- #10.161
ya kızlar doktor bana tatlıyı yasakladı ya ben dondurmaya karşı koyamıyorum çok canım çekiyo napıcam?
tamamen mi yasakladı ya bence de dondurma en masumu :cikolata:
ya kızlar doktor bana tatlıyı yasakladı ya ben dondurmaya karşı koyamıyorum çok canım çekiyo napıcam?
Yarın akşam sana oturmaya gelicem,müsayitsenhahha :1:
dimi şerbetli tatlılara göre daha masum..haftada bi yesem diyorum off perşembe doktora sorucam artık..hayırlısıyla şeker testini de bi atlatsam..
şeker belli değil daha ama amniyon sıvım artmış Rüyacım o da tehlikeli bi durum. Erken doğumu tetikliyo çok artınca. Henüz tehlikeli olacak kadar artmasada normalin üzerinde çıktı. Doktorda tatlı yeme dedi
şimdi nerde oturuyorsun canım
feyrukacım 3+1 daire, apartmanın kocaman bahçesi var genellde emekli öğretmenler falan oturuor 20 dairelik bir yer, eşim apartmanda yönetici dairenin sahibini tanıyor, sonracıma içini hiç bilmiyorum görmedim, bu sıralarda dış cephesi yapıalcak yani yenilecek.
biz ev sahibiyiz canım orada, emlakçıya vermiş ama eğer isterseniz eşim girer araya
gel kız ama bir doğum günü partisi var oraya gitcez cuma akşamı gel
valla bana detaylıda bakan prof söyledi ilk olarak bu sıvı olayını. Tatlı çok mu yüyosun dedi evet dedim çok yeme dedi azaltırım dedim hiç yemesen de olur tatlının hiçbir faydası yok hamilelikte dedi. Gerekli şekeri meyvelerden de alıcaksın hiç yemesen de olur dedi. Dikkatli yersen sorun olmaz Ces..Anladım canım, biz de çok yemeyelim bare. ben sevmem zaten ama bakarsın bi anda canım çekmeye başlar, olmıcak şey degil sonuçta.
tamamen mi yasakladı ya bence de dondurma en masumu :cikolata:
geçmiş olsun canım benim de sıvı çok azalmış sınırda dedi doktor o zaman ben de şeker mi yemem gerekk????
haydi arkadaşlar ben gittim, iyi tatiller yarın giremem heralde, cuma günü görüşürüz.
çok iyi ya, metrobüse yürüme mesafesinde mi canım??? ben eşime söledim bakacak bi artık o işe gidip geleceği için onun karar vermesini istiyorum. yolu problem değilse sana hemen haber veririm çok teşekkür ettim
Damla söylemeyi unuttum göbişine bayıldım :sila:
teşekkür ederiim Elmacımmmm sen de koysanda senin göbüşü de görsek artık ama:zopa:
haydi bakalım öperim gözlerinizden
Tamam ama anlaşalım ben resimleri tek,tek çekeyim sonra biri bana yardım etsin nasıl ekliyeceğime dair.
Bebeğimin cicileride çekeyim ok.
Ama benim göbiş öyle cici değilki ikinci bebek olunca hehehee :dertli: