2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
benimde canım bir şey yemek istemdi zaten kahvaltıyı geç yapmıştım ama kötü bir şey yaptım, son 1 saattir acayip canım çekiyordu aklımdan atmaya çalışıyordum ama pes ettim ev az önce gazozumu içtim :)
efsane uludağ gazozuna taktım cam şişede çoooook nadir içiyorum ama bir şey yerken oluyordu bu şimdi tek onu içtim

benim de canım çok gazoz ve kola istiyo. kolayı hiç içimiyorumçok zararlı imiş ama gazozda ufak kaçamaklar yapıyorum canım napiyim. nefsimizi de körlememiz lazım de mi, yoksa çığ gibi büyür içimizde hiç tutamayız.

Ben de arada kaçamak yapıyorum gazozda ,o kadarcıktan bir şey olmaz sanırım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Valla içimi rahatlattınız ben de kola çok canım çekmesine rağmen içmedim. Ama onun yerine gagoz içiyorum arada oğlum yüzünü buruşturuyodur diyorum içerde asitli gidince ona :1:

ama sodada da asit var onu iç diyo doktorlar de mi. asit o kadar zararlı olsa maden suyunu da vermezlerdi bence.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay ben çok memnunum eşim geç geliyor balkon keyifleri yapıyoruz hem annem yalnız kardeşim geç gelir eve...benim en iyi komşum işte

memnun olunmıcak gibi degil ki MEloşum. ben de annemle komşuya çıkıp orda kahve içmneyi çok özlüyorum mesela. bazen migrenim tutuyo da anneme gidiyorum ya, başım çatlaya çatlaya da olsa çıkıyoz komşuya kahveye. ne kıymetli şeylermiş meğer bunlar yaaaa.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kızlar bişey sorucakm biz yemek yedikten ne kadar süre sonra bebişe gidiyo yediklerimiz bilen var mı?

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
memnun olunmıcak gibi degil ki MEloşum. ben de annemle komşuya çıkıp orda kahve içmneyi çok özlüyorum mesela. bazen migrenim tutuyo da anneme gidiyorum ya, başım çatlaya çatlaya da olsa çıkıyoz komşuya kahveye. ne kıymetli şeylermiş meğer bunlar yaaaa.

aynen öyle... ben doğup büyüdüğüm mahallemde oturuyorum herkesi tanırım asla canım sıkılmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar