2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
canım sağol plesanta rahim ağzını kapamıyo ama oğlum aşağıda çok bide çok az kilo aldım 1300 grm az kilo alan annlerin erken doğum riski çok yüksekmiş ee bide kızım da erken geldi ben,m kızımdada toplam 7 kilo almıştım çantanın bi zararı yok dursun kenarda

inş. vaktinde gelir kuzucuklar benimde plesentam aşağıda ama rahimi tam kapatmıyormuş allahtan bir iki aya kadar herşeyi bitirmek lazım ne olacağı belli olmaz

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
,
eyer eşyalar alınmışsa çanta hazırlamanın bi zararı yok ki canım ama topikteki herkez haziran sonunda artık çantaları hazırlayın kızlar :)
benim doğum zaten ağustos 15 civarı erken olursa temmuz sonu gibi olur :)

:acep::acep:şimdiye kadar hiç bukadar yakın hissetmemiştim kendimi doğumaaa:iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
kızın ne kadar erken doğmuştu

bende detaylı temizlik yapıcam ama çantamı kenara koydum yıkadım ütüledim ne olur ne olmaz dimi elmacım bence sende sadece çantanı hazırla hangi dr gitsem erken doğum mu yaptın daha önce diye soruyo demkki bizim sıpda erkenci olucak ben işimi hazırlıyımda ne olur ne olmaz

benim kkızım ocak 5 te doğucaktı kasım 30 da doğdu elmadında o civardaydı sanırım

Evet canım,ilk çocuğun erken doğduysa ikinci içinde erken doğum riskin oluyor.Bendede aynı risk vardı artı kasılmalarımla berağber bu risk 2 ye katlandı.
Benim kızımda 5 Ağustos yerine 30 Haziran da doğdu -rgulu

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
çok acil olanları dinlene dinlene yap o zaman... valla çok çekersin...:böö:

iyiyiz bugün... bebeğim dün o bile yorulmuştu herhalde hiç hareket etmemişti...
bugün dinlenince hissettim...
maşallah bebeğine
iyi diyelim iyi olalım ama pek iyi değilim ben içim sıkılıyor :uzgun:
ne oldu özgem ya
nasılsınız kızlar evimdeyim yaşasın kocisim yanımda herşey çok süper oğluşum pıtır pıtır bile değil gümbür gümbür sizde ne var ne yok geçmişi pek bi atlıya atlıya okudum yarın kocişe tatil bakalım gezicez azcık ne var ne yok çarşıda pazarda oğluma bi takım hastane çıkışı 2 tane tulum bide battaniyeler aldım en azından hastane çantamızı hazırlıycak kadar aldım çantamızı hazırlıyorum bugün sizde hazırlıyın kızlar bebekler beklenenden erken gelebiliyo benim kızım öle yaptı ondada çantam hazırdı allahtan
canım maşallah oğlumuza
iyiyiz meloşummm dün ben de yoruldum biraz bugün dinleniyorumm:cokkomik:
sen nasılsınn?

iyiyim tatlım yormayın bakim nedir iş iş bırakın yahuuuuuuuu

Tepki
38
inş. vaktinde gelir kuzucuklar benimde plesentam aşağıda ama rahimi tam kapatmıyormuş allahtan bir iki aya kadar herşeyi bitirmek lazım ne olacağı belli olmaz
esracım zaten erken gelmeseler bile bebekler büyüdükçe plesantaya baskı yapıyo yürümek bile zorlaşıyo bebek vurdukça çıkıcak gibi oluyo son ayı hazırlık için değpil yatarak geçirmek en iyyisi arkadaşlar

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
esracım zaten erken gelmeseler bile bebekler büyüdükçe plesantaya baskı yapıyo yürümek bile zorlaşıyo bebek vurdukça çıkıcak gibi oluyo son ayı hazırlık için değpil yatarak geçirmek en iyyisi arkadaşlar

haklısın cnm sen tecrübelisin benim ilk bebeğim olacak o yüzden bilemiyorum bazı şeyleri bilgilendirdiğin için saol.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
evet canım daha 35 bitmemeişti yeni girmiştik 35 2300 grm 48 cm doğdu bana ciğerleri gelişsin diye bi iğne vurdular 28 haftada bide doğumdan hemen önce kortizon içerikli kızım ciğer sorunu yaşamadı ama çok minnaktı memeyi bile tutamadı kuzum uyuyodu hemen memede

olsun yine allaha şükür daha erken doğanlar var...
maşallah kızına... ama oğlun erken olucak diye bişi yok.. ne kadar durabilirse son haftalara hadar o kadar iyi .. gelişimi açısından..
allah inşallah sağlıkla,sorunsuz,normal güzel doğumlar nasip eder hepimize....

ben her fırsatta dua ediyorum kızlar...
bu arada herkeste benden kendi için dua istiyor...
hamilenin duası kabul olurmuş diyorlar....
bende bol bol dua ediyorum....

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ya kızlar doğumdan sonra ben hep evde olucam ne güzel gerçi çalışamıyo olmakta kötü ama ev hayatıda güzel olsa gerek ev hanımı olan arkadaşkların bu konudaki yorumlarını bekliyorum

evde oturmanın hem güzel hemde kötü tarafları var canım.evde oturduğun zamanları nasıl değerlendireceğin önemli bence.ama gene de elinde olan bir özgürlük var heke de bebeğin olunca istediğin zaman çıkar gezersin onla daha fazla vakit geçirrirsin.

benim kiram kadar ucuz olamaz ama dimi yıllık kiram 4200 lira

canım adana nın neresinde oturuyorsun çok uygunmuş kiralar süper vallaaa

hoşgeldin sevalcim

hoşbulduk özgecimmm -ciko-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar