iyiyim özgem şimdi yemek yedim ama hala daha ne yesem diye düşünmekteyimm:deli: bu arada senin gelin de coştu bu aralar 3-4 gündür baya hareketlendi yerinde durmuyooçok uykum var dünürüm sabah erken kalktım aile hekimime gittim ilaç yazdırdım sen nasılsın canımm
haydi inci aşıyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN...
yarasında boyun kadar eninde olsun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slm kızlar herkesin şeker testi nasıl çıktı başka neler uygulandı benimde haftaya bakalım nasıl çıkacak
yine öğle rehaveti çöktü bende çamaşırları topladım yenilerini astım ama hepsini yerleştiremedim ütümde dağ gibi oldu acaba dedenin bakıcısınamı rica etsem ütülermisiniz diye telefon kartı alırım karşılığındada ufff hamile kaldım kalalı sadece 1 kere ütü yaptım yagitgide soğudum bu işten
ben daha yaptırmadım dünürcümmm
gülay neresi boyandı ki kalan boya ile mermenin odasına geçildi
ne biçim bi temenni bu yaaaaaaaaa,beni de kendine benzetcen sen iyice niyeti bozdun
benimki normal cıktı canım. aç karnına kan alındı bi de glikozu ictikten 1 saat sonra kan alındı o kadar.
Doğaç için ne dedi dün doktor?
ben yiyemiyorum gaaaari yemek, hep Gülayın yüzünden, şaka maka sıcaklar fena vurdu, yemekler çok agir geliyo.ayyyyyy kızlar yaaaa çok yemişim ölüyorum
yatak odasında küf vardı onun için boyadık dün gece 2:30 a kadar. bebeişimin odasının boyasında bişi yoktu ama ben bi duvarda olsa lila olsun dedim.. ben severim öle bi duvar başka bi duvar başka.. girite karşıda kalan duvarı boyamış.
aaaaaaaaaaa bana hakaret bu epi topu 82 kiloyum, boyumda 1,70 aaaaaaaaaaaaa
benim kadar narin hamile nerde![]()
al benden de okadar :zonk: hiç sevmiyorum ütü işiniky:
şansını dene derimm:zuzu:
ayyyyyy kızlar yaaaa çok yemişim ölüyorum
kızlar bi de kuyruk sokumum çok ağrıyo yokmudur bunun bi çaresiiiii yan otura otura öldüm :-(((
kızlar bi de kuyruk sokumum çok ağrıyo yokmudur bunun bi çaresiiiii yan otura otura öldüm :-(((
beyazlarımda kurusunda bir deneyeyimm evet-ciko
kulaklarını tıkayarakkk kaçamazsınnnn aşıdannnnnnnnnnnnn :zopa::zopa:
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır incii:elis:
benimki normal cıktı canım. aç karnına kan alındı bi de glikozu ictikten 1 saat sonra kan alındı o kadar. Doğaç için ne dedi dün doktor?[/QUOTE' Alıntı:dün gittik kbb dr.una boğazı temiz dedi bide çocuk dr.una götürün ciğerlere baksın dedi ama sesi grip gibi bide kuru öksürüğü var çok tuhaf boğazın temiz olması neyse götürdüm çocuk dr.una o da dedi temiz niritten şüphelendi şimdilik ilaçlara devam et dedi ekstra ilaçlar verdi balgam söktürücü burun spreyi bide hırıltı giderici bi ilaç verdi ama içirmesi çok zor doğaç kusarak şurup içiyor çok zorlanıyoruz şurupları içirirken ağalasa kusan bi çocuk ben çok çektim bebekliğinden beri kusma huyundan istediği an kusabiliyor halılar kanepeler az batmadı şu an 2.ye hamile olmama şaşıyor herkes ben olsam tövbe ederdim diyolar bende inatla istedim 2. bide uslu çocuk büyütmek istiyorum ya içimde kaldı inş. kızım üzmez beni :uzgun:
kreşlede konuştum dün kayıta alcaklar ön sıradayım kayıtta fakat çalışan annelere öncelik veriliyormuş inş. çalışan anne başvurmaz ya lojmanın kreşine gitmesi benim için iyi olacak bi sorun oldumu bebekle koşturabilirim yoksa diğer yerler çok uzak bize :uzgun:
:hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh:
Ekli dosyayı görüntüle 7749