2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74

gosterdigim bu evin yeride guzel gozukuyor.. ay ne gusel bole ev bakmak yaaa.. hemide istanbuldan.. offfffffffffff cıldırıcam burdaaaaaaaaaaaa...

gel birlikte ev bakalım canım :))) haftasonları gezeriz iki hamiş olarak :))) bu evi ben de çok beğendim şuan favorim. bi de 750 ye inerlerse süper olur

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Damla 6.ayımız bitti yani biz tekrar zor günlere döndük.
Hamileliğin balayı denilen kısmı geride kaldı ( 4.5.6.) ay.
Bizi çok zor günler bekliyor artık,çalışanlar için daha zor inan zorla geliyorum işe
hep uyumak istiyorum yatıyorum yatamıyorum gece 5-6 kez lavaboya kalkıyorum uykum bölünüyor sıcaklar artıcak biz ağırlaşıcaz .

Ay felaket tellalı gibi yazmışımda,yazmışım :3: :zopa:

Anaaammm ondan mı diyosun artık böyle balık gibi mi olucam ben pofff:böö:

bulursunuz canım inşallah. taşınmak çok zor gerçekten. anlattım mı bilmiyorum. ben evlendim 20 gün sonra taşındım. daha yeni yerleştirdigim eşyaları kutulayıp geri yükledim kamyonlara.

AA bilmiyodum çok fena olmuş gerçekten ces yaa..bu arada hanım hanımcık hamiş hamişçik yorumuna bayıldım :huhuu: sen benim göbüşümü gördün müü en çok senin için ekledim been :eek:ys:

tatlım babam bakirkoy merkzde emlakcı.. yani metrobus icinn minibus sart. sizin bakirkoy icin incirli osmaniye kartaltepe taraflarina bakmaniz lazim ki oralarda ev kiralari cidden pahali.. osmaniye yeni yapılandigi icin biraz daha ucuzz.. osmaniyeye bakabiirsin.. adliye sarayının orası..

Oraya da yeni alışveriş merkezi açıldı Buketçim uçmuştur fiyatları..

tatlım orkanin sansina super gecer gorusme belki inerler:D

ooo valla süper ötesi olur. Zaten eve girdiğimizden beri 3 defa aidat zammı gördük kirayı düşerlerse çook güzel olur ama kim yapar ki o babalığı..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
AA bilmiyodum çok fena olmuş gerçekten ces yaa..bu arada hanım hanımcık hamiş hamişçik yorumuna bayıldım :huhuu: sen benim göbüşümü gördün müü en çok senin için ekledim been :eek:ys:

bakmadıııım , hemen bakiyim canım.

harikasın damlacım yaaa, bayıldım sana da , göbegine de fotolara da.. maşallaaaaaah size.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
bulursunuz canım inşallah. taşınmak çok zor gerçekten. anlattım mı bilmiyorum. ben evlendim 20 gün sonra taşındım. daha yeni yerleştirdigim eşyaları kutulayıp geri yükledim kamyonlara.

aaaaaaaaa neden???? ben de evden memenun olmadığım halde sırf taşınmamak için bekledim şimdi çocuk da olcak artık taşınalım dedim. bebeğimin rahat edeceği yeni bir eve inşlh

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
valla çok iyi insanlar gerçi sadece taşınmadan önce kontrat yaparken tanıştık o kadar. Ne onların bizden sıkıntısı olur ne de bizim onlardan. ben kontrata bi bakiim kaçmış bizim oranlar..

Çok uçmazlar sanırım ama blöfün iyiymiş zaten girerken biz sizin evi alıcaz demiştik:)) Seçeneğim çok fazla oturduğum sitede bi sürü boş ev var ama taşınmak çok zor. hayırlısı bakalım inşallah buluruz orta yolu..

damlaa aidatınız ne kadarr?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aaaaaaaaa neden???? ben de evden memenun olmadığım halde sırf taşınmamak için bekledim şimdi çocuk da olcak artık taşınalım dedim. bebeğimin rahat edeceği yeni bir eve inşlh

çok daha güzel bir semttendaha güzel bi ev alma fırsatımız oldu canım, düşeş oldu biraz. biz de genciz güzeliz niye taşınmayalım dedik, toplandık taşındık valla.

Tepki
67
valla bizimkini hemen arttırdılar ben de çıkacam diye sesimi çıkarmadım tamma dedim. 650 idi 700 yaptılar. ocaktan beri 700 ödüyorum. emlakçılar hiç indirim yapmıyolar geçen bi ev beğendik 800 dedi 750 yapın tutalım dedik olmaz dedi. kendi de komisyon alcak ya, ben de sinir oldum tutmadım

işta emlakcı olmadan sahibinden bulsan tam super olurrr...

gel birlikte ev bakalım canım :))) haftasonları gezeriz iki hamiş olarak :))) bu evi ben de çok beğendim şuan favorim. bi de 750 ye inerlerse süper olur

insallah inerler tatlım yaaaaaaaaaa... ben orda olsam sana hemn ev bulurdum.. okadar cok gezmeye hasretimkiii..

Oraya da yeni alışveriş merkezi açıldı Buketçim uçmuştur fiyatları..

ohaa. kasimda dahaa insaatti.. bide durdurulacak altında su cıktı denilmistiii.. hemencecik acilmisss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar