2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puiko

Üye
Tepki
34
trakyalıyım de.. olsun bitsin.
karma benim gibi olur...
babam erzurum dadaşı,annem boşnak,eşim malatya darendeli....
ben doğma büyüme istanbulluyum....
benden ala kırma yoktur forumda...:hihi::hihi:

bebeğimin kime benziyeceği konusunda şüphelerim var...:1::1:
umarım bana benzer..ben boşnağa benzerim çünkü...
sarışın mavi gözlüyüm.173 boyum... tipik bakarlar boşnakmısın derler...:panter:

inşallah sana benzer o zaman :) :)
o kadar detay ararsan bende de var eşim erzincanlı, ben doğma büyüme izmir'liyim
benim de anne tarafım daha beyaz, sarışındır

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
e net benim herhal kırım türküyüm öyle de böyle de karadenizliyim ama ne burnum büyük ne sarışın ne mavi gözlüyüm esmerim....ne de şivem benzer ülennnnnnnnn ben de karışıklık var ama neyse araştırmıycam:lala:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
onlarıda zaten suit odaya yollasamda durmaz genede başımda dikilirler :2:

ya ben en çok ben sancı çekerken gözlerini dikip bana bakmasın istiyorum insanların. belli bi açıklığa gelene kadar odada bekletiyolar, 5 cm'den sonra dogumhaneye lıyolar ya cünkü. doktor sürekli açıklık muayenesi yapmaya gelcek falan, rahat etmek baabında iyi olur diye düşüniyrum daaaa.

Tepki
50
vay kanşekeri darendelimi ist damıısn bızım yanı annemlerı otrafında çok var darendeli ben benım annem babam eşim ben gümüşhaneliyiz doğuma buyume istanbulluyum emme :lilav:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
marketlerde de var cnm ben gördüm

hmm dikkat etmedim hiç canım benim teyzemde bu sene doğum yaptı o kullanıyormuş biberonu olsun ıslak mendili olsun burun temizleme aparatı olsun hep wee nin ürünleriymiş memnunum dedi önerdi bana da bende öyle yapcam uni baby ile özellikleri aynı ama bunun yeni doğanında miktar daha fazla

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
benn olsam boşnakmısın demem, model misin dirim :) fıstık seni.
:hihi::hihi::hihi:
maşallah allah nazardan saklasın. tetanoz aşını bugünmü yaptırdın cnm çok acıdımı? ben bugün 4ten sonra yaptırcamda:acep:
pazartesi yaptırdım.acımadı iğne vurulurken... ilk gün acımadı.sonra o gün akşama kadar acımıyor diye temizlik yaptım...sonra 3 gün aşı yeri ağrıdı...
ama çok değil.geçti....
inşallah sana benzer o zaman :) :)
o kadar detay ararsan bende de var eşim erzincanlı, ben doğma büyüme izmir'liyim
benim de anne tarafım daha beyaz, sarışındır
iyice karıştık yani.....
olsun çeşitlilik olsun...
en azından şu siyahi aile gibi olmaz herhalde...
24571-631319-detay.jpg5-17-2011-12-17-50-pm.JPG

:1::1::1::1:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ya ben en çok ben sancı çekerken gözlerini dikip bana bakmasın istiyorum insanların. belli bi açıklığa gelene kadar odada bekletiyolar, 5 cm'den sonra dogumhaneye lıyolar ya cünkü. doktor sürekli açıklık muayenesi yapmaya gelcek falan, rahat etmek baabında iyi olur diye düşüniyrum daaaa.

heee anladım o zaman haber vermeyiz ya zaten annem doğrunca beni arayın diyor ben kocamla giderim olmaz mı?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
heee anladım o zaman haber vermeyiz ya zaten annem doğrunca beni arayın diyor ben kocamla giderim olmaz mı?

ben anneme haber veririm, ablama da. kayınvaldemle görümceme de haber vermezsem kıtır kıtır keserler beni valla. tabi gündüz olursa haber veririm. gece olursa ben de eşimle giderim sadece. dogmasına yakın da eşime derim haber ver digerlerine diye. nerde ne zaman ne şekilde yakalıcak bilemiyorum ki ben de.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

pazartesi yaptırdım.acımadı iğne vurulurken... ilk gün acımadı.sonra o gün akşama kadar acımıyor diye temizlik yaptım...sonra 3 gün aşı yeri ağrıdı...
ama çok değil.geçti....

iyice karıştık yani.....

geçmiş olsun cnm o zaman dikkat etmek gerek aşı olduktan sonra temizlik falan yapmam ben birkaç gün sonra belki ev zaten pis battı balık yan gider:teytey:

Puiko

Üye
Tepki
34
akrabalarımız, canlarımız tamam ama herkes de anlaşıylı olsun birazcık,
yani biz sancı çekip rahimin açılmasını beklerken inip kafateryada otursunlar, annelerimiz yeter başucumuzda.
geçen sefer de odam doluydu dr'um açıklık için kontrole gelince herkesi gönderdi odayı boş tutalım lütfen siz aşağıda kafeteryada dinlenebilirsiniz dedi.
yani suit de olsa sen ahhh desen kafasını uzatan y ada yanına gelip yardımcı olmak isteyen çok olacaktır.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

ama çok değil.geçti....

iyice karıştık yani.....

şaka gibi yaa gerçekten bu çocuğun babası bu mu acaba ailelerinde beyaz olma ihtimali de yoktur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar