2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bence ar valla. normal ya da sezaryen ikisinde de 1 gün kalıyosun odada. ben kalabalık istemiyorum başımda şahsen. bana bi gorunsunler sonra yan odaya geçip otursunar annemle. ha ben de boyle diyorum diyorum da, bakarsın benim dogum yaptığım gun boş suit oda olmaz ben de yaparım normal odada. bebiko dogduktan sonra suit muit de aramam heralde o saatten sonr. kısmet işte.
özel hastanede burası için konuşuyorum iki kişilik odalar ve tek kişilik odalar var zaten ben ilk doğumda tek kişilik odada kaldım bunalmadım suit değildi.iki kişilik odaları da gördüm yoğun değiller ama oraları bilmem
ben yemege cikiyorum arkidişlerim. size de afiyetler olsun şimdiden.

afiyet olsun ces

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
işte sorunda orda çalışıyorum ama çalışmama rağmen çok borç var o yüzden bakalım zaman neyi gösterecek inş. özelde yaparım bende

Ah canım kimin borcu yok ki ben hamile olduğumu öğrendiğim gün ev kredim onaylandı.Her ay ev kredisi ödüyorum son 4 ayda çıkan masraflarda inanılmaz kızkardeşimin düğünü oldu kıyafet+takı+masraf kayınvalidemler bendeydi 1 ay onların tüm masrafları+dönüş masrafları artı evinin giderleri bize ait eşim bu ay gidip pc yi yeniledi artı kızımın ve kendi telefonunu bebişin ihtiyaçlarınıda aldık yatak+kıyafet+bez+kozmetik v.s.
Anlayacağın masraf çok buna rağmen hastane param hazır hemde fazlasıyla ne olur ne olmaz dünya hali.Çalışıyorsam karşılığında bişeyler almalıyım.
Eve verilecek paradan ayırdık biz taaa ilk gün.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende bi sigortamı araştırayım bakayım yaaa...yenileme zamanı geliyo valllaaaa...karşılıyodur o zaman en yüksekten prim öde karşılamasın!! valla kavga ederim.
neyse cicişler bende hazırlanıp çıkıyorum anama gideyim...mamalar yapmış oğlumaaa...

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
birde elevit kullanıyorum ben sizler kullanıyormusunuz bilmiyorum çok iğrenç 10 gibi içmiştim ama bulantım çok arttı

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Canım halen elevit kullanıyormusun?
Ben kullanmıyorum demir ilacından başka birşeye gerek yok dedi doktor.
Nerdeyse doğum yapıcaz artık gerek yoktur elevite.

benim doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi ben oğlumdada son güne kadar kullanmıştım yaaa gerçi onda böle bulantım olmuyodu bakiyim doktora soruyum kullanma derse bende kullanmam :sirin:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

ben demir hapı kullanıyorum ama testte d vaitamini eksikliği gördü doktor. d vitaminidie alıyorum. vücutta d vitamini olmayınca eksik olunca içtiğim süt yediğim yoğurt peynir protein olmuyo kalsiyum olmuyomuş. vucütta emilimi olmuyomuş. neler neler öğreniyoruz yaaa

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
işte sorunda orda çalışıyorum ama çalışmama rağmen çok borç var o yüzden bakalım zaman neyi gösterecek inş. özelde yaparım bende

aynı durumdayız canım, bende özelde olsun idtiyorum, ama durumlarda belli zaman ilerlesinde bakalım ne olacak..
ablam devlette doğum ayptı ama buranın kadın doğum hastahanesi özel gibi odaları, çok güğzel, temiz.. ama yine ilk bebekim korkuyorum doğumdan..
allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.. :panter:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar siz şampuanını bebe yağını pişik kremini set şeklinde mi aldınız

yok bebişim, ablam gerek yok dedi banada mantıklı geldi.
750 ml dalin şampuan aldım pompalı.
nivea vücut losyonu aldım(vıcık vıcık yağdan hoşlanmıyorum, sıcaklarda baymasın bebemi)
nivea kremli sabun aldım..
he bide Dalan marka toz bebe deterjanı 1 paket onuda ablam almıştı..

bi pişik kremi kaldı onda da markaya karar veremedim.. :panter:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

ben de devam ediyorum elevite bitince başka bi hap vercek galiba doktorum yazmıştı son kontrolümde ben elevit bitmediği için ona devam ettim kan hapı yazdı ferrum fort 2 aydır onu da kullanıyorum bi de suda eritmelik tablet var magnezyum galiba 3 ünü kullanıyorum

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
yok bebişim, ablam gerek yok dedi banada mantıklı geldi.
750 ml dalin şampuan aldım pompalı.
nivea vücut losyonu aldım(vıcık vıcık yağdan hoşlanmıyorum, sıcaklarda baymasın bebemi)
nivea kremli sabun aldım..

bi pişik kremi kaldı onda da markaya karar veremedim.. :panter:

bana da teyzem bi şampuan bi bebe yağı al dedi belki bende vücut losyonu alırım, pişik falan olursa bepanten ya da ha****n önerdi aslında pişik kremini çocuk doktoruna sorup almak istiyorum ama kızım doğsun da hallederiz onu da başka da bişeye gerek yokmuş zaten

Puiko

Üye
Tepki
34
Selam kızlar,

canım ben elevite devam ediyorum hatta emzirme döneminde de elevite devam ettiriyor dr'um, hani folic asit desen tamam bir yere kadar ama bu tamamen hamilelerin ihtiyacına yönelik bir multivitamin, hepsinin açığını kapatamıyoruz ne yazık ki

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Mehtap Damla bana sormuş,bende sana sorayım...:hihi:
Sen suit odamı tutacaksın normal odamı?
Ben suit istiyordum da eşimin son bombasından sonra vazgeçtim.
Zaten normal doğum olursa 1 gece kalıcam gerek yok gelen,giden çok olmaz herhalde.
Sen ne düşünüyorsun?

bu konuyu son noktaya bırakıyorum ben. hep diyorum doğumun n asıl yakalayacağıda beelli değil. bir arkadaş da yazmış ya bebek doğduktan sonra suit falan hak getire gözüm görmez. birde benim gittiğim hastane butik hastane. sadece kadın doğum çocuk sağlığı üzerine. odalrı heppp güzel. gece doğum olsa öğleden sonra çıkarsınn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar