Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu da son....
benden...
umarım bir işe yarar...
ama allah kolaylık versin çok zor... :1::1:
çok teşekkür ederim canım. hepsini eşime gönderdim o ilgilenecek. size de zahmet oldu.
bu da son....
benden...
umarım bir işe yarar...
ama allah kolaylık versin çok zor... :1::1:
kızlar bişe sorcam benim göbek çizgim yamuk:1::1: düz geliyor göbek deliğimden sonra başka kenara kaymış durumda ordan ilerliyor acep nedendir
gosterdigim bu evin yeride guzel gozukuyor.. ay ne gusel bole ev bakmak yaaa.. hemide istanbuldan.. offfffffffffff cıldırıcam burdaaaaaaaaaaaa...
Damla 6.ayımız bitti yani biz tekrar zor günlere döndük.
Hamileliğin balayı denilen kısmı geride kaldı ( 4.5.6.) ay.
Bizi çok zor günler bekliyor artık,çalışanlar için daha zor inan zorla geliyorum işe
hep uyumak istiyorum yatıyorum yatamıyorum gece 5-6 kez lavaboya kalkıyorum uykum bölünüyor sıcaklar artıcak biz ağırlaşıcaz .
Ay felaket tellalı gibi yazmışımda,yazmışım :3: :zopa:
bulursunuz canım inşallah. taşınmak çok zor gerçekten. anlattım mı bilmiyorum. ben evlendim 20 gün sonra taşındım. daha yeni yerleştirdigim eşyaları kutulayıp geri yükledim kamyonlara.
tatlım babam bakirkoy merkzde emlakcı.. yani metrobus icinn minibus sart. sizin bakirkoy icin incirli osmaniye kartaltepe taraflarina bakmaniz lazim ki oralarda ev kiralari cidden pahali.. osmaniye yeni yapılandigi icin biraz daha ucuzz.. osmaniyeye bakabiirsin.. adliye sarayının orası..
tatlım orkanin sansina super gecer gorusme belki inerler
ay bu ev çok güzelmiş inşallah uzak değildir metrobüse
AA bilmiyodum çok fena olmuş gerçekten ces yaa..bu arada hanım hanımcık hamiş hamişçik yorumuna bayıldımsen benim göbüşümü gördün müü en çok senin için ekledim been
ys:
bulursunuz canım inşallah. taşınmak çok zor gerçekten. anlattım mı bilmiyorum. ben evlendim 20 gün sonra taşındım. daha yeni yerleştirdigim eşyaları kutulayıp geri yükledim kamyonlara.
ebeveyn banyosu da var bak bunun hem.
valla çok iyi insanlar gerçi sadece taşınmadan önce kontrat yaparken tanıştık o kadar. Ne onların bizden sıkıntısı olur ne de bizim onlardan. ben kontrata bi bakiim kaçmış bizim oranlar..
Çok uçmazlar sanırım ama blöfün iyiymiş zaten girerken biz sizin evi alıcaz demiştik) Seçeneğim çok fazla oturduğum sitede bi sürü boş ev var ama taşınmak çok zor. hayırlısı bakalım inşallah buluruz orta yolu..
aaaaaaaaa neden???? ben de evden memenun olmadığım halde sırf taşınmamak için bekledim şimdi çocuk da olcak artık taşınalım dedim. bebeğimin rahat edeceği yeni bir eve inşlh
valla bizimkini hemen arttırdılar ben de çıkacam diye sesimi çıkarmadım tamma dedim. 650 idi 700 yaptılar. ocaktan beri 700 ödüyorum. emlakçılar hiç indirim yapmıyolar geçen bi ev beğendik 800 dedi 750 yapın tutalım dedik olmaz dedi. kendi de komisyon alcak ya, ben de sinir oldum tutmadım
gel birlikte ev bakalım canım)) haftasonları gezeriz iki hamiş olarak
)) bu evi ben de çok beğendim şuan favorim. bi de 750 ye inerlerse süper olur
Oraya da yeni alışveriş merkezi açıldı Buketçim uçmuştur fiyatları..
çok teşekkür ederim canım. hepsini eşime gönderdim o ilgilenecek. size de zahmet oldu.
damlaa aidatınız ne kadarr?
200 veriyoruz canım 160 tı girdiğimizde 180 yaptılar şimdi 200 oldu.:böö:
ama yakıt ısınma içinde değil mi....
hic sanmamm. havuzlu evlerde aidat yuksek.. bide spor salonu falan varsaaa tamamdiraz bile
malesef ces ısıtma yok. kombili ev. sadece havuzlar,spor salonları vs.