inşallah azmaz tatlım çok kötüdür bilirim o ağrıyı
İnşallah canım, Allah düşmanıma vermesin zaten. hele hamilelikte daha da zor oluyor biliyo musun? senin geçti mi hamile kalınca peki?
inşallah azmaz tatlım çok kötüdür bilirim o ağrıyı
çok uykum var kızlar ya izin istesem verirler mi?
günaydınnn sevgiii
esram çok sevindim hayırlı olsunnn ismiyle büyüsünnn inşallahh
Cesika 100 gün kaldı partisi yapmayacakmıydık bugün
:radyo:muziksesyna3:keman:dj
yna2
yna1:dans
AMANDA AMAN 100 GÜN KALDI OHHHHHHHHHHHHHHHH YANDAN SON 1 GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH
Bencede çok erken yoksa bu gidişle nasıl geçecek 3 ay :uzgun:
allah yardımcın olsun, çok zor gerçekten
Sizler yapasınız diye bekledim deeeeeeeeeeeeeeermişim.
hadi yapalım.
:dj:dj:djyna2
yna2
yna2
ynaa
ynaa
ynaa:halay:halay
:radyo:muziksesyna3:keman:dj
yna2
yna1:dans
AMANDA AMAN 100 GÜN KALDI OHHHHHHHHHHHHHHHH YANDAN SON 1 GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH
resim çok büyüktür, accık küçült de ekle bakalım.taxitte 50 tlye yakın vade farkı koyuyor seninkinin fiyatını sormadım yaa bonus ve maximuma yapıor taxidi galiba yani onlara çok taxit yapıor diğerlerine 8mi neydi bizde nakit baktık ondan çok aklımda kalmamış yasin arasın da sorayım aradı ama hatırlayamadı
her karta 10 taxit yapıordu galiba dedi vade farkını söledi
ya kızlar göbüş eklemek istiorum facede olmayanlr için ama ekleyemiğorum error verior
ehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKop,kop,kop,koooooop :yandanyandan::yandanyandan::muzikses:keman1:keman
ben başka bişi beğendim ama dolabın içi kullanışlı deildi prenses odasına karar verdik sadece dolap ve şifonyer alıcaz
buarada cesim bugün yolda aklıma geldiiiiii 100 gün zaman su gibi vee sıkıntısızz geçsinn gelsin egemen bey saralım onu pamuklaraaa
:bebecik:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::gulbis::besik::besik::besik::cicibebek::cicibebek::cicibebek:
:muzikses:radyo
ynaa
yna5
yna4:halay:dj
kızlar ya ben bu Royal 3 Kapılı Büyüyebilen Beşikli Bebek Odası Takımını çok beğendim ama şuan takım olarak koyacak yerim yok sadece bu beyaz beşikten bulabilirmiyim buralarda:acep: ben buna benzer bişey sordum geçende mdf dedi tahtası için 780tl biraz fazla geldi açıkçası bide şifonyer alsam 1000 tlyi geçiyor keşke yerim müsait olaydıda oda takımı olarak alsaydım off yaa
kızlar ya ben bu Royal 3 Kapılı Büyüyebilen Beşikli Bebek Odası Takımını çok beğendim ama şuan takım olarak koyacak yerim yok sadece bu beyaz beşikten bulabilirmiyim buralarda:acep: ben buna benzer bişey sordum geçende mdf dedi tahtası için 780tl biraz fazla geldi açıkçası bide şifonyer alsam 1000 tlyi geçiyor keşke yerim müsait olaydıda oda takımı olarak alsaydım off yaa
https://www.hanimefendi.com/attachment.php?attachmentid=7746&stc=1&d=1306224259
böle yapabildim beceremedim başka türlü eklemeyi buarada demin foto büyükmüş ces saol cnmm