2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
valla kızlar biz ne kadar dikkat etsek de öküzler öküzlüğünden vazgeçmiyorlar.
o yüzden rahat olun sırf o pislikler yüzünden de kıyafetlerinizi onlara göre şekillendirmeyin.
dün çınarltına gittik çengelköy'e altımda eşofman üstüne beyz bir tişort giydim onun üstünde de rüzgarlık var kadın ad baktı, yaşlı da baktı, serserisi de eli yüzü düzgünü de.
ne yapayım şşimdi dekolte de değilim sadece tişort dar ve göbek meydanda
sanki ilk kez bi rhalile sokakta gibi davranıyorlar, umurumda da değil içimden maşallah bebğime de göbeğime de diyorum gerile gerile yürüyorum, gözlerine soka soka

yani insanlar tuhaf bizde tuhaflık yok koca göbeği nasıl saklarız ki

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
yine sinirlenecek bişey bulmuşşşş kapalıda olsan bakar densiz adamlarrrrrrrr

istemez mi bu aralar istemiyor yasak ya

evet bende istemiyom bu aralar öyle şeyler yapmayı yasak olduğundan değil de kocaman göbekle yakıştıramıyom kendime ama doğumdan sonra ilk işimiz gidip hemen yeni şeyler almak olcak :hihi:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
göbeğime bakıp güldüler ya bişi deselerdi, lafımı bile hazırlamıştım KOCAM BU İŞLERİ İYİ BECERİYOR VERİN TELEFONUNUZU diyecektimde bişi demediler

canım genelde bu tür şeylerle bende çok karşılaşıyorum kapalı olduğum için itici geliyorum galiba bazılarına gözleri ile yiyip bitiriyorlar insanı aşağılamaya çalışıyorlar.ben onlara saygı duyuyorum onlar neden bana saygı duyamıyor anlamıyorum :acep::acep:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla kızlar biz ne kadar dikkat etsek de öküzler öküzlüğünden vazgeçmiyorlar.
o yüzden rahat olun sırf o pislikler yüzünden de kıyafetlerinizi onlara göre şekillendirmeyin.
dün çınarltına gittik çengelköy'e altımda eşofman üstüne beyz bir tişort giydim onun üstünde de rüzgarlık var kadın ad baktı, yaşlı da baktı, serserisi de eli yüzü düzgünü de.
ne yapayım şşimdi dekolte de değilim sadece tişort dar ve göbek meydanda
sanki ilk kez bi rhalile sokakta gibi davranıyorlar, umurumda da değil içimden maşallah bebğime de göbeğime de diyorum gerile gerile yürüyorum, gözlerine soka soka
Aslında dogru sen göbegini saklamak istemiyosun gere gere gezmek istiyosun ama bazı insanların pek hoşuna gitmiyo bu durum.. eskiden gizli saklı yaşanırmış ya hamilelikler. ben de oyleyim aslında yani çok dar giyemiyorum. sırf göbegim olsa giyerdim belki ama göbegim dısında baska dikkat cekenler de oluyo o yuzden daha bol geçirmeye çalışıyorum hamileligimi. mesela ben giysem dapdar ananeme gitsem kızar bana. ne bu sakla biraz göbegini der. ama ablam da baştan söz verdirtmeye çalışıyoduy hep dar giy diye. o da oyle seviyo. herkesin degisiyo işte zevki.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
şimdi gerçek konuşmamı yazayım....

+ tabi serhat bey, siz bana ne şekilde açıklama istediğinizi söyleyin, ben hemen hazırlayıp göndereyim, siz sinirlenmeyin , ben hemen hazırlarım..
tamam, Plaka-Ne iş Yapıldığı- Traih - fiyat mı?
aaaaaa ben size parça kodlarının dahi yazdığı bi liste göndereyim...

Sizde inceler ona göre ödemeyi çıkarırsınız.. tabi tabi bi eksiklik olursa arayın hemen tamamlıyayım.. :D :D :D :D :findik: :findik: :findik: :findik: :findik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
canım genelde bu tür şeylerle bende çok karşılaşıyorum kapalı olduğum için itici geliyorum galiba bazılarına gözleri ile yiyip bitiriyorlar insanı aşağılamaya çalışıyorlar.ben onlara saygı duyuyorum onlar neden bana saygı duyamıyor anlamıyorum :acep::acep:

Çok haklısın canım çok kendini bilmez var çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
şimdi gerçek konuşmamı yazayım....

+ tabi serhat bey, siz bana ne şekilde açıklama istediğinizi söyleyin, ben hemen hazırlayıp göndereyim, siz sinirlenmeyin , ben hemen hazırlarım..
tamam, Plaka-Ne iş Yapıldığı- Traih - fiyat mı?
aaaaaa ben size parça kodlarının dahi yazdığı bi liste göndereyim...

Sizde inceler ona göre ödemeyi çıkarırsınız.. tabi tabi bi eksiklik olursa arayın hemen tamamlıyayım.. :D :D :D :D :findik: :findik: :findik: :findik: :findik:

kibarlığa bak, ekranımda bilem çiçekler açtı vallahi :)

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kıssslllaaaarrrr ben geldimmmmmmmmmmm özledim siziiiiiii:1::1::1::1:
hoşgeldinnnnnnn tatlummm
evet bende istemiyom bu aralar öyle şeyler yapmayı yasak olduğundan değil de kocaman göbekle yakıştıramıyom kendime ama doğumdan sonra ilk işimiz gidip hemen yeni şeyler almak olcak :hihi:
ben yakıştıracamda doktorum saolsun :)))))

nasıl yani neden yadırgıyorlarki itici değilsin bikerem o nasıl söz ben anlayamadım...benim anneciğim kapalı...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
merhabaaaaaaaaaaaaalaarrrrrrrrrrr damlacım nbr?

öyledir kızım ben de öyleydim evlenince işler değişiyor

yani yanii sallaaaaaaaa yaaaaa üstünkörü şipşak işler tamam

iyi kuzucukk senden naber?

benim kayınpederim konuşur hala, halalar de baya konuşuyo. gidicez inşallah bi gün Bosna'ya, vize falan istemiyolar da. bir de çok güzel yerler oralar gidicez görücez kocişimin topraklarını.

bende oğlum azcık büyüsün 1,5 yaşına falan gelince istiyoruz gitmeyi..Çok güzelmiş oralar. Merak ediyorum.

Evet aldım seninkinin aynından aldım Damla yakından bakıncada en güzeli oydu :hihi:Dur yüklemeye çalışcam bakalım oluyormu şu resim yüklemeyi becersemde koysam cicilerimizi

İyi yapmışsın benim de internette gözüm tutmamıştı bunun rengini diğerinde çok aklım kalmıştı. Onur bunu daha çok beğendi eve geldik açtım anneme de gösterdim annemde bunu beğendi. Benimde hoşuma gitti sonra. Gayet cici oldu güle güle kullansınlar inşallah. Oğluşların cicileri aynı gidiyo yatakları aynı,pişik kremleri,şampuanları,bezleri aynı e doktor amcaları da aynı ne güzel oldu :huhuu:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
evet kapalılar biraz daha rahatlar bu konuda bende kapalıyım ve eşim şunu giyme bunu etme karışmadı bu güne kadar
sendemi kapalısın bilmiyordum canım haticeyi biliyordumda
Evet aldım seninkinin aynından aldım Damla yakından bakıncada en güzeli oydu :hihi:Dur yüklemeye çalışcam bakalım oluyormu şu resim yüklemeyi becersemde koysam cicilerimizi
çook güzelmiş güle güle kullansın oğluşun
hoşgeldinnnnnnn tatlummm

ben yakıştıracamda doktorum saolsun :)))))

nasıl yani neden yadırgıyorlarki itici değilsin bikerem o nasıl söz ben anlayamadım...benim anneciğim kapalı...

canım bazıları bu yaşta ne kapanması falan diyorlar insan anlıyor bakışlardan bile.eşimin yanında öyle bir muameleye maruz kalırsam çok utanıyorum insanın eşinin yanında aşağılanması gibi bir kötülük yok

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sendemi kapalısın bilmiyordum canım haticeyi biliyordumda

çook güzelmiş güle güle kullansın oğluşun

canım bazıları bu yaşta ne kapanması falan diyorlar insan anlıyor bakışlardan bile.eşimin yanında öyle bir muameleye maruz kalırsam çok utanıyorum insanın eşinin yanında aşağılanması gibi bir kötülük yok

ya bunun yaşla alakası yok ki, tercih dahilinde kapandıysan, ne kadar erken o kadar iyi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar