2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
süt sana da yararlı, sen hiç süt içmesen de bebegin senden alıyo ya zaten, sen ne kadar içersen sana faydası var aslında, ileriki donemde oluscak kemik erimelerine de faydalı baya.

Evet haklısın canım,hiç ihmal etmemeli süt ve türevlerini.

ben de aliyim bari, hem süt içimimi arttırmış olurum belki. pek içemiyorum ya.

Al al,ben bu şekilde günde 2 bardaktan fazla süt tüketmiş oluyorum:eek:ys:

valla ben içemiyorum ya sütü peynirde yemiyorum yakında kemiklerim dişlerim dökülür

Canım sütü başka şekillerde içmeyi denesen.
saleple,nesquikle falan..

anladım canım ben hamile değilken sabah kahvaltılarında kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım sade içiyorum

Kahvaltıda ben de sade sütü içiyorum büyük bir bardak.
Ama gün içinde de bundan yiyorum.
Obur muyum neyim:eek:ys:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
dünür şahikada gitti , ne derdin var anlat bakim?

aman sıkıldım be Gülayım bugün yemekteyiz bizim mutfakta herşey masanın ortasında masa hem geniş hem uzun ekmek pecete tuz vs. r

artık göbek var uzanamıyorum üflüyom püflüyom bir allahın kuluda uzatayım demiyor bıktım dedim bu şirketin yemek düzeninden herşey 2 km zakta ordan biri ki çok severim kendisini kardeşim gibi abuk sabuk konuşmaya başladı dedim sana ne sanamı söyledim ben uzanamıyorum artık tuzunuz kuru nasıl olsa falan dedim iştahı kalmamış falan salak ya.

valla kimse hamilesin diye acımıyor acımasıznlar tabide yardımda etmiyor herkes yapacağını yapıyor

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
sütü sevmek lazım ben oldum olası 3 beyazdan nefret ettim SÜT PEYNİR VE YOĞURT ama hamileliğin ilk zamanları çok ayran içtim yani canım istedi beyaz peynirde yeni yeni yemeğe başladım sütte içiyorum yavrum için ama çok değil

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aman sıkıldım be Gülayım bugün yemekteyiz bizim mutfakta herşey masanın ortasında masa hem geniş hem uzun ekmek pecete tuz vs. r

artık göbek var uzanamıyorum üflüyom püflüyom bir allahın kuluda uzatayım demiyor bıktım dedim bu şirketin yemek düzeninden herşey 2 km zakta ordan biri ki çok severim kendisini kardeşim gibi abuk sabuk konuşmaya başladı dedim sana ne sanamı söyledim ben uzanamıyorum artık tuzunuz kuru nasıl olsa falan dedim iştahı kalmamış falan salak ya.

valla kimse hamilesin diye acımıyor acımasıznlar tabide yardımda etmiyor herkes yapacağını yapıyor

işlerine gelmiyo da ondan, şimdi sana yardım etmeye başlasalar hemilesin diye, senin işlerinin de onlara kalmaya başlıcağını düşünüyolar da ondan yardım etmiyolar, insanlık dışı insan bunlar.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

Ahh ahhh toplumun her kesiminde oluyor böyle düşüncesiz insanlar:zopa:
Çok mu zor anlamak yahu ..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sütü sevmek lazım ben oldum olası 3 beyazdan nefret ettim SÜT PEYNİR VE YOĞURT ama hamileliğin ilk zamanları çok ayran içtim yani canım istedi beyaz peynirde yeni yeni yemeğe başladım sütte içiyorum yavrum için ama çok değil

benim de vazgeçilmezim yoğurt ve meyniiiiiiiiiiir. başka şey vermeseler yaşarım onlarla.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

canım ya bizim şirkette öyledir takılma boşver be kafama göre yaşıyorum..

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Süt,peynir,yoğurt konusu değil de şu balık olayı beni bitiriyor.
Hamile kalmadan önce her hafta yerdim.
Ama 6 aydır toplasam 6 kez yememişimdir:uzgun:
Üstelik bu aydan sonra çok da önemli:acep:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

aaaaaaaaaay kuzum benimmmmm, sen biraz sanki başka şeylere gerilmişsin gibi geldi, yoksa buna çok kafayı takmazdın herhalde

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Süt,peynir,yoğurt konusu değil de şu balık olayı beni bitiriyor.
Hamile kalmadan önce her hafta yerdim.
Ama 6 aydır toplasam 6 kez yememişimdir:uzgun:
Üstelik bu aydan sonra çok da önemli:acep:

ya balık beni de bitiriyo. ama çeşitlere gore. hamsi ve levrek tamam ama çipura deyine tüylerim diken diken oluyo, miidem kalkıyo. ama zorla olsa fa yiyorum canım sen de ye lütfen.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
işlerine gelmiyo da ondan, şimdi sana yardım etmeye başlasalar hemilesin diye, senin işlerinin de onlara kalmaya başlıcağını düşünüyolar da ondan yardım etmiyolar, insanlık dışı insan bunlar.

aynen dediğin gibi canım bir bardak su vermekten acizler bundan iyi fırsat mı olur sevap kazanmak için değil mi? valla biz hamilelerin gözünün içine bakarız ellerinden bir bardak su içmeği bile günah sayarız, milletin birşeyi uzatmasından vazgeçtim birde laf sokuyorlar sanki kendileri hamile bu arkdaşında daha 1 aylık bebeği vaar karsı hamileydi yani düşün

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ben yoğurt öğle ve akşam yemeklerinde tüketiyorum sütte içiyorum herşeyin normali dedim ya ne fazla ne eksik

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aynen dediğin gibi canım bir bardak su vermekten acizler bundan iyi fırsat mı olur sevap kazanmak için değil mi? valla biz hamilelerin gözünün içine bakarız ellerinden bir bardak su içmeği bile günah sayarız, milletin birşeyi uzatmasından vazgeçtim birde laf sokuyorlar sanki kendileri hamile bu arkdaşında daha 1 aylık bebeği vaar karsı hamileydi yani düşün

müthiş bi bencillik var canım ya, herkes kendine pay çıkarmalı. kadın çalınlar yarın bigün senin yerinde olcak onu düşünmeli, erkek çalışanların da eşleri senin yerinde olcak belki. ama nerde bizim insanımızda o düşünce tarzı. herkes, her koyn kendi bacagından asılır mantığıyle gidiyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar