Süte atılan toz nesquik değil canım,hani minik top top olan var ya onlardan.
anladım canım ben hamile değilken sabah kahvaltılarında kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım sade içiyorum
Süte atılan toz nesquik değil canım,hani minik top top olan var ya onlardan.
yaaa ben hangi ayın kaçında 32 haftalık olucam hesaplıyorum sonuç hep farklı çıkıyo.
doktor doğuma 6 eylül diyo..
bugün tam 24 haftalık oldum galiba ..
karıştı benim işler bi el atın yauuu :deli:
haziranda 1 hafta çıkayım diyorum ya herkes geriyor beni insanlara gıcık olmaya başladım
satını söylesene canım bi.
dünür şahikada gitti , ne derdin var anlat bakim?
bebeğim sat 27 Kasım ama doktor 3 gün öteledi.
yani doğum sata göre 3 eylül doktor 6 eylül diyo..
süt sana da yararlı, sen hiç süt içmesen de bebegin senden alıyo ya zaten, sen ne kadar içersen sana faydası var aslında, ileriki donemde oluscak kemik erimelerine de faydalı baya.
ben de aliyim bari, hem süt içimimi arttırmış olurum belki. pek içemiyorum ya.
valla ben içemiyorum ya sütü peynirde yemiyorum yakında kemiklerim dişlerim dökülür
anladım canım ben hamile değilken sabah kahvaltılarında kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım sade içiyorum
dünür şahikada gitti , ne derdin var anlat bakim?
aman sıkıldım be Gülayım bugün yemekteyiz bizim mutfakta herşey masanın ortasında masa hem geniş hem uzun ekmek pecete tuz vs. r
artık göbek var uzanamıyorum üflüyom püflüyom bir allahın kuluda uzatayım demiyor bıktım dedim bu şirketin yemek düzeninden herşey 2 km zakta ordan biri ki çok severim kendisini kardeşim gibi abuk sabuk konuşmaya başladı dedim sana ne sanamı söyledim ben uzanamıyorum artık tuzunuz kuru nasıl olsa falan dedim iştahı kalmamış falan salak ya.
valla kimse hamilesin diye acımıyor acımasıznlar tabide yardımda etmiyor herkes yapacağını yapıyor
aman sıkıldım be Gülayım bugün yemekteyiz bizim mutfakta herşey masanın ortasında masa hem geniş hem uzun ekmek pecete tuz vs. r
artık göbek var uzanamıyorum üflüyom püflüyom bir allahın kuluda uzatayım demiyor bıktım dedim bu şirketin yemek düzeninden herşey 2 km zakta ordan biri ki çok severim kendisini kardeşim gibi abuk sabuk konuşmaya başladı dedim sana ne sanamı söyledim ben uzanamıyorum artık tuzunuz kuru nasıl olsa falan dedim iştahı kalmamış falan salak ya.
valla kimse hamilesin diye acımıyor acımasıznlar tabide yardımda etmiyor herkes yapacağını yapıyor
sütü sevmek lazım ben oldum olası 3 beyazdan nefret ettim SÜT PEYNİR VE YOĞURT ama hamileliğin ilk zamanları çok ayran içtim yani canım istedi beyaz peynirde yeni yeni yemeğe başladım sütte içiyorum yavrum için ama çok değil
Süt,peynir,yoğurt konusu değil de şu balık olayı beni bitiriyor.
Hamile kalmadan önce her hafta yerdim.
Ama 6 aydır toplasam 6 kez yememişimdir:uzgun:
Üstelik bu aydan sonra çok da önemli:acep:
işlerine gelmiyo da ondan, şimdi sana yardım etmeye başlasalar hemilesin diye, senin işlerinin de onlara kalmaya başlıcağını düşünüyolar da ondan yardım etmiyolar, insanlık dışı insan bunlar.
aynen dediğin gibi canım bir bardak su vermekten acizler bundan iyi fırsat mı olur sevap kazanmak için değil mi? valla biz hamilelerin gözünün içine bakarız ellerinden bir bardak su içmeği bile günah sayarız, milletin birşeyi uzatmasından vazgeçtim birde laf sokuyorlar sanki kendileri hamile bu arkdaşında daha 1 aylık bebeği vaar karsı hamileydi yani düşün