2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
esracım böyleleri evde kuzu kadının gözüne bakıyor ve nasıl korkuyor neler söylerdi yok sezeryanla doğum mu olu rben ona kadın demem yok hamile iken annesine gidenlere evde yemek yapmıyormusunuz ne söyledi ise başına geldi tam 9 ay boyunca kayınvaldesine gitti hemde erzak falanda aldı, karısı ben sezeryan yapacağım dedi öyle doğurki bebek doğum kanalındaydı.

evde kuzu burda artist

Eden bulur derler buna işte..:nanik:

kızlar biz geldikkkkk..... oğluşuma ciciler aldık kendimede aldım, ohh ohhh sefam olsun!!!!! :hihi:

ama öğlen çok fena oldum ilk etapta, hemen gittik annemle yemek yedik...sıcak ta bayılıodum vallahiiii yaaaa! çarpıldım resmen...

Hoşgeldiniz pempişko-ciko
Aman dikkat et artık havalar iyice ısındıı.

ay inşallah esaracım

ben de tarif edebilirim soslusundan sebzelisen kadar

aman kzuum dikkat et güneşe cicilerde paylaşta görelim

Ben tüm tarifleri alır yapar yersem nice olur halim:cokkomik:
Ayy şaka bir yana tabii ki isterim Meloşum.
Yeni yürümeye başlayan çocuklar gibi hissediyorum kendimi:lilav:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bizde öyleyiz canım daha bir kere manyak bile demedik birbirmize. yaramaz şımarık olsun ama saygısız olmasın inşallah
yani önemli olan saygılı olması
kolay gelsin meloşşşş.sağlıcakla çıksınlarda nasıl çıkarlarsa çıksınlar canım

geçmiş olsun cescim bahar geldi alerjinde inşallah çok sürmeden geçer canım ne güzel hapşururken her defasında çok yaşa iyi yaşa laflarını duymak canım en azından böle düşünmek gerek-ciko-ciko

saol canım

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ben kaçayım malum wc sırası bu akşam yemeğimde var çok şükür Rüzgar a hurç alacam yorganı ve nevresimini koymak için sonra liste hazırlayacam hediyeler için, beşik işini hallettik biz alacağız teyzesi ananesi falanları filanları soruyor ne alalım diye güzel şık hediye listesi yapacam.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
anlatıyorum heres not alsın muthis lezzetli oluyo, hem de ev balık kokmuyo.

sevdigin sebzeleri az yag ile sotele, derinligi az olan tencereler var ya hani kuşhane derle onun icine yay sebzeleri (ben mantar havyç ve biber koyuyorum) sonra fleto çıkarılmış temizlenmiş yıkanmış balıkları bu sebze yatagının üzerine koy, başka bir kapta, 1 limon suyu, 1 çorba kaşığı kdar (koyuluga gore arttırılıp azaltılabilir) un, 1 bardak su ve tercihe göre biraz çiçek yağını iyice karıştırıp balıkların üzerine dök, sonra da kaynar su ekle balıkları azcık geçecek kadar. 8-10 dakikaya hazıııır. ozellikle levrek ile tavsiye ederim ben.

Ellerine sağlık cessim,böyle suyla falan denemedim hiç.
Buğulamayı tencerenin üzerini folyo ile kapatarak yapıyordum.
Şimdi bu türlüsünü deneyeceğim.
Ellerine sağlık:lilav:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bence çok efendi olcak bak içime doguyo gerçekten. çok uslu, ama munzur bişi olcak. yaramaz degil ama akıllı espirili komik bi çocuk.

neler aldın bakalım Pembişim?
inşallah cescim
Eden bulur derler buna işte..:nanik:

Hoşgeldiniz pempişko-ciko
Aman dikkat et artık havalar iyice ısındıı.

Ben tüm tarifleri alır yapar yersem nice olur halim:cokkomik:
Ayy şaka bir yana tabii ki isterim Meloşum.
Yeni yürümeye başlayan çocuklar gibi hissediyorum kendimi:lilav:

seve seve veririm benim eşimde çok güzel yapar lüks restaurantta çalışmanın avantajları işte ama arada üşeniyor

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar annemdeyim akşama koyarız fotoları...
bir sürü body tulum aldım hepsi kıyafet papiler şapkalar...

kenidmede ayakkabı ve bir buluz aldım ..haftasonu kır nikahımız var süper olucesss oğluşumlaaa...onunda fotolarını koyarız cumartesi akşamıııı....

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
esracım esra erolu ben çok merak ediyorum ama göremedim nezamandır çok mu kilo almış

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

kenidmede ayakkabı ve bir buluz aldım ..haftasonu kır nikahımız var süper olucesss oğluşumlaaa...onunda fotolarını koyarız cumartesi akşamıııı....

oh oh maşallah.
fotoları koydugun zaman fiyatlarını da koy e mi canım. bi de nerden aldığını yazarsan süper olur. fiyonka mı gittin yine?

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
dene bakalım çok güzel oluyo, inşallah memnun kalırsın.

Deneyeceğim canım.
Çok beğenirsem senin sayende
az beğenirsem tamamen benim balık yiyemememden :D

Heyecanla bekliyoruz o zaman:sila:

esracım esra erolu ben çok merak ediyorum ama göremedim nezamandır çok mu kilo almış

Ben de ne zamandır bakmıyordum,şimdi baktım top gibi olmuş :D

heheyyy Anyanı direk elemeye yolladılar çok sevindim :)

Ayy evet ne yaptı da dün bu böyle..
Ne kadar uzak kalmışım her şeyden :böö:

esra erol 8. ayında sanırsam... bizde öle olucazzzzzz :eek:ys::eek:ys:

Off o kadar oldu mu,ben 7.ayda sanıyordum.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
oh oh maşallah.
fotoları koydugun zaman fiyatlarını da koy e mi canım. bi de nerden aldığını yazarsan süper olur. fiyonka mı gittin yine?

bugün çok ucuz şeyler aldım canım...bornovaya pamidor diyo bi yer açılmış... çok kalite aramıyorsan ki ben çoğunu kusacak falan dye 10-15 liralık bodyler tulumlardan seçtim...
ilk aylar sürekli kaka ve süt akıp dururmuş... aldım bi dolu bende... asıl kışlık bişiler lazım onuda oğlum gesin öle gezicez 40mız çıksında hele ...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bugün çok ucuz şeyler aldım canım...bornovaya pamidor diyo bi yer açılmış... çok kalite aramıyorsan ki ben çoğunu kusacak falan dye 10-15 liralık bodyler tulumlardan seçtim...
ilk aylar sürekli kaka ve süt akıp dururmuş... aldım bi dolu bende... asıl kışlık bişiler lazım onuda oğlum gesin öle gezicez 40mız çıksında hele ...

iyi yapmıın bence de, pahalıya hiç gerek yok cunku zaten 2-3 ay giyicekler.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kıyafet konusunda fazla şey almayın kızlar bir sürüde hediye gelecek ve büyüycekler unutmayın ben kıyafet almayı bıraktım artık doğsun bi kuzum uzak değil ya paramız olsun yeterki gider alırım sağlıklı gelsin benim kuzum bana yeter

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Evet ben de çok pahalı şeyler almıyorum.
Dışarda giyeceklerine özeniyorum ama günlükleri zaten çok sık değişecek.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ben doğru dzgün uzun kollu bişi almamışım ama yaaa....üfff!!! eylülde hava nasıl olur acabakiiii?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar