2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay özge kötü rüya gördüm bu akşam anlatmak dahi istemiyorum bugün biraz sıkıntılıyım

klimaya dikkat et cescim

ederim canım, hep bana çarpmıcak şekilde yerleşik klimalar. bi de ben cabuk üsürüm zaten, kapatırım hemen, sıcaklayınca bi daha acarim. sen beni merak etme bebüşüüüüm.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Canım bir de izmirde sıcvaklar bi başladı pir başadı ya, ne manyak bişi anlatamam. dün 33 derece idi. hantallık hissi ordan geldi zannedersem. çok yoruldugumda penguenlik bana da geliyo. belim agrimasin diye bi garip hallerde yürüyorum. belim dizlerim kaburgam her yanım acıyo yorulunca,, neneler gibi hissediyorum kendimi. artık oram buram agriyo demeye utanir oldum ben.

sorma ces... dün ağladım yürürken...aptal bi sarhoşluk yapiyo bende sıcaklar zaten ayaklarım şişiyoooo...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sorma ces... dün ağladım yürürken...aptal bi sarhoşluk yapiyo bende sıcaklar zaten ayaklarım şişiyoooo...

sen de aynı hissediyosun demek ki. ayaklar bacaklar davul oldu. eğilmek çorap ayakkabı giymek sıkıntı oldu, doya doya yemek yiyemiyorum midem küçüldü sanki canım zaten yemek yemek istemiyo, eşim yine yemek yemiyosun görevini ihmal ediyosun diyo, herşey üstüste geliyo şu an sıkıntıdan böüre böğüre ağlayabilirim.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
sen de aynı hissediyosun demek ki. ayaklar bacaklar davul oldu. eğilmek çorap ayakkabı giymek sıkıntı oldu, doya doya yemek yiyemiyorum midem küçüldü sanki canım zaten yemek yemek istemiyo, eşim yine yemek yemiyosun görevini ihmal ediyosun diyo, herşey üstüste geliyo şu an sıkıntıdan böüre böğüre ağlayabilirim.

yemek yiyemiyosan meyveye vurucan kendini. soğuk soğuk mevsim meyvelerinden meyve tabağınıı hazırla. ceviz fındık ve yer fıstığıda yersen durumu bi nebzede olsan kurtarırsın

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yemek yiyemiyosan meyveye vurucan kendini. soğuk soğuk mevsim meyvelerinden meyve tabağınıı hazırla. ceviz fındık ve yer fıstığıda yersen durumu bi nebzede olsan kurtarırsın

meyve çok çok yiyorum canım, yemek de yiyorum ama sanki zehir yüyomuşum gibi. eşim yedirmeden bırakmaz zaten. işyerine gelip ağzıma tıkıcak nerdeyse.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ben de 2 kere baktırdım canım. tiroid hormonları ço0k önemli oldugu icin takip önemli.

hemen doktora soracaktım listeme ekledim. böyle liste yapmasam unutuyorum. kontrol bitince geçip karşısına tek tek soruyorum. adam da gülüyo bana bakıp. ayy napimm bebeğimi görünce aklım başımdan gidiyo ağzım 5 karış açık çıkıyorum doktordan

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
meyve çok çok yiyorum canım, yemek de yiyorum ama sanki zehir yüyomuşum gibi. eşim yedirmeden bırakmaz zaten. işyerine gelip ağzıma tıkıcak nerdeyse.

yaşasın kocişlerr. allah başımızdan eksik etmesin onları. ben eşime çoook aşığım acayip sewiyorum. ama bugünlerde daha başka düşkün oldum duygularım daha da yoğunlaştı. budamı hamilelikten hormonlardan acabaaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yaşasın kocişlerr. allah başımızdan eksik etmesin onları. ben eşime çoook aşığım acayip sewiyorum. ama bugünlerde daha başka düşkün oldum duygularım daha da yoğunlaştı. budamı hamilelikten hormonlardan acabaaa

bence bağlılığımız artı bebeklerle o yuzden canım. Allah kimse4yi eşinden ayırmasın.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

bende öleyim normal zamanki yemek düzenim devam ediyo daha 1 kilo anca almışım bu ay, almamışım bileeee...bide bebek büyüyo düşün yanii... sıcaklarda alışwerişte yapılmıyo , iyiki çoğu şeyi almışız diyorum yaaa... kapalı yerler bile boğuyo artık beni :((((((

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

Kesinlikle hormonlardan canım bende eşim eve toprak taşıdı 5 kat sırtında diye ağladım

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ben de totomun üstüne oturamadım haftasonu iş güç ütü mtü derken. çok yorgun hissediyorum o sebeple, dinlenemedim aksine yoruldum.
bende emizlik ve çamaşırla uğraştım veee özel ve zor bir yemek yaptım -ciko-ciko-ciko
ay özge kötü rüya gördüm bu akşam anlatmak dahi istemiyorum bugün biraz sıkıntılıyım

klimaya dikkat et cescim
canım aklına kötü bişey getirme bir tarafın açık kalmıştır
Günaydın kızlar,
Nasılsınız haftasonu neler yaptınız...

iyiyiz canım evdeydim ben temizlik çamaşırla uğraştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar