bu konuyu son noktaya bırakıyorum ben. hep diyorum doğumun n asıl yakalayacağıda beelli değil. bir arkadaş da yazmış ya bebek doğduktan sonra suit falan hak getire gözüm görmez. birde benim gittiğim hastane butik hastane. sadece kadın doğum çocuk sağlığı üzerine. odalrı heppp güzel. gece doğum olsa öğleden sonra çıkarsınn.
yok bebişim, ablam gerek yok dedi banada mantıklı geldi.
750 ml dalin şampuan aldım pompalı.
nivea vücut losyonu aldım(vıcık vıcık yağdan hoşlanmıyorum, sıcaklarda baymasın bebemi)
nivea kremli sabun aldım..
he bide Dalan marka toz bebe deterjanı 1 paket onuda ablam almıştı..
bi pişik kremi kaldı onda da markaya karar veremedim..
Selam kızlar,
canım ben elevite devam ediyorum hatta emzirme döneminde de elevite devam ettiriyor dr'um, hani folic asit desen tamam bir yere kadar ama bu tamamen hamilelerin ihtiyacına yönelik bir multivitamin, hepsinin açığını kapatamıyoruz ne yazık ki
Hoşbuldum Cescim, ben valla gayet iyiyim sen nasılsın?Ebrucum hoşgeldin, nasılsın bakalım?
baktım şimdi kendim 110 /70 normal benim zaten o civarlarda başım geçti gibi ama bulantı iğrenç:deli:
Hoşbuldum Cescim, ben valla gayet iyiyim sen nasılsın?
sabah aklımdaydın ama bira zişim vardı hemen buraya gelemedim,
öncelikle çok geçmiş olsun çok sallandınız mı?
ben de dün geç saatte nete girdim kızlarla sohbet ediyorduk annem aradı bir şey belli etmemeye çalışıyor ama belli bir tuhaflık var o bizim için endişelenmiş aynı anda damla yazdı deprem diye gerisi çorap söküğü gibi geldi. Allah beterinden korusun. nasıl oğlumuz
benimde canım bir şey yemek istemdi zaten kahvaltıyı geç yapmıştım ama kötü bir şey yaptım, son 1 saattir acayip canım çekiyordu aklımdan atmaya çalışıyordum ama pes ettim ev az önce gazozumu içtim
efsane uludağ gazozuna taktım cam şişede çoooook nadir içiyorum ama bir şey yerken oluyordu bu şimdi tek onu içtim
benim de 28'inde şeker yüklemem var ama burak p.tesi izmir'e gidelim 4-5 gün kalalım diyor eğer öyle olursa 30 mayısa alırım şeker yüklememi.
benimki de valla bir tuhaf oldu kendi kendime nazar değdiriyorum resmen
sabahları resmen benimki de dalgalandırarak uyandırıyor tekme faslı bitti sanki komple beden atıyor bana
yemeğimizi yedik geldik
ebru canım hoşgeldin
kızlar ya afedersiniz ama ben kabız olmuşum öğlen wcde 10dk durdum ama yapamadım taş gibi resmen. ağrıda yapıyo ne yapsam :acep:
kızlar ya afedersiniz ama ben kabız olmuşum öğlen wcde 10dk durdum ama yapamadım taş gibi resmen. ağrıda yapıyo ne yapsam :acep:
Selam kızlar,
canım ben elevite devam ediyorum hatta emzirme döneminde de elevite devam ettiriyor dr'um, hani folic asit desen tamam bir yere kadar ama bu tamamen hamilelerin ihtiyacına yönelik bir multivitamin, hepsinin açığını kapatamıyoruz ne yazık ki
evet ya benimde tesellim çok mide bulantısında dr'ların cola içmeye izin vermeleri.
zaten gereken maksimum özeni gösteriyoruz o kadar kaçamakla da bir şey olmaz sanırsam.
şu şekeri de sorunsuz atlatırsak her şey çok daha güzel olacak
ama eğer biz o hafta İzmir'de olursak ben nasıl annemin yaptıklarından yemem ki? burda kalırsam son hafta dikkat edicem çünkü
bana magnezyum iii geliyor valla...ama bol bol su iç