2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kızlar ya bizim ev en üst katta o yüzden galiba gardolabın içinde koku oluyor ne kadar silersem sileyim 2 3 güne tekrar aynı koku geliyor ne yapayım sizce :acep::acep:

naftalin kokusunu sevmiyorsan lavanta falan koy canım.acaba küflenme falan mı oldu ya da duvar kokuyordur rutubet yapmıştır

sevalcim darıldın mı yoksam çok üzülürüm

yok kız meloşum niye darılcam ayolll
:dill:

selam minnoşlar :)

hamur yoğurdum biraz mayalanmasını bekliyorum.börek yapcam da :nk::nk: o ara size bakayım dedim.

bu arada kızlar benim karnım çok ağrıyo deminden beri.çocuk alt karnımda taş gibi oturdu sanki.uzandım olmadı kalkıiim işimi yapayım dedim bende.baktım kan felan geliyomu diye.bişey yok.çocuk arada bi dürtüyo ama çok az.acaba gazım mı var. bilemedim yaa.hah şimdi bi tepik attı cücük.kızlar çok korktum ya resmen kıvrandım azz önce:uzgun::uzgun:

canım kolay gelsin ama olmadı valla şimdik canımız istedi börekciğinden :1: cücük hareket ettikçe gazda yapıyor olabilir.benimki bugün aşağılara indi sancı şeklinde oldu korkma neslicimmm geçmiş olsun

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
saol canım uzandım ama olmadı.karnım daha da gerildi sanki.hala biraz sancı var ama gerginlik gitti biraz yumuşadı.az önce taş gibiydi karnım.

off ya sürekli bişey olcakmış gibime geliyo korkuyorum da.şimdi doktor bulsam gidicem valla.
:dertli:

korkma canım bişey olmaz bebegin hareketlerinden pozisyonundan oluyordur o ama geçmezse ağrın mutlaka bi doktora gidin

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
sürgülü kızlar kapağı bir tarafı açık tutsam diğer taraf kapanıyor mecburen.dediğin gibi bende tamamen boşalttım sildim kuruladım sonra tekrar yerleştirdim ama yinede koku yaptı.kokulu keseler oluyor ya lavantalı falan onlardanı alıp koysam

O zaman dediğin gibi lavantayı dene bi de..minik keseler işini görmez sanırım ama çokça alırsan belki fayda eder..Açık lavanta satıyolar normal poşete koyup tığla minik delikler açarsın öyle koyarsın inşallah fayda eder kuzucum

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Ben geldim kızlar:sirin:
Meleğimin odasının kliması takıldı nihayet.
Tüm ev berbat oldu,yavaş yavaş temizledim,bitti sayılır.
Felaket yoruldum ama hiç umrumda değil-ciko
Kızım için bir şeyler yapınca hiç şikayet edemiyorum:panter:
Üşümesin,terlemesin hiç hasta olmasın meleğim ve tüm meleklerimiz:lilav:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
naftalin kokusunu sevmiyorsan lavanta falan koy canım.acaba küflenme falan mı oldu ya da duvar kokuyordur rutubet yapmıştır

canım kolay gelsin ama olmadı valla şimdik canımız istedi börekciğinden :1: cücük hareket ettikçe gazda yapıyor olabilir.benimki bugün aşağılara indi sancı şeklinde oldu korkma neslicimmm geçmiş olsun

bu yaramazlar şekilden şekile sokuya bizi olup olmadık yerleri dürtüyorlar :hihi:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

inşallah canımiyi yapmışsınız antalya da şart klima sıcaklarda olsun soğuklarda olsun

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
saol canım uzandım ama olmadı.karnım daha da gerildi sanki.hala biraz sancı var ama gerginlik gitti biraz yumuşadı.az önce taş gibiydi karnım.

off ya sürekli bişey olcakmış gibime geliyo korkuyorum da.şimdi doktor bulsam gidicem valla.
:dertli:
aa öyle şeyler getirme aklına bişey olmayacak sen tecrübelisin örnek ol bize yahu :hihi::hihi:
canım sürekli havalandırmak şart...eğer kışın duvardan nem aldıysa ve şimdi havalar ısınıyorys o yüzden koku yapıyor sürekli odayı havalatıp kapaklarını açık tutarsan 1-2 haftaya koku kalmaz ne kadar silsen de boşuna şekerim

ayy valla ne yapacağımı şaşırdım ben en iyisi lavanta keselerinden alayım birde öyle deneyim

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

ben de bi başlasam böyle hazırlıklara

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

hoşgeldiniz canımm güle güle kullanın bebiş rahat etsin sizin orda doğalgaz da yok di mi şart yani kilma iyi yapmışsınız doğrusu.yazın sıcak kışın soğuk çok iii

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
neyse kızlar biz çıkalım artık birazdan kociş pazardan gelir görüşürüz sonra öpüyoruz hepinizi

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
nesli üşütmüş olabilirsin dur bakalım yahuuuuuuuu böyle düşünürsen olmaz...pozitif hadi anam pozitif düşün

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
hayırlı olsun canım klimanız mışıl mışıl uyusun kızınız
O zaman dediğin gibi lavantayı dene bi de..minik keseler işini görmez sanırım ama çokça alırsan belki fayda eder..Açık lavanta satıyolar normal poşete koyup tığla minik delikler açarsın öyle koyarsın inşallah fayda eder kuzucum

çok iyi fikir damla teşekkür ederim :cikolata::cikolata:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
nesli üşütmüş olabilirsin dur bakalım yahuuuuuuuu böyle düşünürsen olmaz...pozitif hadi anam pozitif düşün

bu braxton hiks kasılmaları var ya,, son 3 ayda olan. o da olabilir. rahmi doguma hazırlayan tamamen normal olan gecici kasılmalar. hepimizde baslıcak yavas yavas.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

ayy canım benim gönderreyim size yapıpı yapıp :) inşaallah öyledir.pimpirikliyim bu konuda.ya dünde pek rahatım yoktu da o yüzden biraz korktum.valla eşimi arayacaktım nerdeyse gel hastaneye gidelim diye ama bekliyim bira zdaha

korkma canım bişey olmaz bebegin hareketlerinden pozisyonundan oluyordur o ama geçmezse ağrın mutlaka bi doktora gidin

ay işallah öyledir canım.öyle yaparım artık.anasını satiyim doktor da yok ki burda doğrudürüst :(

ayy ooff sıkıldım yahuuuu:zonk:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bu braxton hiks kasılmaları var ya,, son 3 ayda olan. o da olabilir. rahmi doguma hazırlayan tamamen normal olan gecici kasılmalar. hepimizde baslıcak yavas yavas.

yawww benim arada oluyor ama ben takılmıyorum böyle kötü düşünmek istemiyorum.bu sefer çok rahatım her nedense.onu alayım bunu alayım yapmıyorum relaxım.nasılsa son ayda her şey yapılır ne olcak sanki.ne kadar vurdumduymaz oldum benn

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
inşallah canımiyi yapmışsınız antalya da şart klima sıcaklarda olsun soğuklarda olsun

Evet canım,kışın gene neyse de yazın klimasız mahvolur yavrum..

ben de bi başlasam böyle hazırlıklara

Ay Meloşum,bizde de bugüne kadar olan tek hazırlık buydu:)

hoşgeldiniz canımm güle güle kullanın bebiş rahat etsin sizin orda doğalgaz da yok di mi şart yani kilma iyi yapmışsınız doğrusu.yazın sıcak kışın soğuk çok iii

Maalesef yok doğalgaz tatlım,klima yeterli oluyor Antalyada.

hayırlı olsun canım klimanız mışıl mışıl uyusun kızınız

çok iyi fikir damla teşekkür ederim :cikolata::cikolata:

Teşekkür ederiz Özgecim:cee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar