2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kocam kalan boyayla bebek odasının bir duvarını lilaya boyamış, az bişey bulaştırdım o da çok belli olmuyo dedi. :kptmya:

çok merak ediyorum acep nasıl oldu :sila:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben daha yaptırmadım dünürcümmm

gülay neresi boyandı ki kalan boya ile mermenin odasına geçildi

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN...
yarasında boyun kadar eninde olsun
:kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

ne biçim bi temenni bu yaaaaaaaaa,beni de kendine benzetcen sen iyice niyeti bozdun

slm kızlar herkesin şeker testi nasıl çıktı başka neler uygulandı benimde haftaya bakalım nasıl çıkacak

benimki normal cıktı canım. aç karnına kan alındı bi de glikozu ictikten 1 saat sonra kan alındı o kadar.
Doğaç için ne dedi dün doktor?

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
yine öğle rehaveti çöktü bende çamaşırları topladım yenilerini astım ama hepsini yerleştiremedim ütümde dağ gibi oldu acaba dedenin bakıcısınamı rica etsem ütülermisiniz diye telefon kartı alırım karşılığındada ufff hamile kaldım kalalı sadece 1 kere ütü yaptım ya :D gitgide soğudum bu işten

al benden de okadar :zonk: hiç sevmiyorum ütü işini:eek:ky:
şansını dene derimm:zuzu:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ben daha yaptırmadım dünürcümmm
gülay neresi boyandı ki kalan boya ile mermenin odasına geçildi

yatak odasında küf vardı onun için boyadık dün gece 2:30 a kadar. bebeişimin odasının boyasında bişi yoktu ama ben bi duvarda olsa lila olsun dedim.. ben severim öle bi duvar başka bi duvar başka.. girite karşıda kalan duvarı boyamış. :cokkomik:

ne biçim bi temenni bu yaaaaaaaaa,beni de kendine benzetcen sen iyice niyeti bozdun

benimki normal cıktı canım. aç karnına kan alındı bi de glikozu ictikten 1 saat sonra kan alındı o kadar.
Doğaç için ne dedi dün doktor?

aaaaaaaaaaa bana hakaret bu epi topu 82 kiloyum, boyumda 1,70 aaaaaaaaaaaaa
benim kadar narin hamile nerde :kptmya: :kptmya:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayyyyyy kızlar yaaaa çok yemişim ölüyorum
ben yiyemiyorum gaaaari yemek, hep Gülayın yüzünden, şaka maka sıcaklar fena vurdu, yemekler çok agir geliyo.
yatak odasında küf vardı onun için boyadık dün gece 2:30 a kadar. bebeişimin odasının boyasında bişi yoktu ama ben bi duvarda olsa lila olsun dedim.. ben severim öle bi duvar başka bi duvar başka.. girite karşıda kalan duvarı boyamış. :cokkomik:

aaaaaaaaaaa bana hakaret bu epi topu 82 kiloyum, boyumda 1,70 aaaaaaaaaaaaa
benim kadar narin hamile nerde :kptmya: :kptmya:

narinim benim, ufal da cebime gir kuzum.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
al benden de okadar :zonk: hiç sevmiyorum ütü işini:eek:ky:
şansını dene derimm:zuzu:

beyazlarımda kurusunda bir deneyeyimm evet-ciko

kulaklarını tıkayarakkk kaçamazsınnnn aşıdannnnnnnnnnnnn :zopa::zopa:

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır incii:elis:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
rüyacım malesef ona bir çözüm bulunamadı hamileliğin başından beri çekenler varr düşünn yani:uzgun:

gülay güle gülee kullanın iyi olmuş bir duvarın lila olması dolabın kulplarıda lilaydı

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ben yiyemiyorum gaaaari yemek, hep Gülayın yüzünden, şaka maka sıcaklar fena vurdu, yemekler çok agir geliyo.

narinim benim, ufal da cebime gir kuzum.

:hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh:
IMG_0480.jpg

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
beyazlarımda kurusunda bir deneyeyimm evet-ciko

kulaklarını tıkayarakkk kaçamazsınnnn aşıdannnnnnnnnnnnn :zopa::zopa:

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır incii:elis:

off yaa:bayil:
tımaamm cumaya kadar söz yaptırıcamm:acep::acep:

:dertli::dertli::

Tepki
46
benimki normal cıktı canım. aç karnına kan alındı bi de glikozu ictikten 1 saat sonra kan alındı o kadar. Doğaç için ne dedi dün doktor?[/QUOTE' Alıntı:
dün gittik kbb dr.una boğazı temiz dedi bide çocuk dr.una götürün ciğerlere baksın dedi ama sesi grip gibi bide kuru öksürüğü var çok tuhaf boğazın temiz olması neyse götürdüm çocuk dr.una o da dedi temiz niritten şüphelendi şimdilik ilaçlara devam et dedi ekstra ilaçlar verdi balgam söktürücü burun spreyi bide hırıltı giderici bi ilaç verdi ama içirmesi çok zor doğaç kusarak şurup içiyor çok zorlanıyoruz şurupları içirirken ağalasa kusan bi çocuk ben çok çektim bebekliğinden beri kusma huyundan istediği an kusabiliyor halılar kanepeler az batmadı şu an 2.ye hamile olmama şaşıyor herkes ben olsam tövbe ederdim diyolar bende inatla istedim 2. bide uslu çocuk büyütmek istiyorum ya içimde kaldı inş. kızım üzmez beni :uzgun:

kreşlede konuştum dün kayıta alcaklar ön sıradayım kayıtta fakat çalışan annelere öncelik veriliyormuş inş. çalışan anne başvurmaz ya lojmanın kreşine gitmesi benim için iyi olacak bi sorun oldumu bebekle koşturabilirim yoksa diğer yerler çok uzak bize :uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar