2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
67
herkesciklere merabaa..

sürekli sahibinden bakıyorum bu değerlendirilebilir çok teşekkür ederim

buna metro yakın degil.. otobuse binmesi lazim metro icin:D

sıkımcık sıkımcık sıkılyıo içim.

bende sıkıldım.. eskiden sizi okur zaman gecirirdim simdi kimsecikler yazmiyo yaaaaaaa..

feyruka çok lüx değil ama temiz gözüküyo

bu son kat ısınmaz cokk..

bu nasıl kızlar...

bununda mevki olarak yeri cok ii diil.. benim babam bakirkoyde emlakcılık yapıyodu emekli olduktan sonra .. oyuzden evlerle cok hasir nesir oldum bi donem.. hemen begenemiyom inci ben:D 650 den 800 e cıkıyosan rahat bulursun bahcelievlerde.. ama bahcelievler metroya metrobuse 15 dak yurutur seni.. bide eger is yerin buraya uzaksa metrobusten inince trafik cok olur.. ii dusunun.. ben bahcelievler sirinevler bakirkoy atakoy kısına hakimimdir.. mevki olarak biraz yadımcı olabilirim sanirsam:D

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
herkesciklere merabaa..

Buna metro yakın degil.. Otobuse binmesi lazim metro icin:d

bende sıkıldım.. Eskiden sizi okur zaman gecirirdim simdi kimsecikler yazmiyo yaaaaaaa..

Bu son kat ısınmaz cokk..

Bununda mevki olarak yeri cok ii diil.. Benim babam bakirkoyde emlakcılık yapıyodu emekli olduktan sonra .. Oyuzden evlerle cok hasir nesir oldum bi donem.. Hemen begenemiyom inci ben:d 650 den 800 e cıkıyosan rahat bulursun bahcelievlerde.. Ama bahcelievler metroya metrobuse 15 dak yurutur seni.. Bide eger is yerin buraya uzaksa metrobusten inince trafik cok olur.. Ii dusunun.. Ben bahcelievler sirinevler bakirkoy atakoy kısına hakimimdir.. Mevki olarak biraz yadımcı olabilirim sanirsam:d

ben bahçelievler çavuşpaşada oturuyorum minibüs ile şirinevler 5 dakika eğer isterseniz bizim apartmanda bir adet boş daire var sanırım en fazla 650-700 istiyorlar 4 oda

Tepki
67
ben bahçelievler çavuşpaşada oturuyorum minibüs ile şirinevler 5 dakika eğer isterseniz bizim apartmanda bir adet boş daire var sanırım en fazla 650-700 istiyorlar 4 oda

ama ben ev aramıyomkii:D

ama sen de gelmiyosun ki sn de hiç yaaaa, bitti mi bakem ütüler?

ütü yapan ben dilim cess:D ben utu yapmayı sevmem.. kocamın gorevidir utu:d mac izlerken yapar yapar duruurr.. diger bukettir ooo:D

Tepki
67
yazan kiralardan 50 milyon kadar dusurmeniz mumkun oluyo.. ev sahibiyle gorusmeye calisin.. bu sene ev kiralarini arttirmadi cogu ev sahibi. yeni yapilan kredili evlerden herkes aldıgı icin korkuyolar kiracilari kaybedecez die.. bizde arttirmadik mesala.. korktukkkkk

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kızlar bugün bi garip oldum yaa kafamı kaldıramıyorum sürekli bi uyuma isteği var.Uyudum uyandım hala aynıyım.Hamileliğin başına mı döndüm noldu böyle anlamadım..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ama ben ev aramıyomkii:D

ütü yapan ben dilim cess:D ben utu yapmayı sevmem.. kocamın gorevidir utu:d mac izlerken yapar yapar duruurr.. diger bukettir ooo:D

yazan kiralardan 50 milyon kadar dusurmeniz mumkun oluyo.. ev sahibiyle gorusmeye calisin.. bu sene ev kiralarini arttirmadi cogu ev sahibi. yeni yapilan kredili evlerden herkes aldıgı icin korkuyolar kiracilari kaybedecez die.. bizde arttirmadik mesala.. korktukkkkk

evet doğru aslında, sıkı sıkı pazarlık etmek lazım.

Tepki
67

gosterdigim bu evin yeride guzel gozukuyor.. ay ne gusel bole ev bakmak yaaa.. hemide istanbuldan.. offfffffffffff cıldırıcam burdaaaaaaaaaaaa...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

ay inşallah bizimki de yapmaz ne güzel olur..önümüzdeki ay kontrat yenilicez bakalım nolcak

Tepki
67
evet doğru aslında, sıkı sıkı pazarlık etmek lazım.

kiracı bulmak zor artik.. o yuzden biraz sıkıstırın hemen iniyolar.. bide sizi ii gorduyse tamamdir bu is :D eve girerken begenmediginiz yerleride kiradan dusemk kaydı ile degistirme fikrinide ihmal etmeyin.. eve girince tadilat olmasiin gari

Tepki
67
ay inşallah bizimki de yapmaz ne güzel olur..önümüzdeki ay kontrat yenilicez bakalım nolcak

canim solersen yardımcı olur iyi bir insansa.. zaten tefe tufeye gore arttirmak zorunda oda %5 mi % 6 mi ne.. 600 se en fazla 650 yapabilir... kontrata dikkat et yaparken.. bazilari tefe tufe + % 10 falan yaziyo.. bole bisey yapmalari aykırıı:D hemen itiraz ederbilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar