2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
aaaaaaaaaay kuzum benimmmmm, sen biraz sanki başka şeylere gerilmişsin gibi geldi, yoksa buna çok kafayı takmazdın herhalde

üzüldüm gerçekten canım ben o kadar çok değer veriyorum bu halimle bebek mevlüdü yaptı gittim 2 saat oturdum yani kendininde başına geldi ama karısına yaptıklarında işyerinde birşey ne kadar öküzler deyip duruyordu

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Süt,peynir,yoğurt konusu değil de şu balık olayı beni bitiriyor.
Hamile kalmadan önce her hafta yerdim.
Ama 6 aydır toplasam 6 kez yememişimdir:uzgun:
Üstelik bu aydan sonra çok da önemli:acep:

balık tükettim hamilelik boyunca zeki bişeycik mi çıkacak benden acaba:eek:ky:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ya balık beni de bitiriyo. ama çeşitlere gore. hamsi ve levrek tamam ama çipura deyine tüylerim diken diken oluyo, miidem kalkıyo. ama zorla olsa fa yiyorum canım sen de ye lütfen.

Ben de bugün eşime dedim artık haftada en az bir kez yemeliyim diye.
umarım bunu sağlayabilirim:sinifsinif:

aynen dediğin gibi canım bir bardak su vermekten acizler bundan iyi fırsat mı olur sevap kazanmak için değil mi? valla biz hamilelerin gözünün içine bakarız ellerinden bir bardak su içmeği bile günah sayarız, milletin birşeyi uzatmasından vazgeçtim birde laf sokuyorlar sanki kendileri hamile bu arkdaşında daha 1 aylık bebeği vaar karsı hamileydi yani düşün

Kimbilir kendi eşine karşı nasıldır bu afedersin ama odun:zopa:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

bak mesela buğulama balık çok güzel olur, tarif edeyim mi sana, hiç mideni bulandırmaz.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

esracım böyleleri evde kuzu kadının gözüne bakıyor ve nasıl korkuyor neler söylerdi yok sezeryanla doğum mu olu rben ona kadın demem yok hamile iken annesine gidenlere evde yemek yapmıyormusunuz ne söyledi ise başına geldi tam 9 ay boyunca kayınvaldesine gitti hemde erzak falanda aldı, karısı ben sezeryan yapacağım dedi öyle doğurki bebek doğum kanalındaydı.

evde kuzu burda artist

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
balık tüketmesen de zeki ve efendicik bişi çıkıcak bence. ha bi de espritüeeeeel.

ay ne bilim ces anne baba uslu çok isterim bebekimin kültürlü biri olmasını herşeyi bilmesini efendi saygılı olmasını yani biz eşimle çok dikkat ederiz kelimelerimize kavgalarımız bile saygılıdır korkuyorum azdera bişey çıkacak bizden diyeeeeeeee

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar biz geldikkkkk..... oğluşuma ciciler aldık kendimede aldım, ohh ohhh sefam olsun!!!!! :hihi:

ama öğlen çok fena oldum ilk etapta, hemen gittik annemle yemek yedik...sıcak ta bayılıodum vallahiiii yaaaa! çarpıldım resmen...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Beyin gelişiminin çok yerinde olacağı kesin kuzum-ciko
ay inşallah esaracım
Çok sevinirim canım:lilav:
ben de tarif edebilirim soslusundan sebzelisen kadar
kızlar biz geldikkkkk..... oğluşuma ciciler aldık kendimede aldım, ohh ohhh sefam olsun!!!!! :hihi:

ama öğlen çok fena oldum ilk etapta, hemen gittik annemle yemek yedik...sıcak ta bayılıodum vallahiiii yaaaa! çarpıldım resmen...

aman kzuum dikkat et güneşe cicilerde paylaşta görelim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Çok sevinirim canım:lilav:

anlatıyorum heres not alsın muthis lezzetli oluyo, hem de ev balık kokmuyo.

sevdigin sebzeleri az yag ile sotele, derinligi az olan tencereler var ya hani kuşhane derle onun icine yay sebzeleri (ben mantar havyç ve biber koyuyorum) sonra fleto çıkarılmış temizlenmiş yıkanmış balıkları bu sebze yatagının üzerine koy, başka bir kapta, 1 limon suyu, 1 çorba kaşığı kdar (koyuluga gore arttırılıp azaltılabilir) un, 1 bardak su ve tercihe göre biraz çiçek yağını iyice karıştırıp balıkların üzerine dök, sonra da kaynar su ekle balıkları azcık geçecek kadar. 8-10 dakikaya hazıııır. ozellikle levrek ile tavsiye ederim ben.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ay ne bilim ces anne baba uslu çok isterim bebekimin kültürlü biri olmasını herşeyi bilmesini efendi saygılı olmasını yani biz eşimle çok dikkat ederiz kelimelerimize kavgalarımız bile saygılıdır korkuyorum azdera bişey çıkacak bizden diyeeeeeeee

bizde öyleyiz canım daha bir kere manyak bile demedik birbirmize. yaramaz şımarık olsun ama saygısız olmasın inşallah

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
napim çalış babam çalış
aman ha yırtılcez ha kesilcez sonuçta çıkacak ordan boşverinnnnnnn

kolay gelsin meloşşşş.sağlıcakla çıksınlarda nasıl çıkarlarsa çıksınlar canım

bu bahar alerjisi oldurcek beni, 100 kere hapşırıyorumdur gün içinde. bebişim 4 dönğyo içimde vallam.

geçmiş olsun cescim bahar geldi alerjinde inşallah çok sürmeden geçer canım ne güzel hapşururken her defasında çok yaşa iyi yaşa laflarını duymak canım en azından böle düşünmek gerek-ciko-ciko

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bence çok efendi olcak bak içime doguyo gerçekten. çok uslu, ama munzur bişi olcak. yaramaz degil ama akıllı espirili komik bi çocuk.

neler aldın bakalım Pembişim?

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

geçmiş olsun cescim bahar geldi alerjinde inşallah çok sürmeden geçer canım ne güzel hapşururken her defasında çok yaşa iyi yaşa laflarını duymak canım en azından böle düşünmek gerek-ciko-ciko

banada odadaki arkadaşlar ÇOK YAŞAYIN diyor hoşuma idiyor hep hapşırmak istiyorum :eek:ky::eek:ky:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

evet o kadar çok yaşa diyen oluyo ki, ben ölümsüz olucamzannedersem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar