günaydınlarrrrrrrrrrr hanımefendilerrrrrrrr:zuzu::zuzu:
cessss pompa manuel mi aldın
yaaa bende daha almadım ama uygun fiyatlı bişi alayım diyorum, pompalılardan manuel olanlardan. bebedorun var sanırım
günaydınlarrrrrrrrrrr hanımefendilerrrrrrrr:zuzu::zuzu:
cessss pompa manuel mi aldın
ağrı odak merkezlide olabiliyormuş zaman zaman. dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalış. migreni düşünmee
elektrikli aldım canım, weewell'inkini. kuzenim kullanıyo da çok memnuni aynısından aldım ben de, dur koyim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ces migrenin mi tutuyor izin al tatlım
ces süt saklama kaplar plastik mi
yaaa bende daha almadım ama uygun fiyatlı bişi alayım diyorum, pompalılardan manuel olanlardan. bebedorun var sanırım
ha canım iyi yapmışsınız, küf mantarı gerçekten çok zararlı. biziim binada da yok malesef yalıtım ama seneye yapılcak galiba para toplanıyo. artık yapılması lazım bu işlerin ya hangi devirdeyiz. yalıtımsız bina olmaması lazım. gerçi artık yönetmelik degisti yapılamıyo da. eskileri de yalıtmak lazım.
elektrikli aldım canım, weewell'inkini. kuzenim kullanıyo da çok memnuni aynısından aldım ben de, dur koyim.
ben şimdi almayı düşünmüyorum. gerek duyarsam alırım. bideeeeeeeeeeee benim annemin sütü gelmediğinde pompa diye babamı kullanırmış :lululu:
gülay ben de karar veremedim elektriklilerde yara yapıyormuş şaşırdım valla
aelektrikli aldım canım, weewell'inkini. kuzenim kullanıyo da çok memnuni aynısından aldım ben de, dur koyim.
ben şimdi almayı düşünmüyorum. gerek duyarsam alırım. bideeeeeeeeeeee benim annemin sütü gelmediğinde pompa diye babamı kullanırmış :lululu:aaaaaaaaaaa oda iyiymişşşşşşşşş
en hızlı ayarında sagarsanız yara yapar dedi aldığım yerdeki kız. düşük ayardan başlayıp, hissiyatınıza göre yükseltmelisiniz dedi.
hımmmmm doğumdan sonra alın diyenler var hangisi yarıyorsa onu alın diyorlar
ces plastik mi kapları
benim oturduğum ev ısı yalıtım amerikan ve doğalgazlı olmasına rağmen kışın yağmur gibi damladı tavan rutubet yaptı dökülen yerler var şimdi mecburen oralar boyanması lazım hem sağlık hemde görüntü açısından kötü. eşim şimdi bizim tavana yani teras katın yerine ısı yalıtım yapacak kışın rutubeti önler belki sizdede oluyormu böyle?
gülay ben de karar veremedim elektriklilerde yara yapıyormuş şaşırdım valla
ben şimdi almayı düşünmüyorum. gerek duyarsam alırım. bideeeeeeeeeeee benim annemin sütü gelmediğinde pompa diye babamı kullanırmış :lululu:
yuhhh sapuklar
bizimki geçen burdan ne zaman süt geicek dedi, sanırım miğdesi bulanıyo
aaaaaaaaaaaa oda iyiymişşşşşşşşş
hımmmmm doğumdan sonra alın diyenler var hangisi yarıyorsa onu alın diyorlar
ces plastik mi kapları
dedim canım ama görmedin heralde. sağım yapılan biberonu plastik ama ben onda degil, aventin biberonunda vericem bebişime sütü.
ablam çalışıyordu, manuel aldı iş yerinde filan sağıyordu. kol kası yaptı canım resmen.. hiç sorun yaşamadı..bende öyle alırım herhalde, bide şu emzirme önlükleri çok güzel.. alsammı diye düşünüyorum..
yuhhh sapuklar
bizimki geçen burdan ne zaman süt geicek dedi, sanırım miğdesi bulanıyo
hımmm doğumdan sonra bakıcaz artık gülaycım
dedim canım ama görmedin heralde. sağım yapılan biberonu plastik ama ben onda degil, aventin biberonunda vericem bebişime sütü.
ay görmedim ces çok özür bende şişe düşünüyorum da ondan sordum
canım sürme su yalıtımları var, beyaz boya gibi düşün ama onunla zemini boyuyosun. biz de çatı katında oturuyoruz, eşim inş müh. olduğu için taşınır taşınmaz yaptırttı onu çatıya, hiç akma damlama problemi olmadı. sizin çatıın üstünde kiremit yok zannedersem teras catı gibi, o hem sıcaklık kaybına sebep olur hem de su yalıtımını çok iyi yapmak gerekir.
esracım içten mantolama yapıcaksanız alçıpanlı köpük tavsiye edebilirim tavana dubelleniyor adı blues alçı diye geçiyor
ay görmedim ces çok özür bende şişe düşünüyorum da ondan sordum
reca ederim özür ne dimek yauuu.
biz 3. kattayız cnm bizim üstümüz teras bi oda hariç çatı ile kapalı ama yinede ısıyı korumak için kapatıcaz heryeri strafor ile. o dediğin su yalıtımı nerden alıyoruz nalburdanmı? içeriyemi dışamı sürcez?
koçtaş gibi yerlerden ya da nalburdan alabilirsin. dedigim sürme yalıtımı bi üst katın zeminine sürmeniz lazım. ama seramik falan kaplıysa süremezsiniz tabi, betonsa sürülebilir. içerden strafor ile yalııtım yapçaksan da Meloşun dedigi ürün de olabilir.