2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
yok almıyorum sadece demir hapı içiyorumm. ben son derece ilaca karşıyım. başım mı ağrıdı tülbenti sararım kafama rombo gibi gezerim ewde. dişimmi ağrıdı hoop tuzlu suyla gargara. koca karı yollarıyla çözüyorum. zaten 100 mg ağrı kesici sarhoş ediyo beni. birde içtiğin ilaca bağışıklık kazanıyomuş anne karnındaki bebekkkk. buda etkiliyo tabi beni

canım hamilelikte kramplar kasılmalar bu aylardan sonra çok tehlikeli hal alabiliyor... erken doğuma kadar yolu var yani... cesinde dediği gibi bunlar takviyee... demirden farkı yokkiii... ilaç değil,, öyle düşünme...
bende ilaç içmem normalde senin dediğin gibi....

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ama pembişin dedikleri ilaç degil canım doğal besin takviyesi. kramplara çok iyi geliyo.

garip iştee hiç ilaç almıyorum mağnezyum içeren besinler tüketiyorum. kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır. yer fıstığında folik asitte var. muz sakinleştiriyo alzheimer bire bir.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ben kocişin yüzün yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum, oğlum sana benzesin diyeeeee....
dün zaten niye ağlıyosun aşkım diyo adam...canım istiyo diyorum, ayaklarım şiş dedim iyi değilim... ama buna ağlanmaz ki oğlumu taşıyosun bütün suç onun diyooo... :p konuşmasını duysanız sanki bi çocukla konuur gibi sesi...ben sğmğklerimi çeke çekeee...ilginç bi hatun oldum yaaaaaaaa
çok alemsin canım yaa -rgulu-rgulu
kızlaaarrr günaydın hepinize bugun saat 7:00 de şok şok şok bir haberle uyandık eşimin tayini çanakkale geliboluya çıkmış
canım istiyormuydunuz animi oldu.bizimkiside haziranda belli olacak inşallah çıkmaz :uzgun::uzgun:
selamün aleyküm herkese gunaydınlar geçmişi okuya okuya geldim güzel haftaalr geçirmeniz dileğiyle bacılarım hafta sonumuzda darıcadaydık hayvanat bahcesindeydık hafta sonu buralarda bı ben bıde ozge vardı sanıırm oh hafta içi geldıde görduk sizi CEScim bence senınkı piskoljık bacım bıde izmirin sıcağı çekılmez bi kere gıttım nisandı sanırm aboooooooo oldum morelını yuksek tut bende çok şişiyodum oğlumda bılırım oda sıtres yapıyo mumkunse ayakların altına bıtane tabura al aşşağı sarkmaısn şişmanlığıda sakın dert etme emzirince gidiyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun içinden hep dua oku lahavle çek mevlam kuvvet vericek az kaldı 3 ayı bı atlatsak gun sayıcağız inş

canım başbaşaydık hafta sonu seninle :eek:ys::eek:ys:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
garip iştee hiç ilaç almıyorum mağnezyum içeren besinler tüketiyorum. kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır. yer fıstığında folik asitte var. muz sakinleştiriyo alzheimer bire bir.

ama kramp oluyooo :) yetmiyo demekkiii :p

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
bu iyi bişiiii de mi canım sizin için?

istiyo muydunuz kiiii?

offff moralini bozmayım ama sosyal anlamda çok aşağılarda bir şehir sıkılırsınız orda çok

duygucum tayin istediğiniz gibiyse gözünüzaydın olsun

anladıgım kadarıyla seninde esin asker.. bizimde seneyeee:D ama bugun okadar cok tayin haberi aldimkii seninki sok olmadi banaa:D hayırlısı olsun tatlım cok guzel yere gidiyosunuzzzz...

kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.şimdi burayı biz istememiştik hiç hesapta yoktu eşim sadece amasya yazmıştı benim yanımı buraya cıkma ihtimali de cok cok zayıftı cıkmaz diyoduk bizi sevindiren tarafı hakkari ve siirte gitmicek eşim iskenderundayken 4 aylığına sene de 2 kez gidiyodu doğuya bundan kurtuluyoz çok şükür geliboluda sanırım eşim yoğun çalışcakmış iş yerinde olsun ama bizimle olsun da yoğun çalışsın ben mutluyum orda ünv. arkadaşım da var yakın arkadaşım ben ufak şehirlere alışkının sanırım zorluk çekmicem bebiş de çanakkaleli olacak bu durumda :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ben de çıkıyorum kızlar yoğunum bugün hafta başı çalışmalıyım öpüyorum herkesi iyi muhabbetler ara ara bakarım size

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.şimdi burayı biz istememiştik hiç hesapta yoktu eşim sadece amasya yazmıştı benim yanımı buraya cıkma ihtimali de cok cok zayıftı cıkmaz diyoduk bizi sevindiren tarafı hakkari ve siirte gitmicek eşim iskenderundayken 4 aylığına sene de 2 kez gidiyodu doğuya bundan kurtuluyoz çok şükür geliboluda sanırım eşim yoğun çalışcakmış iş yerinde olsun ama bizimle olsun da yoğun çalışsın ben mutluyum orda ünv. arkadaşım da var yakın arkadaşım ben ufak şehirlere alışkının sanırım zorluk çekmicem bebiş de çanakkaleli olacak bu durumda :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

canım şimdi okudum tayin haberini...
çanakkale çok güzel bir yer...rahat edersin.bebeğinde rahat eder.nerelisin bilmiyorum ama çanakkaleliler çok hoş insanlar.çok memnun kalırsın.. hayırlı olsun...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

Canım hayırlı olsun yeni yeriniz inşallah çok güzel komşularla insanlarla karşılaşırsınız :lilav:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

çanakkale çok güzel tatlım ya, arkadalarım var benim orda çookça...üniversite şehri gibi... bence sevin , her yere yakın bir şehir...süper bir hediye olmuş size bana kalırsa...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
BEN dikkat ettim çok yorulunca oluyor bu iki oldu hepde pazar günleri çünkü cumartesileri eve girmiyoruz.. doktoruma söyleyeceğim kramp olayını çünkü kendimi o kadar sıktım ki oğlum taş gibi kaldı bir yerde sonra dün hiç oynamadı doğru düzgün :uzgun:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
:1:hee bide cumartesi yazdım ama arada kaynadı benim yavrum cumartesi sabahı babasına tekme attı ilk defa -ciko-ciko
eşim bekliyo ama bür türlü duyamadı... valla.kızım kızım diye sesleniyor...
aslında oda tekmeliyor.. ben hissediyorum,o hissetmiyor... :3::3:
oyy yerim onun ayaklarını. benimki artık kollarını kullanıyo bayaa bayya. yumrukda yiyoruzzzz :)
onu nasıl ayırt ediyorsun ya... akşam benimde bir sağ tarafımdan.bir sol tarafımdan yedim tepik.dedim herhalde biri ayak diğeride kafa atıyor... :cokkomik::cokkomik:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
eşim bekliyo ama bür türlü duyamadı... valla.kızım kızım diye sesleniyor...
aslında oda tekmeliyor.. ben hissediyorum,o hissetmiyor... :3::3:

onu nasıl ayırt ediyorsun ya... akşam benimde bir sağ tarafımdan.bir sol tarafımdan yedim tepik.dedim herhalde biri ayak diğeride kafa atıyor... :cokkomik::cokkomik:

ayaklarını daha sert ve sağ böbrek tarafımda. kolları göbeğimin orda daha zayıf hissediyorum. tekmeleyince şişlik oluyo :D
ama yumruklayınca şişme olmuyo o tarafta. valla kığırtı hissedince hemen oturup göbeğimi açıyorum koyuyorum elimi bekliyorum izliyorum. bende de 1 haftadır belirgin. diğer arkadaşlar yazardı vurdu oynadı diye. ayy nasıl içim giderdi hadi bebeğim der dururdum. işte her bebek farklıı. sizlerinkide çok yakında hissedilirr. hatta benim bebkde bişeymi var dedim oynamıyo hissetmiyorum. ama zamanı varmış işte. sabırla büyütücez bebeklerimizi içimizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar