2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Benim dün doğuran arkadaşım vardı ya kızlar dediğiniz gibi annesinin karnında nasıl uyursa dünde o saatlerde uyumuş bide annesi seslenince rahatlıyormuş, giden arkdaşalrım söyledi annesi ben konuşuyordum onunla dedi. Demekiki bol sohbet lazım bizim yavrularla

arkadaşın nasıl ağrısı olmuşmu çok? sezeryan olmuştu sanırım genel anesteziylemi yoksa spinalmi oldu çok soru sordum galiba:hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Evet hemde çok hıçkırıyor çünki amniyo sıvısını yutuyor hehehe
Bu arada dün ismini yazmışsın ama yakalayamadım hemen sildirmişsin herkeze :(

ha iyi bari hıçkırıyosa iyi, yoksa korkucaktım noluyo diyerekten.

sildirdim canım ya panil oldum, dalgınlıklla ismim yazmışım, çok komik bi andı :)

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
eşimin arkadaşı eşiyle dün akşam bizdeydi. bir oğulları var 4 yaşında. oğlan tam baba manyağı. baba bazen işe götürüyor yanında. araba tamirciliği yapıyolar.
yaptığı bi kaç şeyden bahsetmek istiyorum.
vukuaat 1: oğlan babasını önüne geçer ve arkasını döner eğilir.
baba görünüyomu der. baba sorar oğlum ne görünüyomu. oflar poflar pantolonuyla uğraşır arkasını döner ve tekrar eğilir. baba görünüyomu. baba daha yüksek sesle oğlum ne görünecek hallaa halla der. oğlan arkasını döner pantolonunu tekrar çekiştirir ve poposunu açar. baabaa görünüyomuuuu. adam dumur tabii. oğlum bu ne der oğlan da cewapp werir ; eee erhan usta eğilince sen eğilince görünüyoda benimki niye görünmüyoo. ben ne zaman büyüyeceğimmm. ee çocuk haklı koca koca adamalar bi eğiliyo tüm popo dışarda. eşime diyorum sanada çıtçıtlı fanila alıcam.
vukuaatt2: ewe tamirci gelir. adam matkapla çalışıyoo. artık kafsındaki neyse. ne ara alır o matkapı ne ara dayar çalışan işçinin popsuna ne ara çalıştırır. herkes dumur tabi.

Özellikle birinci vukuat koparttı beni :cokkomik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
arkadaşın nasıl ağrısı olmuşmu çok? Sezeryan olmuştu sanırım genel anesteziylemi yoksa spinalmi oldu çok soru sordum galiba:hihi:

canım genel anestesi oldu ama maşallah harika 2 saat sonra kalktı yürüdü kimseye ihtiyacı yok valla sesi kıpır kığır maşallah. Bebekte öyle çok iyi.

Spınal istyordu ama doktoru ona önermedi bel fıtığı var çünkü.

Hastane çok iyi serap bilir hizmet hastanesi ben oranın methini çok duydum fiyatlar medicana ile aynı hatta medicana azcık daha pahalı serap düzgün bey çıkmaz dimi hastahane dışına

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
canım genel anestesi oldu ama maşallah harika 2 saat sonra kalktı yürüdü kimseye ihtiyacı yok valla sesi kıpır kığır maşallah. Bebekte öyle çok iyi.

Hastane çok iyi serap bilir hizmet hastanesi ben oranın methini çok duydum fiyatlar medicana ile aynı hatta medicana azcık daha pahalı serap düzgün bey çıkmaz dimi hastahane dışına

Canım adam çok yoğun zaten hastane dışına çıkacağını sanmıyorum.
Evet hizmet hastanesi nin methini bende duydum

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

çok sevindim cnm bende genel anestezi olucam büyük ihtimal ama narkozdan çok korkuyorum sanki bayılınca bidaha hiç ayılmıycam gibi geliyor. bide bazısının çok ağrısı oluyormuş ayılınca. sonda takmışlarmı arkadaşına onuda istemiyorum ama doktorum diyor mecburen takılcak pisliğin akması lazımmış

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çok sevindim cnm bende genel anestezi olucam büyük ihtimal ama narkozdan çok korkuyorum sanki bayılınca bidaha hiç ayılmıycam gibi geliyor. bide bazısının çok ağrısı oluyormuş ayılınca. sonda takmışlarmı arkadaşına onuda istemiyorum ama doktorum diyor mecburen takılcak pisliğin akması lazımmış

yara yerine takarlar ama idrar için takmazlar heralde. ablama takmamışlardı.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
günaydın güzel annişlerrr biz geldik kuzucumla.nasılsınız herkes iyidir inşallah.bizde dün tetanos aşımızı vudurduk sonracıma kan verdik sonracıma oğluşumu görmeye gittik ama tam göremedik 800-1000 gr olmuş kadın tam bir rakam bile sölemedi sinir oldumm çokkk

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
damla ptesi arkadaşına gitti yoruldu dün orkanın odasını yaptılar yoruldu akşam facede görüştük dizi hakkında cinnet geçiriordu dizide kimden bahsetsek ölsün diordu anlayın ne kafada :D :D eğer annesini falan öldürmediyse evde uyuyordur

elvinin forumla yıldızı barışmadı bir türlü arada girip okuyor ama alıntı yapamıorum diye kıl kaptı yazmıor çok fazla o yüzden

buket lithium84 şimdiki lotus o da işyerinde forumu açamıor faceden bakıor

deniz lann o nee matkap ı çalıştırdımı :S

buarada kızlar gaza geldim bitane elevit içeyim dedim hopp kustum bnm bu ilaca karşı bişeyim var yaa kesin halada acı su çıkıor ağzımdan :(

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yara yerine derken? anlamadım cnm idrar deliğine takmıyolarmı sondayı ben o yüzden istemiyorum yaa

sezaryen kesisinin yapıldığı yere, kanın göllenmesini engellemek için takablirler sonda gibi bişi. onu zaten hissetmiyosun, ama belki de takmazlar emin degilim. ama idrar icin takmazlarbence çünkü biran önce kalkıp yürümeni isticekler.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
:acep:
damla ptesi arkadaşına gitti yoruldu dün orkanın odasını yaptılar yoruldu akşam facede görüştük dizi hakkında cinnet geçiriordu dizide kimden bahsetsek ölsün diordu anlayın ne kafada :D :D eğer annesini falan öldürmediyse evde uyuyordur

elvinin forumla yıldızı barışmadı bir türlü arada girip okuyor ama alıntı yapamıorum diye kıl kaptı yazmıor çok fazla o yüzden

buket lithium84 şimdiki lotus o da işyerinde forumu açamıor faceden bakıor

deniz lann o nee matkap ı çalıştırdımı :S

buarada kızlar gaza geldim bitane elevit içeyim dedim hopp kustum bnm bu ilaca karşı bişeyim var yaa kesin halada acı su çıkıor ağzımdan :(

bende sen gibiyim eleviti içemiyorum içerken kusturuyor doktor içicen diyor napçaz melis

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
melisss basmışta çalışmamış vınnnnn lamış adamın dötünde. ayy benimde oğlum olucak dilimi ısırayım. büyük konuşmak olmaz bu dewrede nolur nolmazz:deli:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
sevalcimmm maşallaah yaaaaa kuzuyaa bak sen kocaman olmuşşşş

inciiiiii millet 2. doza gitti aşıdaaaaaaaa :zopa:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydın güzel annişlerrr biz geldik kuzucumla.nasılsınız herkes iyidir inşallah.bizde dün tetanos aşımızı vudurduk sonracıma kan verdik sonracıma oğluşumu görmeye gittik ama tam göremedik 800-1000 gr olmuş kadın tam bir rakam bile sölemedi sinir oldumm çokkk

olmuştur canımmmmm artık 1 kilo haberleri gelmeye başlayacak herkesten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar