herkesciklere merabaa..
buna metro yakın degil.. otobuse binmesi lazim metro icin
bende sıkıldım.. eskiden sizi okur zaman gecirirdim simdi kimsecikler yazmiyo yaaaaaaa..
bu son kat ısınmaz cokk..
bununda mevki olarak yeri cok ii diil.. benim babam bakirkoyde emlakcılık yapıyodu emekli olduktan sonra .. oyuzden evlerle cok hasir nesir oldum bi donem.. hemen begenemiyom inci ben
650 den 800 e cıkıyosan rahat bulursun bahcelievlerde.. ama bahcelievler metroya metrobuse 15 dak yurutur seni.. bide eger is yerin buraya uzaksa metrobusten inince trafik cok olur.. ii dusunun.. ben bahcelievler sirinevler bakirkoy atakoy kısına hakimimdir.. mevki olarak biraz yadımcı olabilirim sanirsam
sürekli sahibinden bakıyorum bu değerlendirilebilir çok teşekkür ederim
buna metro yakın degil.. otobuse binmesi lazim metro icin
sıkımcık sıkımcık sıkılyıo içim.
bende sıkıldım.. eskiden sizi okur zaman gecirirdim simdi kimsecikler yazmiyo yaaaaaaa..
feyruka çok lüx değil ama temiz gözüküyoZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu son kat ısınmaz cokk..
bu nasıl kızlar...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bununda mevki olarak yeri cok ii diil.. benim babam bakirkoyde emlakcılık yapıyodu emekli olduktan sonra .. oyuzden evlerle cok hasir nesir oldum bi donem.. hemen begenemiyom inci ben