2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
destuuuurrrrr
biz geldiiikkkkkkkk
dr.a gittik bugün
oğluşum baş aşağı duruyor herzamanki gibi, beyni sulanacak:1:
784 gr olmuş oğlum.
herşey yolundaymış, amniyos sıvısı yeterli, bi problem yok, kilo almamışım hiç, geçen gittiğimle aynı...
bu arada şu andaki verilere göre 3,5 kilo civarında olacak ve normal bi doğumun olur dedi dr.
hastanenin yaptığı 28.haftada renkli doppler vardı, onu sordum, bebeğin gelişiminde gerilik varsa bakıyoruz ona dedi, gerek yok sana dedi..
hepsi bu
aaaaa
bideee
dr. tam ultrasonu çekti karnımdan oğlum bi tekme attı, anlatamam, hemen "bakalım neresiyle vurdu" dedi dr ve hemen baktı ultrasonla, ayaklarıyla atmış tekmeyi...

şimdilik hepsi bu kadar.
şimdi yemek yapayım

sooooonra girerim tekrar
öptüm hepinizi

destuuuurrrrr
biz kaçtıııkkk:1::1::1:

maşallah canım oğluşuna onun tekme atan ayaklarını yesinler baya yukarda vurmuştur baş aşağı olduğuna göre

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kızlar slm kızlar biz geldik kızımla konsere gittik babası ve teyzeleri vardı mustafa ceceli konseri çok güzeldi doğmadan ilk konserine gitti güzel kızım oynadı durdu kıpır kıpırdı :hihi:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Günaydın Kızlar

dün izin aldım eve gittim sizlerede haber veremedim bütün gün uyudum nerdeyse parça parça ama hala halim yok galiba bahar çarptı birde dedem bugün anjiyo olacak dualarınızı bekliyorum.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Günaydın Kızlar

dün izin aldım eve gittim sizlerede haber veremedim bütün gün uyudum nerdeyse parça parça ama hala halim yok galiba bahar çarptı birde dedem bugün anjiyo olacak dualarınızı bekliyorum.

günaydın canlarımmmmm :ask::ask::ask:

allah şifa versin dünürüm. hiç bişicikler olmıycak bak gör..
dün bende öğleden sonra izin aldım kaçtım.
ay eve gidipte ne görim..
adam bebek odasındaki herşeyi toparlamış. yatak odasının şeklini değişmiş. heryerii temizlemiş.
ev çiçek gibi ... ayyy mikemmel bi kocam var yauuuu :utan::utan::utan:
(maşşaallah..) :huhuu:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın hanımlarrr
exporter çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin dedene
gülayyyy -alkis-alkis bu alkışlar enişteyee. eşlere yardım ı destekliyorum. tüm enişteleri yardıma bekliyoruz eşlerinee:sila:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydın Kızlar

ben de 2 gündür çok uyuyorum canım, biraz da vucutlarımızın agırlasmasının sonucu bence, ama iyi yapmissin izin almakla, tahmin etmistik zaten sen bi daha gelmeyince izin aldigini, deden icin de acil sifalar diliyorum, umarim biran oonce ayaga kalkar sagsalim.

günaydın canlarımmmmm :ask::ask::ask:

allah şifa versin dünürüm. hiç bişicikler olmıycak bak gör..
dün bende öğleden sonra izin aldım kaçtım.
ay eve gidipte ne görim..
adam bebek odasındaki herşeyi toparlamış. yatak odasının şeklini değişmiş. heryerii temizlemiş.
ev çiçek gibi ... ayyy mikemmel bi kocam var yauuuu :utan::utan::utan:
(maşşaallah..) :huhuu:
Ay inanmiyoruuuum, alkışlarımı koyuyorum Ömür Bey'lere, Allah devamını da göstersin.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bi ortama girince herkesin sustugu insanlar vardır ya, kendimi bi an onlar gibi hissettim. KONUSSANIZA YAAAAAAAA.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
parmaklarım sosis gibi olmuş alyansımı takamıyorum 1 haftadır. eşimde kızıyo. yaw olmuyo hem alyansın kralını taşıyom karnımda nasıl bekar sanıcaklarda asılacaklar. ilahi canım kocam yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar