2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ay evet Gülaaaaaaaaaay, Ramazan'a denk geliyooooooooo. ben bi de kendi kendime diyodum izne ayrılınca herkese haber vercem 1 gün sendeyim, bi gün sendeyim, ikram hazırlayın geliyom diye. nereye gidiyon salak, herkes niyetli olcak, anca iftara gidersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

ayyyy iftar diyip geçmeyelim lütfen, iftar sofraları en özenli sofralar, en çok kiloyu son ayda alırız biz benden söylemesi :kptmya: :kptmya:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Ben de dün yazlık kışlıkları değiştirdim, yazlık pantolonlarımdan birini deniyim dedim gırgırına, kalçama kadar çıktı ama 1 karış açık kaldı kapanmadı. bacaklarımdan ve kalçamdan baya kilo almışım onu anlamış oldum, sanki 10 kilo alıncahepsini karnıma almış olma şansım varmış gibi. çok şişko hissediyorum kendimi yaaaa, daha dogrusu insan azmanı gibi bişi oldum zannedersem. bazen de çok şeker oldum gibi hissediyorum. hislerim benimle oyuncak gibi oynuyo resmen.
bu arada nerdeyse hiç i yazlık kıyafetimi çıkaramaıdm hurçtan çünkü hiçbiri olmuyo. sadece 4-5 tane robadan bollaşan bluzum var onları çıkardım o kadar. kıyafet dolabı bomboş benim de Meloşum. eşimin tarafı dolu. ben de onun tişörtlerinden giyicem bi süre sonra evde napiyim.

ben de öyle allahtan yazlık pijemalar geniş tiril tiril oluyor şimdilik lcw den evde giymelik 5 tl tişörtler aldım uzun uzun böyle akşam gidiyorum çekiyorum üstüme oh ne rahat yılmazın tişörtleri bana olmaz yılmaz zayıf.:)evde büyük ihtimal cıbıldak gezecem çekerim perdeleri foraaaaaaaaaaa......şu sıralar boya ve temizlik faslı var ben de allahım kolaylık versin

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın arkadaşlarrrrr. depremi yaşayan arkadaşlara çok büyük geçmiş olsun. hastası olanlarada allah acil şifalar versin.
dün hava çok güzeldi adana da bi gayret gittim kuaföre ağdamı manikür pedikürümü yaptırdım bugün için güzel elbisemi giyim diye anaaaa akşma bi yağmur bi yağmur. benim plan patladı gittii. dewam pantolon bluzaa

hmd

Üye
Tepki
50
günaydınlar herkese
deprem için çok geçmiş olsun diyorum herkese...
Rabbim kötü günler göstermesin inşallah...
eeeee..... bide ben dün bebişimi gördüm... kocaman olmuş tam 537 gr..:1:
bir de bizim sıpa kız imiş öğrendik sonunda... gelsin cicili bicili elbiseler
listeye beni de ekleyin emi... ayrıntılı gördük bide bu ay tüm organları iyi gözüküyor çok şükür..
bide cd verdi doktor teyzemiz ayyy çok şeker ama süre olarak kısa :))) keşkem daha uzun olaydı... film gibi bakıyoruz akşamları:hihi::hihi:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
şaka maka bi yana valla belim ve ayaklarım zorlanıyo artık taşırken .. akşam ayaklarım baya şişmişti.. gece miğdem öyle bi yandıki zor uyudum..
ama herşeye rağmen göbüşümden çok memnunum..
hamile kalmadan önce akşamları şişerdi karnım, çok yemek yiyince filan. ömüre derdim. baaaaak hamile göbüşü gibi diye, heveslenirdik te olmazdı..
şimdi içi dolu, kızım var içinde hemde hissedebiliyorum, sandığım gibi basit bişey değilmiş hamilelik ama anne olmak kolay olsaydı, bebeler sokaklarda olurdu :bebek:
çok şükür halimize :gulbis:
buna da şükür gülay az kaldı sabredelim
kocam terledi acaba ondan mı len atlet matlet çıkardı attı...:1::1:
günaydın arkadaşlarrrrr. depremi yaşayan arkadaşlara çok büyük geçmiş olsun. hastası olanlarada allah acil şifalar versin.
dün hava çok güzeldi adana da bi gayret gittim kuaföre ağdamı manikür pedikürümü yaptırdım bugün için güzel elbisemi giyim diye anaaaa akşma bi yağmur bi yağmur. benim plan patladı gittii. dewam pantolon bluzaa

ohhhhh misler gibiiiiiiiiii

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
günaydınlar herkese
listeye beni de ekleyin emi... ayrıntılı gördük bide bu ay tüm organları iyi gözüküyor çok şükür..
bide cd verdi doktor teyzemiz ayyy çok şeker ama süre olarak kısa :))) keşkem daha uzun olaydı... film gibi bakıyoruz akşamları:hihi::hihi:

günaydın canım
maşallah minik kızımıza hadi gözünaydın

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ya bu nasıl bişeydir. daha geçen gün ew kiralarından bahsediyorduk ya. flaş haber ewden çıkıyoruz. olacak seymi şimdi. ew sahibemiz aylık değil yıllık istiyomuş artık. dedikki 2 partide verelim 2.250. yok efendim olmazmış. yan daire 5.500 liraymış falan falan. velhasılı taşınıyorummm.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya bu nasıl bişeydir. daha geçen gün ew kiralarından bahsediyorduk ya. flaş haber ewden çıkıyoruz. olacak seymi şimdi. ew sahibemiz aylık değil yıllık istiyomuş artık. dedikki 2 partide verelim 2.250. yok efendim olmazmış. yan daire 5.500 liraymış falan falan. velhasılı taşınıyorummm.

Hay Allahım yaaaaaaa, kolay m öle çat diye 5000-6000 tlyi çıkarıp vermek. deli mi ne, neyse canım herşeyde bi hayır vardır biliyoasun de mi. belk içok daha güzel bi yere geçersiniz.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli????
günaydın canım iyiyiz siz nasılsınız?

ana nesli de taşınıyor ne oldu böyle ya son aylar nasıl taşıncanız

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydınlar herkese

OYYY maşallah. hayırlı evlat olur inşaallah.. :bebek:

buna da şükür gülay az kaldı sabredelim

kocam terledi acaba ondan mı len atlet matlet çıkardı attı...:1::1:

ohhhhh misler gibiiiiiiiiii

aşırı gaz basıncı doğal terlemelere sebep olur :kptmya:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli????

günaydın şekerim, iyi diyelim iyi olalım.. dombili olduk zor yürüyoz ama iyiyiz iyi :bebek:

aaaaaaaaaaaaa yırtarım senin ev sahibini :mad:
sözleşmeniz filan yok mu kuzum?
bana sanki başka kiracı alacakmış gibi geldi :ilknur:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Hay Allahım yaaaaaaa, kolay m öle çat diye 5000-6000 tlyi çıkarıp vermek. deli mi ne, neyse canım herşeyde bi hayır vardır biliyoasun de mi. belk içok daha güzel bi yere geçersiniz.

tabiii bi ew bulduk yeni site aylık 400 lira aidatta 30 lira ama yeni ya ew çok pis inşaat pisliği duruyo. sordum temizlemeye 150 lira eee taşımada isteyecek 400 oldukkmu yerle yeksan. kaynana görümce temizleyecekler napalım. taşımayada sıkı pazarlıkla halledicezz. dediğin gibi daha güzel ew buldum. sıfır daire. uzak ama olsun napalım kısmet işte

ana nesli de taşınıyor ne oldu böyle ya son aylar nasıl taşıncanız[/QUOTE]

aile sağolsunn valla napalım. ew sahipleri kafayı yedi ya. sandıki yeni ewliyim ve hamileyim taşınamam. o da dediğini yaptırır

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
ebet ama bugünde tatil olaydı ne güzel olurdu dimi...

Dedem hasta kızlar gece hastanedeydik

geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin benimde ananem 6 aydır yatıyor ben hamile kaldığımdan beri annemle kardeşim altını bezliyolar çok zor allah kimseyi yatırmasın. annem ananemi bırakıp hiçbiyere gidemiyor yada yanında başka biri bekliyor annem ancak öyle dışarı çıkabiliyor yakında benim doğumda var nasıl olcak bilmiyorum allah yardım etsin hepimize

Kizlar gecmis olsun ikinizede......

Herkesciklereeeee gunaydinnnnnn:huhuu::huhuu::huhuu:
Napiyosunuz bakalim agirlasmalar baslamis agrilar baslamis son 3 ayda miyiz ne:dill:
Saka maka son doneme giriyoruz artik:ayk:
Benimde 9 kilo oldu kizlar. Yalniz gecen bir yerde okudumda 30. Haftadan sonra bebek kilo alip biz eskisi kadar kilo almicakmisiz. Kayinpederime sordum jinekolog ya oda. Oda onayladi simdi stok yapiyomus vucutlar sonrasinda bebisler bizim stoklari daha fazla cekicekmis bizde suanki kadar fazla ve hizli kilo almicakmisiz yani umarimmmmmm:1:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
herkeze günaydın anneler
günaydın tatlım nasılsın?
tabiii bi ew bulduk yeni site aylık 400 lira aidatta 30 lira ama yeni ya ew çok pis inşaat pisliği duruyo. sordum temizlemeye 150 lira eee taşımada isteyecek 400 oldukkmu yerle yeksan. kaynana görümce temizleyecekler napalım. taşımayada sıkı pazarlıkla halledicezz. dediğin gibi daha güzel ew buldum. sıfır daire. uzak ama olsun napalım kısmet işte

ana nesli de taşınıyor ne oldu böyle ya son aylar nasıl taşıncanız

aile sağolsunn valla napalım. ew sahipleri kafayı yedi ya. sandıki yeni ewliyim ve hamileyim taşınamam. o da dediğini yaptırır[/QUOTE]
ev sahibinde yapamamış hani manyak hemen okadar para nerde ohhh olsun
acımadı ki , acımadı ki, acımadı ki :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

:deli::deli::deli::deli:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın şekerim, iyi diyelim iyi olalım.. dombili olduk zor yürüyoz ama iyiyiz iyi :bebek:

aaaaaaaaaaaaa yırtarım senin ev sahibini :mad:
sözleşmeniz filan yok mu kuzum?
bana sanki başka kiracı alacakmış gibi geldi :ilknur:

bulamaz kiracı öyle peşin parayla. üstelik aile apartmanı oturduğum yer. hepsi erkeksiz. nasıl güvenip alıcaklar kiracı. ay başı tuttu karının heralde. sözleşmemiz yoktu. olsaydıda çıkardım zaten ya. daha oturmam soğuttu beni ewden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar