2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Canım bir de izmirde sıcvaklar bi başladı pir başadı ya, ne manyak bişi anlatamam. dün 33 derece idi. hantallık hissi ordan geldi zannedersem. çok yoruldugumda penguenlik bana da geliyo. belim agrimasin diye bi garip hallerde yürüyorum. belim dizlerim kaburgam her yanım acıyo yorulunca,, neneler gibi hissediyorum kendimi. artık oram buram agriyo demeye utanir oldum ben.

ne kadar sıcakmış orası öle ya burda daha uzun kollular giyiliyo yazlıklar çıkamadı bi türlü

Tepki
46
merhaba kızlar nasılsınız kilo topiği yok açsanız nasıl olur kimler kaç kilo aldı merak ettim doğrusu ben 8 kilo almışım benim için süper oğlumda bu haftalarda 12 yada 13tüm çünkü :nanik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ne kadar sıcakmış orası öle ya burda daha uzun kollular giyiliyo yazlıklar çıkamadı bi türlü

sorma canım yaaa, oturdugum yerde yüzüm yanıyo şu an sıcaktan. yemege falan çıkmaıdm zaten sıcak diye, ayaklarım da davul oldu zaten çıkardım ayakkabıları. masamın altına parke numunelerini koydum oyle oturuyorum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
merhaba kızlar nasılsınız kilo topiği yok açsanız nasıl olur kimler kaç kilo aldı merak ettim doğrusu ben 8 kilo almışım benim için süper oğlumda bu haftalarda 12 yada 13tüm çünkü :nanik:

Ayşegülcüm selam canım. ben artık takip edemiyormum kilom. ama sanırım 8-10 arası bişi. şimdi de yedim öğlen yemeginde birsürü zararlı şeyleri. 1 kilo ondan bile almış olabilirim. sen nasılsın bu arada? oğlan horluyo mu hala?

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
sen de aynı hissediyosun demek ki. ayaklar bacaklar davul oldu. eğilmek çorap ayakkabı giymek sıkıntı oldu, doya doya yemek yiyemiyorum midem küçüldü sanki canım zaten yemek yemek istemiyo, eşim yine yemek yemiyosun görevini ihmal ediyosun diyo, herşey üstüste geliyo şu an sıkıntıdan böüre böğüre ağlayabilirim.

bende geçen gün çok kötüydüm yediklerimden galiba şiştim sindiremedim de lavaboya çıkabilsem rahatlıcam ama oda olmadı genelde ishal oluyorum o gün kabız olacagım tuttu sancı yaptı bütün gece allahım çok kötü bişey ya

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende geçen gün çok kötüydüm yediklerimden galiba şiştim sindiremedim de lavaboya çıkabilsem rahatlıcam ama oda olmadı genelde ishal oluyorum o gün kabız olacagım tuttu sancı yaptı bütün gece allahım çok kötü bişey ya

valla ne yediklerimden dolayı oluşan bi şişkinlikten ne de kabızlıktan şikayetim var şu an. ama kendimi çok çok kötü hissediyorum. neyin var diye sorarsanız resmen hiçbişeyim de yok, turp gibiyim ama psikolojik olarak çok gergin hissediyorum kendimi.

Tepki
38
kızlar cumartesi oğlumun beşiği alındı bu hafta gelicek babanesi aldı biraz acele ettik beliss marka karyola hiç duydunuzmu yada kullanan oldumu iyidir inşallah

Tepki
46
Ayşegülcüm selam canım. ben artık takip edemiyormum kilom. ama sanırım 8-10 arası bişi. şimdi de yedim öğlen yemeginde birsürü zararlı şeyleri. 1 kilo ondan bile almış olabilirim. sen nasılsın bu arada? oğlan horluyo mu hala?

sağol canım sorduğun için doğaç horlamıyor artık ama dün gece ateşlendi kustu baya sabah ateş düşürücü verdim düştü ateşi şimdi öğleden sonra kbb götürcem yine bu seferde öksürüğü var boğazım acıyo anne diye ağladı gece nasıl oluyor anlamadım zaten 1haftadır antibiyotik kullanıyoruz dr.un verdiği neden ilerliyor ona rağmen bilemedim bakalım ne dicek dr. :uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sağol canım sorduğun için doğaç horlamıyor artık ama dün gece ateşlendi kustu baya sabah ateş düşürücü verdim düştü ateşi şimdi öğleden sonra kbb götürcem yine bu seferde öksürüğü var boğazım acıyo anne diye ağladı gece nasıl oluyor anlamadım zaten 1haftadır antibiyotik kullanıyoruz dr.un verdiği neden ilerliyor ona rağmen bilemedim bakalım ne dicek dr. :uzgun:

ay canım çok geçmiş olsun, belki antibiyotikin dozuyla ikgili bi problem olmuştur. inşallah önemli bişi degildir. üzme sen kendini.

tünaydınlarrr güzei anneler ve mınık mucızelrı
nasılsınızzz
iyiyim canım sen naslsın?

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.şimdi burayı biz istememiştik hiç hesapta yoktu eşim sadece amasya yazmıştı benim yanımı buraya cıkma ihtimali de cok cok zayıftı cıkmaz diyoduk bizi sevindiren tarafı hakkari ve siirte gitmicek eşim iskenderundayken 4 aylığına sene de 2 kez gidiyodu doğuya bundan kurtuluyoz çok şükür geliboluda sanırım eşim yoğun çalışcakmış iş yerinde olsun ama bizimle olsun da yoğun çalışsın ben mutluyum orda ünv. arkadaşım da var yakın arkadaşım ben ufak şehirlere alışkının sanırım zorluk çekmicem bebiş de çanakkaleli olacak bu durumda :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

hayırlı olsun canım dediğin gibi bi arada olunca nerde olduğunun önemi yok

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
bende sürekli tekrarlıyo canım akıntıların çogaldığı zamanlarda oluyor bide şeyi merak ediyorum günlük pedler tahrişe neden olurmu ki:acep:
bilemiyorum ki canım :acep::acep:
kızlar cumartesi oğlumun beşiği alındı bu hafta gelicek babanesi aldı biraz acele ettik beliss marka karyola hiç duydunuzmu yada kullanan oldumu iyidir inşallah
hayırlı olsun canım güle güle kullanın
tünaydınlarrr güzei anneler ve mınık mucızelrı
nasılsınızzz

hoşgeldin şekerim.iyiyiz sen nasılsın

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
bilemiyorum ki canım :acep::acep:

hayırlı olsun canım güle güle kullanın

hoşgeldin şekerim.iyiyiz sen nasılsın

günaydın karanfil... epeydir görünmüyordun.. geçmişte okudum babanen rahatsızmış.. durumu düzelmiştir inşallah. sen nasılsın... bebişin nasıl

biz de özledik canımcım.

uyyy yırım sızı ben yaa ne ara sewdım alıstım sıze anlamadım:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
babaannm daha ıyı cnm sımdılk ama amelıyt olcak galıba
özgemmmmmmmmm nasılsın balımm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Tubacim ben o markayı duymadım ama siz begendiyseniiz güzeldir mutlaka. güle güle kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar