosmor dolaşıyorum ortalıkta. tetanoz aşımı da yaptırdım bi de arada.hani iğneden aşıdan korkmam da cesurumdur çok ama ben korkmadıkça iğnesini kapan üstüme gelio yaaaaaaa bu kadar da olmaz.....bi de popo morarıcak şimdi:1::1::1::1:

Yaaa bende çok korkuyorum iğneden...
yavaş yavaş alıştırıyorlar bizi....
çok geçmiş olsun canım..
hakikaten yüksek çıkması daha kötü....

Tepki
32
bu arada babyhope mobilyalar gitti gidiyorda ne kadar ucuz başlıo. birisi prenses alıcam diyordu sanki 741 tl. kalitesi hakkında bi fikrim yok ama ...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
merhabalar annişlerrr.

canım geçmiş olsunnn
senin ki de yanlışlıkla içmiş bu ilaçlı gazozdan ama sanırsammm:gul::gul::gul:

:deli::deli::deli::deli: hepsi içmiş

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ben geldiiimmmmmmmm
akşamları ne sakin oluyor ya, sizlerde olmasanız ben ne edicem :((((
gündüz coşturuyorsunuz burayı ama gündüzde ben giremiyorum...
nasılsınız kızlarrr

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ben geldiiimmmmmmmm
nasılsınız kızlarrr

aynen saadetcim ben de gündüz giremiyorum akşam da kimse yok
biz iyiyiz cnm sen nasılsın

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ben geldiiimmmmmmmm
nasılsınız kızlarrr

iyiyiz canım sen nasılsın.malesef eski tadımız yok çoğu kişi uğramaz oldu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar