2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
:dertli::dertli::dertli:

öhöm öhömm :kayris:

valla herkeste farklı oluyor ama ben çoook mutluyum hayatımdan. Yıllarca büyük bi şirkette çalıştım güzel de işim vardı heryeri gezdim falan ama ben pek sevmiyorum iş hayatını. Domestik bi tipim galiba o yüzden hiç sıkılmadım evde olmaktan. Şimdi bi de oğlum gelsin ohhhh değmesinler keyfime. Ama ssk mı ödüyorum emeklilik için..

:sok:sok geliyorum oralaraaa

ben de seninle aynı fikirdeyim İncim..

evet ssk önemli işte bende 2-3 yıl ara verip öyle işe tekrar dönmek istiyorum ssk mı dışardan malesef ödemem mümkün değil sadece ememklilik için çalışmak istiyorum

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
evet ssk önemli işte bende 2-3 yıl ara verip öyle işe tekrar dönmek istiyorum ssk mı dışardan malesef ödemem mümkün değil sadece ememklilik için çalışmak istiyorum

3 yaşına kadar baksan sonra yine başlarsın işe.3 yaşına kadar çok ihtiyaç duyuyorlarmış anneye..Allah kolaylık versin..

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
evet kocakarı oldum resmen
oturuyorum belim ağrıyo
kalkıyorum diz kapaklarım ağrıyo
kolum ağrıyo
miğdem bulanıyo
bide sanırım tansiyonum düşmüş.

ühüühühühühühü eve gidip yatmak istiyoooom

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
3 yaşına kadar baksan sonra yine başlarsın işe.3 yaşına kadar çok ihtiyaç duyuyorlarmış anneye..Allah kolaylık versin..

sağol canım evet 3 yaşını doldurduktan sonra zaten iyice anlamaya başlıyor arkadaş falan arıyor kreşede gitse sorun olmuyor hatta onun için daha iyi oluyor birde benim oğlum bir annane bir babannede büyüdü 1,5 yaşında falan sabahları ben işe giderken çok ağlıyordu çok kötü bir duygu ama şimdi 5 yaşına geliyor sabahları işe giderken hiç ağlamıyor çünkü herşeyin farkında

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
evet kocakarı oldum resmen
oturuyorum belim ağrıyo
kalkıyorum diz kapaklarım ağrıyo
kolum ağrıyo
miğdem bulanıyo
bide sanırım tansiyonum düşmüş.

ühüühühühühühü eve gidip yatmak istiyoooom

gülayyy bende eve gitme yatma konusunda katılıyorum cnm yaaa benim bi yerimde ağrımıyor ama uykum varrr hemde çoooooookkkkkkkkkkkkk:3:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Ben ve zarif eşim cumartesi iç çamaşıcıya gittik ilk defa birlikte ben kendime rahat sütyenler arıyorum benimkide oturdu bir yere öyle bakınıyor yarım saat falan oldu sesi çıkmıyor oratmı inceliyor ilk defa geldi ya şaşırdı yavrummmm.

Neyse ben bir sütyen beğendim kabine girdim denemek için neyse çıktık mağazadan dediki benimki mehtap ben bu mağaadaki satıcı kızı hiç beğenmedim ne kadar laubali yani olmaz bu kadar falan, dedim ne oldu ben kabindeyken kız buna demişki şu seksi çamaşırlardan deneyeyim mi sizde bir bakarsınız bide diyor zorla elime cep numarasını tutuşturdu.

Ben kaldım tabi öyle ne desem ne yapsam bilemedim

aaaaaaaaaa ben olsam parçalarım o kızı

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ya kızlar ben okuyamadığım anda bi bakıyorum siz 10-15 sayfa ilerlemişsiniz oku oku bitiremiyorum bi geyik bi geyik, sonra ben okuyorum yazmaya başlayacam kimseden çıt çıkmıyo neden amaaaaaaaaaa beni mi bekliyosunuz :uzgun:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
selam kızlar ben.dün felakettim...
pazartesi günü evde temizliği abartmıştım.bide tetanoz aşısı vurulmuştum...
dün mahfoldum başım çatladı ağrıdan.. gözümü açamadım.heryerim ağrıdı...
bugün sabah eşim izin verdi 11 de geldim işe... (eşimle birlikte çalışıyoruz)
ohh bee rahat ladım valla... dinlendim...
kızlar sakın gereksiz yere kendinizi yormayın... işlerin hepsini bir günde yapmayın... benden bir dost tavsiyesi....
hamileyken bebeğinizde sizde yorulmayın.....
bırakın her yer dağınık kalsın...
bu benim için de çok zor ama deniycem.... :1::1::1:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ben iş başına dönüyorum. en azından azcık başlayım da soran olursa başladım diyebileyim.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ya kızlar ben okuyamadığım anda bi bakıyorum siz 10-15 sayfa ilerlemişsiniz oku oku bitiremiyorum bi geyik bi geyik, sonra ben okuyorum yazmaya başlayacam kimseden çıt çıkmıyo neden amaaaaaaaaaa beni mi bekliyosunuz :uzgun:

canım bugün havalardan galiba kimsenin tadı yok :uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar