2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
dimi şerbetli tatlılara göre daha masum..haftada bi yesem diyorum off perşembe doktora sorucam artık..hayırlısıyla şeker testini de bi atlatsam..

şeker belli değil daha ama amniyon sıvım artmış Rüyacım o da tehlikeli bi durum. Erken doğumu tetikliyo çok artınca. Henüz tehlikeli olacak kadar artmasada normalin üzerinde çıktı. Doktorda tatlı yeme dedi

geçmiş olsun canım benim de sıvı çok azalmış sınırda dedi doktor o zaman ben de şeker mi yemem gerekk????

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
feyrukacım 3+1 daire, apartmanın kocaman bahçesi var genellde emekli öğretmenler falan oturuor 20 dairelik bir yer, eşim apartmanda yönetici dairenin sahibini tanıyor, sonracıma içini hiç bilmiyorum görmedim, bu sıralarda dış cephesi yapıalcak yani yenilecek.

biz ev sahibiyiz canım orada, emlakçıya vermiş ama eğer isterseniz eşim girer araya

çok iyi ya, metrobüse yürüme mesafesinde mi canım??? ben eşime söledim bakacak bi artık o işe gidip geleceği için onun karar vermesini istiyorum. yolu problem değilse sana hemen haber veririm çok teşekkür ettim

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Anladım canım, biz de çok yemeyelim bare. ben sevmem zaten ama bakarsın bi anda canım çekmeye başlar, olmıcak şey degil sonuçta.
valla bana detaylıda bakan prof söyledi ilk olarak bu sıvı olayını. Tatlı çok mu yüyosun dedi evet dedim çok yeme dedi azaltırım dedim hiç yemesen de olur tatlının hiçbir faydası yok hamilelikte dedi. Gerekli şekeri meyvelerden de alıcaksın hiç yemesen de olur dedi. Dikkatli yersen sorun olmaz Ces..

tamamen mi yasakladı ya bence de dondurma en masumu :cikolata:

Dediğim gibi tatlının hiçbi faydası yok hiç yemesen bişi kaybetmezsin dedi. Hiç yemiyo değilim ama dikkat ediyorum artık. şerbetli tatlıları hiç yemiyorum sabah kahvaltısında reçel bile yemiyorum. Ama arada kek yada çok canım çekince bi gofret yiyorum.

geçmiş olsun canım benim de sıvı çok azalmış sınırda dedi doktor o zaman ben de şeker mi yemem gerekk????

sanmıyorum Rüyacım sen yine doktoruna bi danış ama direk şekerle alakası olduğunu düşünmüyorum..

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
çok iyi ya, metrobüse yürüme mesafesinde mi canım??? ben eşime söledim bakacak bi artık o işe gidip geleceği için onun karar vermesini istiyorum. yolu problem değilse sana hemen haber veririm çok teşekkür ettim

canım önümüzde yeni yapılan yol var oradan şirinevlere minibüs ile 5 dakikaa gider canım. çok isterim valal gelmenizi ne güzel olur

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Şimdi telin kamerasından göbeğimi çekeyim dedim beceremedim ön kamerayı açtım ordanda olmadı akşam kızıma f.makinasısla çektireyim bari :sirin:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar