2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
taxitte 50 tlye yakın vade farkı koyuyor seninkinin fiyatını sormadım yaa bonus ve maximuma yapıor taxidi galiba yani onlara çok taxit yapıor diğerlerine 8mi neydi bizde nakit baktık ondan çok aklımda kalmamış yasin arasın da sorayım aradı ama hatırlayamadı

her karta 10 taxit yapıordu galiba dedi vade farkını söledi

ya kızlar göbüş eklemek istiorum facede olmayanlr için ama ekleyemiğorum error verior

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
sen hangi odayı beğendin ?
bide ben en iyisi alayım bu baktığım yerden, 930 tl yi az daha sıkıştırırsam 900 tl ye indiririm yada oyuncak kutusunu ekletirim.. yada duvar süsü gibi bişiyi var onu isterim... adam bıktı benden

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
taxitte 50 tlye yakın vade farkı koyuyor seninkinin fiyatını sormadım yaa bonus ve maximuma yapıor taxidi galiba yani onlara çok taxit yapıor diğerlerine 8mi neydi bizde nakit baktık ondan çok aklımda kalmamış yasin arasın da sorayım aradı ama hatırlayamadı

her karta 10 taxit yapıordu galiba dedi vade farkını söledi

ya kızlar göbüş eklemek istiorum facede olmayanlr için ama ekleyemiğorum error verior
resim çok büyüktür, accık küçült de ekle bakalım.
Kop,kop,kop,koooooop :yandanyandan::yandanyandan::muzikses:keman1:keman
ehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben başka bişi beğendim ama dolabın içi kullanışlı deildi prenses odasına karar verdik sadece dolap ve şifonyer alıcaz

buarada cesim bugün yolda aklıma geldiiiiii 100 gün zaman su gibi vee sıkıntısızz geçsinn gelsin egemen bey saralım onu pamuklaraaa

:bebecik:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::gulbis::besik::besik::besik::ninni::ninni::cicibebek::cicibebek::cicibebek::huri::huri::muzikses:radyo:eek:ynaa:eek:yna5:eek:yna4:halay:dj

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben başka bişi beğendim ama dolabın içi kullanışlı deildi prenses odasına karar verdik sadece dolap ve şifonyer alıcaz

buarada cesim bugün yolda aklıma geldiiiiii 100 gün zaman su gibi vee sıkıntısızz geçsinn gelsin egemen bey saralım onu pamuklaraaa

:bebecik:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::gulbis::besik::besik::besik::ninni::ninni::cicibebek::cicibebek::cicibebek::huri::huri::muzikses:radyo:eek:ynaa:eek:yna5:eek:yna4:halay:dj

çok teşekkür ederim canım yaaaaa, Hepimizinki su gibi geçsin, saglikla dogsunlar insallah.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar ya ben bu Royal 3 Kapılı Büyüyebilen Beşikli Bebek Odası Takımını çok beğendim ama şuan takım olarak koyacak yerim yok sadece bu beyaz beşikten bulabilirmiyim buralarda:acep: ben buna benzer bişey sordum geçende mdf dedi tahtası için 780tl biraz fazla geldi açıkçası bide şifonyer alsam 1000 tlyi geçiyor keşke yerim müsait olaydıda oda takımı olarak alsaydım off yaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ya ben bu Royal 3 Kapılı Büyüyebilen Beşikli Bebek Odası Takımını çok beğendim ama şuan takım olarak koyacak yerim yok sadece bu beyaz beşikten bulabilirmiyim buralarda:acep: ben buna benzer bişey sordum geçende mdf dedi tahtası için 780tl biraz fazla geldi açıkçası bide şifonyer alsam 1000 tlyi geçiyor keşke yerim müsait olaydıda oda takımı olarak alsaydım off yaa

.mdf olması iyi canım, 780 tl'yi de daha düşürtebilirsin bence, tek beşik icin çok gerçekten.

yanlız ben baktım şimdi netten de, bu beşik sallanabilirbi model. sallanabilirlerde, mekanizma zorlanmasın diye, MDF yerine Suntalam kullanıyolar. aklınızda kalsın, MDF ürün deyip de suntalam almış olmayın sonra.şöyle bişi olabilir. sadece sallanan yatak kısmı suntalamdır da, diğer kısımlar MDF'dir. ama iyi araştırın, sorun öğrenin.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

Ekli dosyalar

• scream.JPG
    scream.JPG
    16,7 KB · Görüntüleme: 86
Tepki
29

Tek satıyorlardır belki o takımdan? sordum mu arayıp?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar