2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
29
canım bizim aramızda pek fark yok benim de öle günde 1-2 kez falan hissediyorum zaten ama bazı günler de hiç hissetmiyorumm şunu okuyunca rahatladım ben birazz:huhuu::huhuu:

İlk başlangıçta bebeğin hareketlerinin sayısı az ve araları açıktır. Bir gün birkaç hareket hissederken ertesi gün hiç hareket hissetmeyebilirsiniz. Bu endişe edilecek bir durum değildir. Bebeğiniz sürekli ve düzenli bir şekilde hareket etmesine karşın bu hareketlerin çok büyük bir kısmı sizin hissedebileceğiniz kadar güçlü değildir. Ancak ikinci üçayın sonlarına doğru hareketler daha düzenli ve
güçlü hale gelir ve sizin hissettiğiniz hareket sayısı da artar.

Korktum bende ne bileyim? Doktora mı gitsem falan dedim.Evet yazılanlara bakılırsa normal ama olsun onlarda hep düzenli kıpırdasınlar ama değil mi? Bu şekilde iyi olduğunu anlıyorum :huhuu:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
hoşbulduk canım hala yorgunum bacaklarım ağrıyor sen nasılsın eşin nasıl oldu

ay canım kıyamam sana benn dinlendin mi bari?? canım eşim iyi de bu gidişle ben hastalancam.annesi babası bizde sabah kalk kahvaltı hazırla ortalığı topla rahat oturamıyorum da yanlarında sırt ağrılarıyla boğuşmaya başladım valla.sonra akşam yemek tekrar bulaşık çoook yorgunum inan.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Korktum bende ne bileyim? Doktora mı gitsem falan dedim.Evet yazılanlara bakılırsa normal ama olsun onlarda hep düzenli kıpırdasınlar ama değil mi? Bu şekilde iyi olduğunu anlıyorum :huhuu:

evet ya ben de 3-5 gündür kafayı takmıştım oturup hareket etmesini bekliyoduum:1::1:
ama artıkk 23. haftayı falan bekliyorummm düzenli hareket içinn:bebecik

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bahçelievler, bakırköy, merter ve acıbademden ümidimizi kestik. oralar çok pahalı. onun haricinde anadolu yakasında üsküdar, altunizade, libadiye, bulgurlu, belki çekmeköy, avrupada da metrobüse yakın her yer ama bahçelievler öncelikli tabiiii bulabilirsek :-(((( ne kadar çok yerden arıyomuşuz yaaaa ben de şaşırdım valla:1:

bakıyorum canım.. umarım işine yarar bir tane bulabilirim....

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
aynen ben de onun iiçin burdayım Meloşum valla, eski günleri yakalamayı çok istiyorum. kıkır kıkır gülerdim bilgisayarın başında da milet kafasını uzatıp noluyo diye bakardı.
şimdi şöyle bişey de var ces yaz geldi artık kimse evde durmuyor
ben kendimden pay biçiyorum ben keyfime düşkün bir insanım akşamları balkonda yaşarım ben evin içinde duramam pazar günleri evde asla durmam denize giderim iş harici hep biyerlerdeyim
işe sıra gelince inşaat sektörü yazın yoğun olur bir de hamilelik var tabii yavaş ilerliyor işler şimdi gelde çık işin içinden
dinozor bağlarım ben o metrekareye :)

:))))))))

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
şimdi şöyle bişey de var ces yaz geldi artık kimse evde durmuyor
ben kendimden pay biçiyorum ben keyfime düşkün bir insanım akşamları balkonda yaşarım ben evin içinde duramam pazar günleri evde asla durmam denize giderim iş harici hep biyerlerdeyim
işe sıra gelince inşaat sektörü yazın yoğun olur bir de hamilelik var tabii yavaş ilerliyor işler şimdi gelde çık işin içinden

:))))))))
neyse ya önemli degil tabi, herkeslerin keyfi yerinde, bebişleri saglikli olsunda, de mi ama :)

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende anneme gitmedim üşendim birazdan kocişle buluşcam vallaa... dışarda oturcaz azcık... oğluma hava aldırayım biraz...:huhuu:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Herkesler arayıp bebeğe ne alalım diyorlar bende liste yapıyorum kızlar sen şunu sende şunu diye arada lohusa takımlarımıda çıkardım he he he 1 gecelik bir pijama takımı bide mevlüd için beyaz saten pijama takımı istedim...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ces bugün herkes yoğun galiba

melisin annesi geldi yarın kayınvalidesi geliyorrrrrr bi kaç gün giremez
karanfilll hastanede galiba babannesinin yanına gitcekti
buket ütü yapıyor

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Herkesler arayıp bebeğe ne alalım diyorlar bende liste yapıyorum kızlar sen şunu sende şunu diye arada lohusa takımlarımıda çıkardım he he he 1 gecelik bir pijama takımı bide mevlüd için beyaz saten pijama takımı istedim...

mehtap tamamdır senin çeyiz bitmişşşşşşşşş:1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar