2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Ay kızlar zaten ortamda güzel olucak düşünsenize hepimizi bir arada günde
o ortamda sıkılan olurmu :) :sila:

düşünemiyorum aynı semtte otursak nolur diye. hergün birimizde kahvaltı yapar öğlen birine gidip dedikodu faslına başlarız. alış veriş çılgınlığı cabası. hattaa kocalrımız bizi boşar bilee sıkı muhabbet dolayısıyla. sonra çocukalr kanka olur yada kavga eder. oğluna- kızına sahip çık bak çocuğuma vuruyor azcık terbiye ver diye aramızda atışmalar.......

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
düşünemiyorum aynı semtte otursak nolur diye. hergün birimizde kahvaltı yapar öğlen birine gidip dedikodu faslına başlarız. alış veriş çılgınlığı cabası. hattaa kocalrımız bizi boşar bilee sıkı muhabbet dolayısıyla. sonra çocukalr kanka olur yada kavga eder. oğluna- kızına sahip çık bak çocuğuma vuruyor azcık terbiye ver diye aramızda atışmalar.......

ayyyyyyy harika olurdu valla.. benim hiç arkadaşım yok ... yani hep erkek ortamlarında kalmaktan pek komşu, yaşıt filan edinemedim. okul arkadaşlarımda hep uzağa evlendiler..
ablamlar var bi gittiğimiz o kadar.. burası güzel yer kiralarda ucuz gelsenize kızzz :cokkomik:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ayyyyyyy harika olurdu valla.. benim hiç arkadaşım yok ... yani hep erkek ortamlarında kalmaktan pek komşu, yaşıt filan edinemedim. okul arkadaşlarımda hep uzağa evlendiler..
ablamlar var bi gittiğimiz o kadar.. burası güzel yer kiralarda ucuz gelsenize kızzz :cokkomik:

benim kiram kadar ucuz olamaz ama dimi yıllık kiram 4200 lira

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ya kızlar doğumdan sonra ben hep evde olucam ne güzel gerçi çalışamıyo olmakta kötü ama ev hayatıda güzel olsa gerek ev hanımı olan arkadaşkların bu konudaki yorumlarını bekliyorum

canım evlenmeden önce 3 yıl çalıştımm ben kendi işimdi ama çookk stresliydi...
şimdi de 2 yıldır çalışmıyorumm ve o kadar rahatım ki anlatamam valla hiç te canım sıkılmıyoo:D stres yok bişey yokk :sila:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
off bizde acıktık anneanneye mi gitsek biz naapsak? çokta sıcak hava... offff!!!
biraz müzik dinleyelim bari... bizim cd miz var bir sürüüüü!!:huhuu:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
şimdi de 2 yıldır çalışmıyorumm ve o kadar rahatım ki anlatamam valla hiç te canım sıkılmıyoo:D stres yok bişey yokk :sila:

bende 5 sene durmadan çalıştım, ewlenmek için bile zor izin aldım , telefonum hep açıktı...
1,5 senede ewli çalıştım, eşim dedi olmaz böyle... ondan önce giderdim ondan sonra gelirdim... kendimize zamanımız kalamazdı ayıracak... tatilde bile cep açık kalırdı hep :(
kriz zamanı bende anlaşmalı ayrıldım işten 2 sene oldu iştee... walla ewde olmak rahat incicim ama çalışmak daha farklı bişey sanki... bi süre geçsin tekrar bi iş düşünüyrum ben ama bakalım...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

ben çalışmadan yapamam. bunalıma giriyorum. bana göre göre çalışmak demek düzenli hayat demek. ewde olsam bu kadar iyi beslenemezdim. gece geç yatar sabah geç kalkardım. yeemek yeme düzeni olmazdı. aklıma gelen herşeye amannn yaparım nasılsa derdim. çalışıyorum her sabah aynı saatte kahvaltı öğle ve akşam yemeğimi yiyorum. ara öğünlerim oluyor. ewe gidip yemek yapıyorum üstüne. aklıma gelen şeylere aman diyemiyorumm anında yapıyorum. sonraya hiç iş bırakmıyorum. hem çalışıp hem gezip hem ewimle hem kendimle hem eşimle hem ailemle ilgileniyorum. öyle bir düzen oluşuyoki otomatik sanki. yorulmuyormuyum ewet yoruluyorum ama ewdede oturmaktan tembellikten yorgun hissediyorum kendimi

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
bende 5 sene durmadan çalıştım, ewlenmek için bile zor izin aldım , telefonum hep açıktı...
1,5 senede ewli çalıştım, eşim dedi olmaz böyle... ondan önce giderdim ondan sonra gelirdim... kendimize zamanımız kalamazdı ayıracak... tatilde bile cep açık kalırdı hep :(
kriz zamanı bende anlaşmalı ayrıldım işten 2 sene oldu iştee... walla ewde olmak rahat incicim ama çalışmak daha farklı bişey sanki... bi süre geçsin tekrar bi iş düşünüyrum ben ama bakalım...

doru diyosun tabi ki kişiden kişiye değişir aslında.. ama ne bilimm ben evde olmayı daha çok seviyorum yengeç burcuyum ne de olsaa:cokkomik::huhuu:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

bende bu güne kadar hep çalıştım ilk çocuğum 8 aylıkke işe başladım ama bazen diyorum keşke 3 yaşına kadar kendim baksaymışım bakalım çocuklar için evde olmam eminim iyi olacak ilk çocuğum çok zor büyüdü bir orda bir burda

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
doru diyosun tabi ki kişiden kişiye değişir aslında.. ama ne bilimm ben evde olmayı daha çok seviyorum yengeç burcuyum ne de olsaa:cokkomik::huhuu:

asıl ben boğa burcuyum, keyfi çok sewerim... ama bana çalışma hayatı daha iyi geliyor...gerçekten ewde daha üşengeç oluyorum, tabii oğlum gelince neler değişek bakalım??? bırakıp gidemeyebilirim...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Kızlar tamam erotik konuları kapatın Damla gelmiş biz yanımızda yapamıyoruz onunki hepten uzak :acep:
:dertli::dertli::dertli:

KOCASI BURDAYKEN YAPACAĞINI YAPMIŞTIR OOOO :eek:ys::eek:ys::eek:ys:

öhöm öhömm :kayris:

ya kızlar doğumdan sonra ben hep evde olucam ne güzel gerçi çalışamıyo olmakta kötü ama ev hayatıda güzel olsa gerek ev hanımı olan arkadaşkların bu konudaki yorumlarını bekliyorum

valla herkeste farklı oluyor ama ben çoook mutluyum hayatımdan. Yıllarca büyük bi şirkette çalıştım güzel de işim vardı heryeri gezdim falan ama ben pek sevmiyorum iş hayatını. Domestik bi tipim galiba o yüzden hiç sıkılmadım evde olmaktan. Şimdi bi de oğlum gelsin ohhhh değmesinler keyfime. Ama ssk mı ödüyorum emeklilik için..

eee benim kirada o kadar 350.00 tl :sila:
:sok:sok geliyorum oralaraaa

ben de seninle aynı fikirdeyim İncim..

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
bende bu güne kadar hep çalıştım ilk çocuğum 8 aylıkke işe başladım ama bazen diyorum keşke 3 yaşına kadar kendim baksaymışım bakalım çocuklar için evde olmam eminim iyi olacak ilk çocuğum çok zor büyüdü bir orda bir burda

hem de çok iyi olucak tabi ki imkan varsa bebek varken hiç düşünmem çalışmayıı

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
ay kızlar bu gün çok duygusalım yani anlatamam öyle internette geziniyordum aklıma eski bir pembe dizi vardı hatırlarmısınız bilmem manuela onun başlangıç müziğini dinledim ve wski yıllarıma dündüm kogitme::gitme::gitme:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
bu melis te amma gezenti çıktı yahuuu:cikolata:
nerde ki o yinee:zopa::zopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar