bir de ben odasında mavi kullanmayı rafa kaldırdım perdesini uçuk amvi düşünüyordum vazgeçtim beyaz tüller kullanacağum aksesuarlara renk yükleyeceğim
kızlaarrr gittim pazar alışverişimizi yaptık eşimle taze taze meyve sebzeler aldık-ciko-ciko-ciko-ciko
domates ve biber aldık balkonumuza kendi ürünümüzü yetiştiricez:nanik::nanik: saksılara diktik bakalım nasıl olacaklar :3::3:
bir de ben odasında mavi kullanmayı rafa kaldırdım perdesini uçuk amvi düşünüyordum vazgeçtim beyaz tüller kullanacağum aksesuarlara renk yükleyeceğim
Selam güzel annelere ve güzeller güzeli kuzucuklarııı .....
çok güzel olurlar canım, toplar toplar yirsiniz artık negzeeel.
inşallah canım ya deneme amaçlı 3 domates 1 biber aldık inşallah tutar yaa sizlerede göndeririz :sila::sila::sila::sila:
hoşgeldin nerelerdesin bakalım yoksunSelam güzel annelere ve güzeller güzeli kuzucuklarııı .....
sen bebişine yedir, biz de yemiş kadar oluruz canım .
hoşgeldin canım nasılsın.?
ılık canım bu ara cok gıremıoz nete hergun dısarlardayız havayı guzel gorduk ya
gecen hafta keyfımız kactı bıde bıze 6 ay once hırsız gırmıstı gecen carsamba yıne kılıdımızı kırmıslar ama gırememısler korktukta ananemızde oturuyoz butun gun sızler ıyımısınız nasılsınızzzzz
hoşgeldin nerelerdesin bakalım yoksun
ay demir kapı yaptırın canım olmadı ya, ben de yeni taşınmıştım, yan komşumun evini boşalttılar resmen, hemen demir kapı yaptırdık biz de. demir kapıyı görünce direkuğraşmayıp bırakıyolar zaten. çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız vamış.
genelıkle ya pazardayız ya annanemızde cnm dedıgım gıbı hırsız bızı yoklamıs bızde korkuoz tek kalmaya
Geçmiş olsun canım ya allahtan girememiş ben olsam bende çok korkardım
özgemm tutar inşallah sizin sebzelerr damadım organik beslensinnn yarasınn inşallah
bu arada göbiş ekledim kızlarr:lilav:
SAOL CNM BENIM RABBIM BUNLA BIRAKSIN INSALLAH KORKUTMASIN BI DAHA
KIZIMLA RANDEVUMUZU ALDIK BUGUN PAZARTESI GORUSUCEZ INSALLAH SABAHIN KORUNDE ALDIM RANDEVUYU
COOOOOK OZLEDIM ONU
özgemm tutar inşallah sizin sebzelerr damadım organik beslensinnn yarasınn inşallah
bu arada göbiş ekledim kızlarr:lilav: