karanfilimm
Aktif Üye
dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yıyonmu canın mı ıstıyooo balımmmm
dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok yokk akşama yasinden isterim yaa bnm cnm nedense hala sıcak tatlılarda henüz hergün dondurma moduna giremedim ah ama bulunca affetmiorum o ayrı
bende dondurmaaasız yapamıyommmm canımmmm ama yenmeyecek gııbı degıl kerata
https://www.hanimefendi.com/eylul-a...leri-gobek-sov-basliyooooor-7.html#post604424
GÖBÜŞ KOYDUK TAZE TAZE HAYDE ABLA GEEEL GEEEL :bebecik
rüyamda bile gördüm ban akşam dondurma, kalktım bi de bi güzel eşime anlattım, adamcık çıkıyodu nerdeyse gecenin bi yarısı dondurma almaya. hani boyle pastanelerdeki dondurma makinalarının yüksek bi bölümü var ya ne işe yaradığını bilemiyorum hiç, dondurmalar ordan taşmış. parmağımla alıp yiyodum ordan, nasıl da lezzetliydi. Allahım bana bişicikler oluyü.
oyyy ruyaya bak yaaa bende ballandımm allahtan dısarı cıkarken almıstımmm:3:
bnde gecen ruyamda baklawa gordum bole serbetlerı akıyordu oyyyyyyyyyyy
neyse ki şerbetli tatlıarı hiç sevmem yoksa şimdi yollara düşmüştüm baklavaaaa diye.
bnde cok sewmem cess ama bunu acayıp canım cekıyo bazennn
bnm izmir lokmaa takıntım var bulamıoruz ya inaadına onub istiorum allahtan böle aşerme boyutunda deilim
anliyorsunuz dimi beni... tamam yapmiycam panik...canım 28. haftaya kadar hareketleri çok tutarsız oluyomuş.. o yine hareket ediyodur ama daha küçük ve fazla şiddetli olmadığından hissetmemen normaldir. panik yapma canım
benimkide cikolata sevmiyor herhalde...seninki gibi meyve seviyor...benimki çikolatayla felan hareketlenmiyo. bol bol meyve yiyorum sonra uzanıyorum başlıyo harekete
evet canim haklisin...baska seylerden bahsediyorlar.cok kafana takiyorsun felan diyorlar.oysa gecici endiseler oldugunu bizde biliyoruz...evet yaa bu çok doğru hamile olmayan anlamıor dalga geçior ahkam kesior yada bön bön bakıorr
evet yaa bu çok doğru hamile olmayan anlamıor dalga geçior ahkam kesior yada bön bön bakıorr
ya biz bebek mobilyalarına bakmıştık alacaktıkta sonradan bişi oldu alamadık indirimide gitti elimizden tabi damlanın aldığı malm serisinden yani normal şifonyer ve dolap o onları süsleyecek mesela
bense park yatağı erken aldığım için yataksız arıordum damla gibi önce tek şifonyer alayım edim şimdi dolap ve şifonyer alıorum erolmobilya dan prenses odası 520tl ye gelior gititk baktık iyide 3 4 yaşına idare etse bizi düzgn sağlam bir oda öle alırız diorum damlada öle düşünüor
aynen heee yeyyınce ole bııı hareketlenıyokıııdondurmanın lafına bile hareketlendi kuzucuk oğlum
bnm izmir lokmaa takıntım var bulamıoruz ya inaadına onub istiorum allahtan böle aşerme boyutunda deilim
ay ces dünde özlemle konuştuk o da dedi göndereyim diyede bişiye benzemez burdada anlatayı olayı
geçen hafta kahvaltıya çengelköye gittik yasinle neyse orda bi baktık izmir lokma döküor adam ayy benn öldüm heyecandan koştıuk adamın yanına adam bunlar sipariş veremem dedi yasinde eşim hamile kızcağızın karnı burnunda 1 tane verin sadece bizde parasını verelim dedik adam yok dedi bidahada konuşmadı yüzümüze bile bakmadı okdr içime oturduki ciddi ciddi ah ettim yasinde ah etme diye kızdı ama çok iime oturdu
anliyorsunuz dimi beni... tamam yapmiycam panik...
benimkide cikolata sevmiyor herhalde...seninki gibi meyve seviyor...
evet canim haklisin...baska seylerden bahsediyorlar.cok kafana takiyorsun felan diyorlar.oysa gecici endiseler oldugunu bizde biliyoruz...