2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Günaydın kızlar :panter:

Biz cuma günü ayrıntılı usg ye girdik Haftası ile uyumlu dedi doktor sadece. Hiç göstermesi yavrumu bana :uzgun:

Ama dün sonuçları göstermeye gittiğimzide kendi doktorumuz uzun uzun gösterdi tosunumu -kop

ÇOOOOOOKKKK tatlııı yaw :cokkomik:Ağzını açıyor öyle bekliyor. Doktor teyzemiz normalden iri olduğunu söyledi. 700 gr olmuş. Sağlığı gayet yerindeymiş. -ciko

Çok mutluyum yaw :sila:

maşallahhhh... 1 hafta önde kilosu :)))) olsun tosun tosunnnnn, yumuk yumuk bacakları michelin gibiiii ...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydınnnn. bizde deli gibi yaptık kahvaltımızı hareket edemiyoruz :)
cesss, exporter geçmiş olsunn. gülay lila çok güzel renk bende sewiyorum ama benim kocam ne o öyle bekar kız ewi gibi diyo istemiyo. bir erkek yaşıyor bu ewde diyo. bizim ewde kirli beyaz duvarlar.

Çikolata, beyaz peynir, kırmızı et, stres ve açlık migreni tetikler diye duydum.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ben kuzumun odasınıda boyamak istiyordum ama boya yetmedi. ben ömüre tek duvarda olsa boyayalım dedim ama çok yorulmuştuk. ilk girişteki karşı duvarı boyasak çok güzel olurdu.
ben severim öyle , tek duvar boyalı çok şeker olurdu.. :panter:

neyse artık napak, sarımtrak krem rengi boyalı ama temiz odası, boyasıda temiz. ilerde belki boyarız..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesss, exporter geçmiş olsunn. gülay lila çok güzel renk bende sewiyorum ama benim kocam ne o öyle bekar kız ewi gibi diyo istemiyo. bir erkek yaşıyor bu ewde diyo. bizim ewde kirli beyaz duvarlar.

Çikolata, beyaz peynir, kırmızı et, stres ve açlık migreni tetikler diye duydum.

sağol canım ama benimkinin tetikleyicisi bulunamadı malesef. boynumla alakalı zannedersem. çünkü hep önce boynum ağriyo sonra da migrenim tutuyo. oyle gıcık bişi yani. gececek ama ben inanayrum bunaaaaaa.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben kuzumun odasınıda boyamak istiyordum ama boya yetmedi. ben ömüre tek duvarda olsa boyayalım dedim ama çok yorulmuştuk. ilk girişteki karşı duvarı boyasak çok güzel olurdu.
ben severim öyle , tek duvar boyalı çok şeker olurdu.. :panter:

neyse artık napak, sarımtrak krem rengi boyalı ama temiz odası, boyasıda temiz. ilerde belki boyarız..

Ha ben de direk Merve'nin odasını boyadınız zannettim, olsun onun odasının rengi de güzelmiş. güle güle kirlenin canım.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

aaaa erkek adam rengi ne renkmiş :kptmya: (koyu kahve rengi) :kptmya:
bilmem benim eşimde beğendi rengi. tatlı bi ton ne çok açık ne çok koyu..:panter:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

Biz cuma günü ayrıntılı usg ye girdik Haftası ile uyumlu dedi doktor sadece. Hiç göstermesi yavrumu bana :uzgun:

Ama dün sonuçları göstermeye gittiğimzide kendi doktorumuz uzun uzun gösterdi tosunumu -kop

ÇOOOOOOKKKK tatlııı yaw :cokkomik:Ağzını açıyor öyle bekliyor. Doktor teyzemiz normalden iri olduğunu söyledi. 700 gr olmuş. Sağlığı gayet yerindeymiş. -ciko

ayrıntılı için baana daha var ama öyle güzel anlatıyorsunuzki dayanamayıp erken gidicem en sonunda. zaten ben dayanamayıp erkende doğururum bu gidişle :) dün eşimle konuşuyoruz diyokii denizzz çok özledim oğlumu gidip bi görsekmi :) ayyy ali yapma dedim daha 10 gün var. doktor kızar. pekii tmm dedi garibim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben de cumartesi gidicem, ayrıntılı icin gün de alıcaz bakalım nasıl ve ne zaman olucuk.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Ha ben de direk Merve'nin odasını boyadınız zannettim, olsun onun odasının rengi de güzelmiş. güle güle kirlenin canım.

yok yaaa nerdeeee, benim yatak odasında evin dış yalıtımı olmadığı için hafif küf yapmıştı aşağılar, çok kötü görünüyordu.. eee öylede o odada bebek yatıramam dedim, bi güzel küf ve mantar önleyicili boya aldık. kalırsa bebeişimin odasına da süreriz dedik ama saat çok geç olmuştu, bide çok yorulmuştuk, zaten çok az boya kalmıştı tek duvarlık. aslında ben ona da razıydım ya neyseeeee :cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay bu arada hani akşam yanlış dikilmiş olan perdelerim gelcekti ya arkidişlerim, yine gelmedi. biz de acele ettirmeyelim de yine yanlış olmasın diye aramadık bile perdeciyi.

bir de haftasonu yatak takımımıza takım cibinlik aldık, eşim çok istiyodu cibinligi olsun diye. bir de göğüs pompası, süt torbası falan filan aldık. baya tamamladık eksikleri, kıyafetler eksik hala ama.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

maşallah cnm tosun geliyor desene bayılırım tosun bebeklere yanaklarını sıkmak çok zevkli çok tatlı oluyolar

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
cesooooooocum bence pc de gözlerinin yoruyo baş ağrına katkı sağlıyordur. bence işin yokken bakma pc ye belki biraz geçer.. :panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yok yaaa nerdeeee, benim yatak odasında evin dış yalıtımı olmadığı için hafif küf yapmıştı aşağılar, çok kötü görünüyordu.. eee öylede o odada bebek yatıramam dedim, bi güzel küf ve mantar önleyicili boya aldık. kalırsa bebeişimin odasına da süreriz dedik ama saat çok geç olmuştu, bide çok yorulmuştuk, zaten çok az boya kalmıştı tek duvarlık. aslında ben ona da razıydım ya neyseeeee :cokkomik:

ha canım iyi yapmışsınız, küf mantarı gerçekten çok zararlı. biziim binada da yok malesef yalıtım ama seneye yapılcak galiba para toplanıyo. artık yapılması lazım bu işlerin ya hangi devirdeyiz. yalıtımsız bina olmaması lazım. gerçi artık yönetmelik degisti yapılamıyo da. eskileri de yalıtmak lazım.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
günaydınlarrrrrrrrrrr hanımefendilerrrrrrrr:zuzu::zuzu:

cessss pompa manuel mi aldın

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
sağol canım ama benimkinin tetikleyicisi bulunamadı malesef. boynumla alakalı zannedersem. çünkü hep önce boynum ağriyo sonra da migrenim tutuyo. oyle gıcık bişi yani. gececek ama ben inanayrum bunaaaaaa.

ağrı odak merkezlide olabiliyormuş zaman zaman. dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalış. migreni düşünmee

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesooooooocum bence pc de gözlerinin yoruyo baş ağrına katkı sağlıyordur. bence işin yokken bakma pc ye belki biraz geçer.. :panter:

bilgisayara bakmazsam (yani sizle yazışmazsam) bu agriyi daha çok kafama takıcam gibi geliyo Gülayım ya. şu anda ışık hassasiyeti raddesine gelmedi zaten, contrastı da sıfırladım. gri bi ekrandan yazıyorum size resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar